Görüş Bildir
Haberler
Meteoroloji'den 21 İl İçin Çığ Uyarısı! Hangi İllerde Çığ Tehlikesi Var?

Meteoroloji'den 21 İl İçin Çığ Uyarısı! Hangi İllerde Çığ Tehlikesi Var?

GNS
27.01.2022 - 20:22

Meteoroloji Genel Müdürlüğü; Ağrı, Elazığ, Rize, Artvin, Trabzon gibi illerin de içinde bulunduğu 21 il için çığ uyarısında bulundu. Olumsuz hava koşulları ve kar yağışı etkisini göstermeye devam ederken vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda açıklamalar yapıldı. Peki hangi illerde çığ tehlikesi var? Hangi illere çığ uyarısı yapıldı? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir hafta süreyi aşkındır ülke genelinde kar yağışı etkisini göstermeye devam ediyor. Şiddetli kar yağışı beraberinde pek çok sorunu da getiriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün yayınladığı hava durumu raporu sonrası 21 il için çığ uyarısında bulundu. Peki Meteoroloji hangi iller için çığ uyarısında bulundu? Hangi illerde çığ tehlikesi var? İşte detaylar...

Meteoroloji'den Hava Durumu Raporu

Meteoroloji'den Hava Durumu Raporu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; ülke genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Batı ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu, Hatay, Amasya, Tokat, Ordu ve Çankırı çevreleri ile Eskişehir ve Ankara'nın kuzey kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Kar Yağışı Devam Edecek

Kar Yağışı Devam Edecek

Yağışların, Batı Karadeniz kıyıları, Bolu, Düzce, Rize, Bitlis, Şırnak, Hakkari, Batman ve Siirt çevreleri, Trabzon'un doğu, Artvin'in kıyı kesimleri, Sakarya ve Kocaeli'nin kuzeyi ile Van'ın güney ilçelerinde kuvvetli ve yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun dik yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır. Ülke genelinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Hangi İllerde Çığ Uyarısı Verildi?

Hangi İllerde Çığ Uyarısı Verildi?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan rapora göre; Ağrı, Bingöl, Elazığ, Erzurum, Gümüşhane, Malatya, Rize, Sivas, Tunceli, Bayburt, Ardahan, Artvin, Bitlis, Erzincan, Giresun, Kars, Muş, Siirt, Trabzon, Van ve Şırnak için çığ uyarısı yapıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın