Görüş Bildir
Haberler
Milliler EURO 2016'ya Hazır: Slovenya 0-1 Türkiye

Milliler EURO 2016'ya Hazır: Slovenya 0-1 Türkiye

Mustafa Boztepe
05.06.2016 - 19:05 Son Güncelleme: 05.06.2016 - 23:12

EURO 2016 öncesinde son hazırlık maçına çıkan A Milli Futbol takımımız, deplasmanda Slovenya'yı 1-0 mağlup etti. Burak Yılmaz'ın 5. dakikada attığı golle maçı kazanan milliler, turnuva öncesinde oynadığı 7 hazırlık maçının 6'sını kazanmış oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

EURO 2016 öncesinde son hazırlık maçına çıkan A Milli Futbol Takımımız, Slovenya deplasmanına konuk oldu. 

Maçın 5. dakikasında kazandığımız serbest vuruşta topun başına Hakan Çalhanoğlu geçti. Hakan’ın ortasında Burak Yılmaz güzel bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi. 

Maçta başka gol olmadı ve millilerimiz Burak’ın golüyle Slovenya karşısında 1-0 galip geldi. 

Böylelikle millilerimiz EURO 2016 hazırlıkları kapsamında çıktığı 7 maçın 6’sından galip gelmiş oldu. A milliler, bir tek İngiltere karşısında galibiyet elde edemedi.

Burak Yılmaz milli takım formasıyla en fazla gol atan 4. oyuncu oldu

Burak Yılmaz ise, milli takım formasıyla attığı gol sayısını 20’ye çıkararak tarihe geçti. Burak Yılmaz, Hakan Şükür, Tuncay Şanlı ve Lefter Küçükandonyadis’in ardından en çok gol atan 4. Oyuncu oldu. Öte yandan Burak Yılmaz, milli takım formasıyla son golünü 6 Eylül 2015'te Hollanda'ya karşı atmıştı. Burak Yılmaz böylelikle 9 ay sonra yeniden golle tanışmış oldu.

Milli takım formasıyla en fazla gol atan futbolcular

Milli takım formasıyla en fazla gol atan futbolcular

Hakan Şükür 51

Tuncay Şanlı 22

Lefter Küçükandonyadis 21

Burak Yılmaz 20

Metin Oktay 19

Cemil Turan 19

Nihat Kahveci 19

Arda Turan 17

Fatih Terim'in maç sonu açıklamaları

İçeriğin Devamı Aşağıda

Emre Mor'un performansı yine beğeni topladı

A Milli Takım bir sonraki maçında, EURO 2016 D Grubu ilk hafta mücadelesinde 12 Haziran Pazar günü Hırvatistan ile karşılaşacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
25
6
4
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Bu performansla isimiz zor hele ozan tufan ve volkan sen takima ayak uyduramiyor fiziksel olarak cok zayifiz. Hadi slovenya siradan bir takim onu gectim 1 ha... Devamını Gör

Erkan Kfy

tabi canim herzaman kötü olan Fenerbahceli futbolcular keske hic biri oynamasada sizin galatasarayli ve besiktaslilariniz oynasa ozan kazma ama V.Sen'e asla ... Devamını Gör

Emrah Cekic

Bok hazır.

Berkut Keskin

hiçbir cacık olmaz bu takımdan. selçuk inan filan bunlar ne yaa? avrupa şampiyonasında bi daha anlicaz fatih terimin ne mal bi adam olduğunu. bu sefer şansa ... Devamını Gör