Görüş Bildir
Haberler
Merkür Retrosu, Jüpiter Koç Geçişi, Ay Tutulması: Gündemi Dolu Mayıs Ayında Burcunu Ne Bekliyor Anlatıyoruz!

Merkür Retrosu, Jüpiter Koç Geçişi, Ay Tutulması: Gündemi Dolu Mayıs Ayında Burcunu Ne Bekliyor Anlatıyoruz!

zeynepanlatsin
05.05.2022 - 15:40 Son Güncelleme: 05.05.2022 - 21:26

Hoş geldin sevgili astroloji sever!

Bu ayın gündemi oldukça kalabalık, Merkür Retrosu mu istersin, Jüpiter’in Koç geçişi mi, Ay tutulması mı, açıkçası ne ararsan var. Şimdi kısaca bir değinelim bakalım bizi neler beklemekte.

Ay boyu neredeyse Venüs Koç burcunda, bu da ani aşk gelişmelerine, ne ara başladığı belli olmayan hızlı ve ateşli ilişkilere gebe bir süreç demek bizim için :) 

İsmi korkutan ama aslında faydası da bol Merkür Retrosu da bu ay kendine yer buluyor, 10 Mayıs – 4 Haziran arasında 2 burcu birden ziyaret etmekte, hem iletişim konuları hem de para konuları biraz dikkat istemekte bizden. 

Jüpiter bu ay çok sevdiği Balık burcunu kısa süreliğine terk ediyor ve Koç burcuna geçiyor, dokunduğu yeri büyüten Jüpiter Koç’a geçince de cesareti, hızlı olmayı, atak olmayı büyütüyor. Bir anda her birimiz nereden geldiği belli olmayan bir yürekle ortalara atabiliriz kendimizi :) 28 Ekim’e kadar Jüpiter Koç’un ateşini alıp üfleye üfleye büyütecek açıkçası.

16 Mayıs’ta da bu yılın ikinci tutulması geliyor, Akrep burcunda gerçekleşecek Ay tutulması minik bir kriz işaretli, ama aynı zamanda da mangalda kül bırakmayacak, artık eski, yıpranmış olan, krize sebebiyet veren her şeyi de ortaya dökecek ki yolumuza arınmış devam edebilelim, sakinleşebilelim.

Gerisi de yorumlarda :) Haydi bakalım hazırsan kemerleri bağlayalım, Mayıs ayında burcunu neler bekliyor anlatalım, önceliğin yükselen burcun olsun, iyi okumalar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce Yükselen Burcunu Okumayı Unutma!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gücünü yeniden ortaya koyuyorsun Koç!

Hoş geldin Sevgili Koç ve Yükselen Koç;

Mayıs ayına en şanslı girişi yapan burçlardan birisin sevgili Koç ve Yükselen Koç, zira hemen ayın başında 2 Mayıs’ta Venüs’ü burcunda ağırlamaya başlayacak ve 28 Mayıs’a kadar da misafir edeceksin. Küçük iyicilin burcuna girişiyle hem aşkta hem de maddi konularda çok tatlı fırsatlar yakalayabilir, girdiğin her ortamda dikkatleri üzerine çekebilirsin, Mayıs ayının gevşeyen gönül yaylarından nasibini alabilirsin açıkçası :) Sadece keyfe hazza fazla düşkünlük de verebilir bu durum, tembelliğe biraz dikkat.

10 Mayıs’ta ayın ilk civcivli aktivitesi Merkür retrosu başlıyor, 23 Mayıs’a kadar İkizler burcunda gerileyecek. Öncelikle acaba yanlış mı anlaşılıyorum ya da ben mi yanlış anlıyorum diye kendini germemeye dikkat, Merkür hepimiz için gerilemekte. Ani kararlar vermeden, yargı butonuna basmadan önce biraz daha temkinli olmakta fayda var. Aynı zamanda imza atarken, bir karar alırken çok da hızlı davranmamaya dikkat sevgili Koç ve Yükselen Koç. 23 Mayıs – 4 Haziran arasında ise Boğa burcuna gerilemeye başlıyor Merkür, bu da maddi konularla ilgili senden biraz daha özen istemekte. Aynı zamanda daha önceden başlamış ama bir türlü dönüş alamadığın bazı maddi kaynaklı durumlar, haberler varsa Retro kuyruğuna takıp bunları da getirebilir sana.

11 Mayıs’ta ise dört gözle beklediğin o güzel haber geliyor sevgili Koç ve Yükselen Koç, zira Jüpiter yaz dönemini senin burcuna geçirmeye karar veriyor :) 28 Ekim 2022’ye kadar Koç burcunda seyredecek Jüpiter, sana güzel şanslar, fırsatlar, kendini daha güçlü, şanslı, iyimser hissedebileceğin durumlar getirecektir sana. Özellikle Mart doğumlu bir Koç isen veya yükselenin 0 – 8 derece arası Koç ise çok net hissedersin bu güzel fırsatları. 25 Mayıs’ta yönetici gezegenin Mars’ın da yerlerde süründüğü Balık burcundan çıkıp senin burcuna geçmesiyle tam anlamıyla senin dönemin başlıyor zaten, “ben buradayım yahu ölmedim işte” diyeceksin, kendini rahat rahat ortaya koyabileceksin. Gücün kudretin yerine geliyor sevgili Koç ve Yükselen Koç.

Gelelim yine ayın en önemli gündemlerinden bir diğerine, 16 Mayıs’ta Akrep burcunda bir Ay tutulması var. Şayet 20 – 29 derece arasında Akrep veya Boğa burcunda bir de gezegenin, önemli bir noktan da varsa çok net hissedeceğin bir tesir bu, mevzumuz da bu yıl boyunca gündemini ciddi ciddi meşgul edecek olan maddi konular ve para mevzuları. Şayet evli bir yükselen Koç isen bu konu eşinin maddi kaynakları veya kariyeri ile de ilgili bir neticelenme, netleşme, belirgin bir gündem getirebilir. Bunun dışında yine dışarıdan elde ettiğin gelirler, belki miras, nafaka, kredi gibi tamamlanmasını beklediğin gündemlerin var ise bu tutulmayla netleşecektir gündemin belirgin biçimde. Psikolojik olarak seni sıkıntıya düşüren, bilinçaltında seni geren bazı konular da gün yüzüne çıkabilir, ancak sebebi senin kendini toparlaman ve bırakılması gereken ne varsa artık bırakman ve yoluna devam etmen. 

21 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçiyor, buralarda hali hazırda zaten bir Merkür Retrosu da varken bu tarihlerde, senin için alacağın kararlar, fikirler, düşünceler iyice önemli hale geliyor açıkçası. Aslında Merkür retrosunu kendi yararına çevirebilecek önemli burçlardan birisin zira zihninin derinlerine inip belki de unuttuğun, fark etmediğin birçok detayı fark edebilir, bu vesileyle de önemli kararlar alabilirsin. Zaten ayın sonunda burada gerçekleşecek olan Yeni Ay ile de bize yepyeni kararlarını söyleyebilir, yeni imzalar atabilir, hatta bu uzun zamandır düşündüğün ancak harekete geçmediğin, üzerinde düşünerek en verimli hale getirdiğin bir adım işareti de vermekte.

Evet sevgili Koç ve Yükselen Koç, gördüğün gibi Mayıs ayının neredeyse her günü dolu, gündemi de bol. Umarım şahane kararlar aldığın muhteşem bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

İkili ilişkilerinde nihai karar veriliyor Boğa!

Hoş geldin Sevgili Boğa ve Yükselen Boğa;

Mayıs yönetici gezegenin Venüs’ün Koç burcuna yani senin 12. Evine giriş yapmasıyla başlıyor sevgili Boğa ve yükselen Boğa, 28 Mayıs’a kadar da Venüs burada, ruhsal alanında seyahatte olacak. Bu senin için ilham demek, psikolojik olarak iyileşme demek, seni sıkan, yoran ama isim koyamadığın o iç sıkıntılarından arınmak demek aslında. Tek dikkat edilmesi gereken gizli saklı aşk ilişkileri, hatta platonik de olabilir veya duygularını senden gizleyen kişileri fark ettirebilir sana. 28 Mayıs’tan sonra Venüs’ün senin burcuna geçişiyle kendini daha şanslı, göz önünde görmeye başlayacaksın, içeride kalan bazı gizli duygular da dışarı çıkabilir ay sonunda.

10 Mayıs’ta ayın en civcivli olaylarından biri olan Merkür Retrosu başlıyor, üstelik bu retronun bir kısmına da ev sahipliği yapacaksın. Merkür 23 Mayıs’a kadar İkizler burcunda yani para, pul, maddi kaynaklar hanende retroda, bu da sana özellikle maddi konularda hızlı kararlar almaman, cüzdanının hesabını iyi yapman konusunda uyarıda bulunmakta. 23 Mayıs’tan 4 Haziran’a kadar da Boğa’da Retro yapıyor Merkür, bu da kendini gözden geçirmen, zihnini şöyle bir mercek altına alman, kendinle ilgili kararlar alırken iyice bir sorgulaman konusunda sana epey destekçi.

11 Mayıs’ta Jüpiter kısa süreliğine Koç burcuna giriş yapıyor sevgili Boğa ve yükselen Boğa, 28 Ekim’e kadar adeta ilahi bir koruma altında olduğunu hissedebilirsin, zira 12. Evin olan görmediğin alan Jüpiter koruması altında olacak. Gizli tehlikelerden korunduğunu, bilinç dışında yaşadığın korku ve endişelerden arınabildiğini fark edeceksin. 25 Mayıs’ta Mars’ın da bu alana gelişi biraz bilinç dışını hareketlendirecek olsa da Jüpiter burada koruyucu enerjisiyle seni rahatlatacak, hatta belki de cesaret edemediğin birçok konuda sana destek de sağlayacak. 

16 Mayıs’ta ayın en önemli gündemlerinden biri olan Akrep burcunda Ay tutulması gündemimize bomba gibi düşüyor. Nisan ayını kendi burcundaki tutulmayla kapattın, kendinle ilgili, ilişkilerinle ilgili, “ben” dediğin birçok konuyla ilgili yepyeni adımlar attın, işte bunun ardından bu kez tam karşıt evinde gerçekleşecek olan bu Ay tutulması ile ikili ilişkilerin konusunda artık netleşme, nihayete erme, adını koyma sürecine giriyorsun sevgili Boğa ve Yükselen Boğa. Şayet evliliğin ve ilişkinde net olmayan, sürüncemede kalan konular varsa tamam ya da devam kararını verdirecek önemli gündemlere hazırlıklı ol. Şayet bir ilişkin yoksa bu tutulmayla gündemin bir anda bu alana da kayabilir, hayatına ciddi ve kalıcı bir ilişki girebilir.

21 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna giriş yapıyor ve yine gündemini maddi konulara taşıyor. Maddi kaynaklarını artırmak için yeni yollar bulmaya çalışabilirsin, hali hazırda burada retroda bulunan Merkür de aslında uzun zamandır düşündüğün bazı planları harekete geçirmek için zihninin derinlerine inebilir, geçmişten gelen bazı kariyer veya para konularını gündemine taşıyabilir. Ayın sonunda 30 Mayıs’ta burada gerçekleşecek İkizler Yeni Ayı ile zaten yepyeni bir maddi kaynak konusu, bir kariyer gündemi, para ile ilgili alacağın önemli bir karar gündemine taşınabilir sevgili Boğa ve yükselen Boğa.

Evet sevgili Boğa ve Yükselen Boğa, gördüğün gibi Mayıs ayı retrosuyla, tutulmasıyla, Jüpiter’iyle oldukça yoğun bir gündeme sahip. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın çok güzel bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Gelecek planların bu ay şekilleniyor İkizler!

Hoş geldin Sevgili İkizler ve Yükselen İkizler;

Mayıs ayına Venüs’ün Koç burcuna girişiyle başlıyoruz sevgili İkizler ve yükselen İkizler, 28 Mayıs’a kadar özellikle geleceğinle ilgili projeler, kararlar, sosyal çevrenin de dahil olacağı güzel gelişmeler bekliyor seni. Planlarını gerçeğe dönüştürebilir, arkadaşlarından destek görebilir, hatta sosyal çevrenden romantik ilişki fırsatları bile yakalayabilirsin. Zaten sosyal bir kelebeksin, Mayıs’ın bu tatlı ve keyifli süreci sana iyi gelecek sevgili İkizler ve yükselen İkizler.

10 Mayıs’ta yönetici gezegenin Merkür retrosuna başlıyor, hem de senin burcunda. 23 Mayıs’a kadar kendinle ilgili müthiş bir içe dönüş başlıyor senin için. Kararlarını, düşüncelerini değerlendirmek, kendini fark etmek için oldukça güzel bir süreç, ama ani kararlar, ani adımlar, üzerinde düşünülmeden yapılacak hareketler için bir miktar tehlikeli. 23 Mayıs – 4 Haziran arasında ise 12. Evinde gerilemeye başlıyor, bu da zihnini, bilinçaltını iyice hareketlendiriyor. Bu zihinsel hesaplaşma bir miktar aklını yorabilir, ancak öte yandan birçok şeyi fark ettirecek önemli de bir süreç senin için. Aynı zamanda 12. Evde Retro pozisyondaki Merkür hayal gücünü ve yaratıcılığını da çok artırabilir, bu süreçte yazmak, yaratıcı taraflarını çalıştırmak sana çok iyi gelecek.

11 Mayıs’ta Jüpiter Koç burcuna geçiyor ve seni 28 Ekim’e kadar çok sosyal, çok eğlenceli bir süreç bekliyor sevgili İkizler ve yükselen İkizler. Özellikle Venüs de buradayken şayet geleceğinle ilgili planlar ve projeler yapmak niyetindeysen bu genişleyen çevre ve şans sana çok iyi fırsatlar getirebilir, tek dikkat etmen gereken iyi istişare yapmak zira Merkür’ün Retro süreçte olduğunu unutma :) Özellikle planlama yapmak, bunu sosyal çevrene yaymak ve daha da genişlemek için mükemmel bir dönem başlıyor senin için. 25 Mayıs’ta Mars da bu alana geçiyor ve tüm motivasyonun da zaten bu alanlara kayıyor. Seni çok çalıştırabilir, çok meşgul edebilir ama oldukça güzel geri dönüşleri olacak bu sürecin sana.

16 Mayıs’ta bu ayın yine en önemli gündemlerinden biri olan Akrep burcunda Ay Tutulması yaşanacak, bu da senin iş, meslek, çalışma ortamınla ilgili sürüncemede olan bir konu, netleşmesini beklediğin bir gündemin varsa ortaya çıkarabilir. Özellikle de Akrep burcunda 20 – 29 derece arasında önemli bir gezegenin var ise daha da belirgin biçimde bu tesiri alabilirsin. Şayet uzun zamandır seni geren, sonuçlanmasını sabırla beklediğin konular varsa netliğe kavuşacak, bitmesi gereken konular da nihayete erecektir, direnç göstermek yerine akışa bırakıp yeni gündemlere göre yol almak senin için avantaj bu tutulma sürecinde.

21 Mayıs’ta Güneş’i burcunda ağırlamaya başlıyorsun, öncelikle bir Güneş İkizler olarak okuyorsan şimdiden mutlu seneler dilerim, yeni yaşın sana şans getirsin İkizler! Şayet yükselen İkizler olarak buradaysan yine senin dönemin başladı, “ben” demek, kendini ortaya koymak, kendinle ilgili parlatmak istediğin konuları göstermek için oldukça şanslı bir dönem. Aynı zamanda ayın sonunda 30 Mayıs’ta yine burcunda bir yeni ay var, bu da kendinle ilgili yepyeni bir sayfa açmaya hazırlandığının işareti, yeni kararların, yeni başlangıçların işareti. Umarım çok güzel haberler verirsin bize.

Evet sevgili İkizler ve yükselen İkizler, gördüğün gibi Mayıs ayının gündemi epey hareketli, şahane kararlar ve güzel başlangıçlar getirsin bu ay sana. Şimdiden mutlu seneler!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Aşk konularında objektif netleşiyor Yengeç!

Hoş geldin Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç;

Mayıs ayına Venüs’ün Koç geçişiyle giriyoruz sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, 28 Mayıs’a kadar kariyerin, toplumsal statün, görünümün küçük iyicil Venüs’ten destek alıyor, terfi veya prim alabilir, kariyerinle ilgili yaşadığın sorunlar varsa çözebilir, kendini daha fazla ön plana çıkarabilirsin. Aynı zamanda şayet ebeveynlerin, ailenle ilgili çözülmesini istediğin sorunların varsa tatlıya bağlandığı bir süreç senin için. Aynı zamanda buradaki Venüs, senin medeni durumunla ilgili de pozitif gelişmelere gebe sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç.

10 Mayıs’ta ayın en civcivli olaylarından biri başlıyor, Merkür 23 Mayıs’a kadar İkizler, 4 Haziran’a kadar da Boğa burcunda Retro pozisyonda olacak. İkizler sürecindeyken 12. Evini yani bilinçaltını hareketlendirecek sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, biraz uykularını zorlayabilir, geçmişten kalan ancak kendince hesaplaşmasını bitirmediğin düşüncelerin, anıların biraz gündeme gelip kendini gösterebilir. Aynı zamanda 12. Ev’de gerçekleşen bir Merkür Retrosu hayal gücünü ve yaratıcılığı da artırır, yeteneklerini ortaya koymak, yazmak, çizmek, hayal gücünü kullanmak sana bu süreçte çok iyi gelebilir. 23 Mayıs – 4 Haziran arasında ise sosyal çevren, gelecek planların, projelerin biraz daha mercek altında, kariyerin veya geleceğinle ilgili bazı kararlarını derinleştirebilirsin. Yeni başlangıçlardan ziyade bu süreci planlama yapmak için kullanmak senin için avantaj.

11 Mayıs’ta Jüpiter Koç seyrine başlıyor, 28 Ekim’e kadar da burada seyahat edecek. Özellikle Mayıs ayı içerisinde burada Venüs’ün de seyretmeye başlamasıyla kariyerinle ilgili güzel, şanslı ve parlak bir süreç başlıyor senin için. İki iyicilin senin kariyer evinde aynı dönemde yer alması senin için çok güzel fırsatların kapısını açabilir bu ay. Daha geniş kitlelere yayılabilir, işini değiştirebilir, var olan işinde yükselebilir, kendinle ilgili hangi planların varsa onların karşına çıkmasına şahit olabilirsin sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç. 25 Mayıs’ta Mars’ın da bu alana girişi motivasyonunu, mücadeleni de bu alana kaydırıyor zaten. Çabalarının mükafatını almaya başlayabilirsin, belki biraz daha yorulabilir ancak beklediğin fırsatları da yakalayabilirsin.

16 Mayıs’ta ayın bir diğer önemli gündemi olan Akrep burcunda Ay Tutulması yaşayacağız. Bu tesiri alacağın alanın aşk, flörtler, hobiler, ebeveyn isen çocuklarını temsil eden alan sevgili Yengeç ve yükselen Yengeç, bu da demek oluyor ki bu konularda bir netleşme, sonlanma veya sürüncemede olan bir konunun nihayete ermesi söz konusu. Şayet ne olduğuna bir türlü karar veremediğin bir ilişkin var ise ve bu aslında sana zarar veriyorsa bu tutulma sürecinde sonlanma kararı verebilirsin. Tam tersi bu flört veya ilişki artık ciddiye binmeliyse yine bu manada bir dönüşüm de verebilir, bu tutulma “biz şimdi neyiz” sorusunun cevabını verecek sana sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç. Bunun dışında belki bir bebek haberi getirebilir veya çocuklarınla ilgili de bir gündemi neticelendirebilir.

21 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna giriş yapıyor, bu senin için biraz içeri dönme, kendinle hesaplaşma, inziva süreci demek. Kendini fark etmen, aslında sana dönecek olan süreç için kendini biraz inzivaya alman, hayatındaki eksiği gediği fark edip düzenlemen için oldukça güzel bir süreç. Ayın sonunda 30 Mayıs’ta bu alanda bir de İkizler Yeni Ayı var, bu zaten sana ruhen bir yenilenme getirecek, adeta bilinçaltını temizleyecek, arındıracak ve seni yeni bir başlangıca hazırlayacak.

Evet sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeç, gördüğün gibi gündemi epey dolu bir Mayıs ayı bekliyor bizi. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın çok güzel bir ay geçirirsin.

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kendini bu ay çok şanslı hissediyorsun Aslan!

Hoş geldin Sevgili Aslan ve Yükselen Aslan;

Mayıs ayına Venüs’ün Koç burcuna girişi ile adım atıyoruz. 28 Mayıs’a kadar ruhsal olarak oldukça şanslı, iyimser hissedeceğin bir sürece giriyorsun sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, bunun dışında şayet uluslar arası konular, yayıncılık, akademik kariyer gibi gündemlerin varsa müthiş şanslar elde edebilirsin, fikir veya projelerini daha geniş kitlelere duyurabilirsin. Şayet kendini geliştirebileceğin bir eğitim fikrin varsa bu süreçte değerlendirebilirsin. 

10 Mayıs’ta bu ayın beklenen haberi geliyor, Merkür önce İkizler burcunda, sonra da Boğa burcunda Retro harekete geçiyor. 23 Mayıs’a kadar gelecek planların, sosyal çevren, arkadaşlarınla ilgili bazı konularda birtakım anlaşmazlıklar, planlarının istediği gibi gitmediği bazı durumlar söz konusu olabilir. Ancak bu süreci en iyi değerlendirmenin yolu, yeni projeler için kendi içine çekilip hazırlık sürecine girmen, detaylı planlamalar yapman ve kendini hazırlaman. 23 Mayıs – 4 Haziran arasında ise Merkür bu kez kariyer evinde yani Boğa burcunda gerilemeye başlıyor. Bu süreçten daha önce hayata geçmesini beklediğin bazı haberler alabilirsin kariyerinle ilgili, belki eski bir başvurun gündeme gelebilir, senin yapmak istediğin bazı değişiklikler var ise yine bazı düzenlemeler yapmak için faydalı bir süreç.

11 Mayıs’ta Jüpiter’in Koç burcuna geçişi ile 28 Ekim’e kadar oldukça keyifli bir sürece giriyorsun sevgili Aslan ve Yükselen Aslan. Bu sana uzun seyahatler getirebilir, hukuki bir konun varsa kendi lehine sonuçlanabilir, ufkunu genişletecek eğitimlere başlayabilir veya sana çok fayda sağlayacak önemli kişiler hayatına girebilir. Jüpiter senin 9. Evinde seyahatte ve bu evi çok sever, element kardeşin Koç’taki bu seyri sana hiç beklemediğin yerlerden fırsatlar da sunacak, kendini oldukça şanslı hissedeceğin bir sürece adım atıyorsun sevgili Aslan ve yükselen Aslan. 25 Mayıs’ta Mars’ın da bu alana girişiyle kendini çok daha cesur, atak hissetmeye başlayabilirsin. Ayrıca yurt dışı bağlantılı veya yayıncılık temalı konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsin.

Gelelim bu ayın en önemli gündemlerinden bir diğerine, 16 Mayıs’ta Akrep burcunda bir Ay Tutulması var, şayet uzun zamandır sürüncemede kalan bir gayrimenkul konusu, taşınma, yer değiştirme sürecin varsa bu tutulma buradaki bu belirsizliği nihayete erdirebilir. Aynı zamanda şayet ailen, ebeveynlerin, yuvanla ilgili de yaşadığın belirgin bir gündemin varsa taşlar ortaya dökülüp netleşebilir. Yaşam alanın ve kendi iç dünyanla ilgili suyu bulandıran konular bu tutulmayla öyle ya da böyle netleşiyor sevgili Aslan ve yükselen Aslan.

21 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna giriş yapıyor, bu 1 aylık süreçte sosyal ortamların, gelecek planların, kariyerinle alakalı kendini daha fazla kitleye ulaştırabileceğin önemli girişimler söz konusu olabilir. Merkür retrosunun verdiği planlama sürecini bu Güneş İkizler seyriyle hayata geçirebileceğin önemli fırsatlar yakalayabilirsin, kararlarını paylaştığın sosyal çevrenden çok güzel destekler görebilirsin. Zaten ayın sonunda 30 Mayıs’ta yine bu alanda gerçekleşecek olan İkizler Yeni Ayı bize geleceğinle ilgili yepyeni başlangıçlara doğru adım atacağını da söylemekte. Belki yeni bir çevreye adım atmak durumunda kalabilir ve bu vesileyle geleceğine tam da istediğin gibi yön vermeye başlayabilirsin. 

Evet sevgili Aslan ve Yükselen Aslan, gördüğün gibi Mayıs ayı dolu dolu, gündemi oldukça yoğun. Umarım şahane haberler aldığın muazzam bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Para konularında cesur adımlar atıyorsun Başak!

Hoş geldin Sevgili Başak ve Yükselen Başak;

Mayıs ayına Venüs’ün Koç seyriyle başlıyoruz sevgili Başak ve Yükselen Başak, 28 Mayıs’a kadar da bu seyir senin para, maddi kaynaklar, dışarıdan elde ettiğin gelirlerle ilgili çok güzel şanslar elde edebileceğinin işaretçisi. Şayet evli bir Yükselen Başak isen bu eşinin kariyeri, maddi konuları ile ilgili de olumlu gündemleri getirebilir. Bununla beraber senin kredi, miras, nafaka gibi bazı gündemlerinde şanslı gelişmeler sunabilir sana, aynı zamanda kariyerinle, mesleğinle ilgili de olumlu bir gündem getirebilir zira Venüs senin kendi maddi kaynaklarını, para kazanma yöntemlerini temsil eden 2. Evinin de yöneticisi, yeni bir kaynak ekleyebilirsin kendine bu süreçte.

10 Mayıs’ta yönetici gezegenin Merkür’ün meşhur retrosu başlıyor sevgili Başak ve Yükselen Başak, 23 Mayıs’a kadar İkizler burcunda gerileyecek önce, bu da kariyerinle ilgili bazı gündemlerin belireceğini işaret etmekte. Belki daha öncesinde yapmış olduğun bir başvuruya dönüş alabilirsin, geçmişte kaldığını düşündüğün bir kariyer, iş konusu hortlayabilir, çok iyi inceleyip eksisini artısını hesaba katarsan Retro bitiminde değerlendirmeye alabilirsin böyle bir teklifi. 23 Mayıs – 4 Haziran arasında ise şayet uzak yolculuklar yapmak niyetindeysen bir miktar dikkatli olmanı öneririm zira seyahatlerinde aksamalar olabilir ufak tefek. Aynı zamanda bir eğitim planın veya yayıncılık işin var ise bu süreçte çok dikkat ederek hareket etmen iyi olabilir zira Retro haldeki Merkür bazı detayları kaçırmana sebep olabilir.

11 Mayıs’ta Jüpiter kısa süre kalacağı Koç burcuna giriş yapıyor ve 28 Ekim’e kadar bu alana çok güzel fırsatlar getirecek sevgili Başak ve yükselen Başak, yine şans getireceği alanlar maddi konular, belki önemli yatırımlar, beklemediğin yerlerden elde edeceğin gelirler konusunda müthiş destekler var. Unutulan bir miras meselesi, beklediğin bir kredinin sonuçlanması gibi keseden sürpriz gibi çıkacak maddi fırsatlara hazır ol. 25 Mayıs’ta Mars’ın da bu alana geçişiyle para konularında cesur adımlar atmaya başlayabilir, motivasyonunu yükseltebilirsin. Bu sürecin tek dikkat edilecek kısmı Jüpiter’in bulunduğu alana çok fazla iyimserlik aşılaması, bunun sanki sonsuza kadar süreceğini zannettirmesi :) Bu şanslı süreçte akarken biriktirmeyi de ihmal etme sevgili Başak ve Yükselen Başak. 

Bu ayın en önemli gündemlerinden birine geldi sıra. 16 Mayıs’ta Akrep burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız, burası senin 3. Evin, yani zihnin, fikirlerin, düşüncelerin, kararlarını temsil eden alan, burada yaşanan bu ay tutulması ile en belirgin tema alacağın kararlar sevgili Başak ve Yükselen Başak, kafanı kurcalayan, ne olacağına karar veremediğin, bir türlü adım atamadığın ve zihnini bulandıran o konu her ne ise artık bu tutulma ile zihnin berraklaşıyor, netleşiyor ve seni bir karar almaya itiyor gökyüzü. Aynı zamanda var ise kardeşlerin ve çok yakın çevrenle ilgili alacağın haberler yine bazı yerine oturmayan taşları netleştirebilir bu tutulmayla. 

21 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna yani kariyer evine geçiyor, önümüzdeki 1 aylık süreç boyunca da odağın kariyerin, toplumsal görünümün, işin olacak. Şayet bir kariyer değişikliği gündemin varsa buralarda gerçekleşen Merkür retrosu ile detaylandırıp, Retro bitiminde de hayata geçirebilirsin kararlarını. Aynı zamanda atacağın bu adımlar, senin görünürlüğünü, diğerleri tarafından dikkat çekmeni de sağlayacak. Yine ayın sonunda 30 Mayıs’ta bu alanda gerçekleşecek olan İkizler Yeni Ayı ile zaten kariyer konularınla ilgili yeni bir adım atabilir, belki pozisyonunda bir yenilik gündeme gelebilir, bize çok güzel haberler verebilirsin.

Evet sevgili Başak ve Yükselen Başak, gördüğün gibi gündemi epey dolu bir Mayıs ayı beklemekte bizi. Umarım şahane kararlar aldığın çok güzel bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay gönül yayların gevşiyor Terazi!

Hoş geldin Sevgili Terazi ve Yükselen Terazi;

Mayıs ayına Venüs’ün Koç seyriyle adım atıyoruz sevgili Terazi, bu da demek oluyor ki 28 Mayıs’a kadar odağın ilişkiler, gerek var olan ilişkin gerekse yeni gündemine gelecek ilişki konuları bu ay zihnini epey meşgul edecek. Şayet ilişkinde bir problem var ise barışçıl adımların atılması ve işlerin tatlıya bağlanması mümkün, bekar bir Terazi ve Yükselen Terazi isen gönlünü hoş edecek ani bir ilişkinin başlaması da :)

10 Mayıs’ta Merkür Retro hareketine başlıyor sevgili Terazi, önce İkizler sonra da Boğa burcunda gerileyecek, bu durumda da 23 Mayıs’a kadar şayet yurt dışı bağlantılı temaların gündeme gelmesi, akademik bir kariyerin var ise ve yarım kaldıysa bunların hayatına tekrar girmesi de mümkün bu süreçte. Uzak yolculuklar niyetindeysen bu süreçte bir miktar dikkat etmek isteyebilirsin, zira gerileyen Merkür mini mini aksilikler çıkarabilir karşına yolculuğunda :) Aynı zamanda bir eğitim fikrin var ise iyice analiz etmek ve ani kararlar vermemek iyi olabilir senin için. 23 Mayıs – 4 Haziran arasında ise maddi konularda biraz özen ve dikkat zamanı, alacak verecek işlerini, borçlarını, ödemelerini iyi analiz etmen gerekebilir, hesapta olmayan para çıkışları tadını kaçırabilir ancak geçici, hemen bitecek ;)

11 Mayıs’ta bu ayın yine önemli haberlerinden biri geliyor, Jüpiter kısa süreliğine yapacağı Koç seyahatine başlıyor sevgili Terazi ve Yükselen Terazi, 28 Ekim’e kadar evlilik, ilişkiler, aşk, ortaklıklar, birlikte yapılacak iş girişimleri gibi temalarda bir bolluk bir bereket gündemde senin için :) Ani kararlar verip evlenebilirsin de, hiç ummadığın biriyle ciddi bir ilişki de başlayabilir, 28 Ekim’e kadar ilişki konularında çok tatlı, güzel gelişmelere hazır ol sevgili Terazi ve yükselen Terazi. Tek dikkat etmen gereken ise ilişkilerde fazla iyimser olabilme ihtimalin, bazı pürüzleri görmezden gelip kendini kandırmaya meyledebilme potansiyelin, buraya dikkat eder, alma – verme dengesini koruyabilirsen gayet güzel bir süreç bekliyor seni. 25 Mayıs’ta Mars da bu alana giriş yapıyor, bir anda motivasyonun 5 Temmuz’a kadar ilişkiler alanına kayıyor ağırlıklı biçimde. Arada minik gerginlikler olabilir, aynı zamanda ortaklı bir kariyerin var ise aranızda acı tatlı sürtüşmeler de olabilir, biraz bu temalara dikkat.

Mayıs ayının bir diğer önemli gündemi de 16 Mayıs’ta Akrep burcunda yaşayacağımız Ay Tutulması. Zaten bu senenin ağırlıklı gündemi senin için para, maddi kaynaklar, kazançların, bu tutulma da bu alandaki sürüncemede kalmış konuları, var ise bazı krizleri ortaya çıkarabilir. Ancak ortaya çıkan krizler aslında çözülebilmek için gündemine gelecek, belirsizlikler ortadan kalkıyor, tablo senin için netleşiyor açıkçası. Belki para kaynaklı yaşadığın bir sorun veya sabır gösterdiğin bir tema var, işte bu tutulma aslında sana doğruyu yanlışı da gösterip seni bir karara itecek. 

21 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna giriş yapıyor, 1 aylık süreç boyunca odağını yurt dışı temalarına, yayıncılık konularına, yapacağın bazı seyahatlere taşıyor. Aynı zamanda burası yani senin 9. Evin, inançların ve iyimserliğinin kaynağı olan alan, ufkunu genişletecek bu Güneş İkizler seyri, daha iyimser, daha inançlı, kendine daha güvenli hissedebilirsin bu evrede kendini. Öte yandan aklında olan bir eğitim konusu var ise, özellikle de kariyer olarak değerlendirmeyi düşündüğün bir eğitimse bu, bu 1 aylık süreç içerisinde bu eğitimi hayatına dahil edebilirsin. Ayın sonunda 30 Mayıs’ta yine burada gerçekleşecek olan İkizler Yeni Ayı da bu temalarda yepyeni bir gündem taşıyor zaten hayatına, seni kendini geliştireceğin yeni bir adım atmaya itiyor, ruhsal olarak kendini yenilemene olanak sağlıyor bu yeni ay.

Evet Sevgili Terazi ve yükselen Terazi, gördüğün gibi gündemi oldukça yoğun bir Mayıs ayı var önümüzde. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın çok güzel bir ay olur senin için!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Kendinle ilgili net bir karara varıyorsun Akrep!

Hoş geldin Sevgili Akrep ve Yükselen Akrep;

Mayıs ayına Venüs’ün Koç seyriyle başlıyoruz sevgili Akrep, bu da demek oluyor ki 28 Mayıs’a kadar iş, meslek, çalışma ortamı içerisinde seni keyifli, güzel bir süreç beklemekte. Belki bir terfi gündemine gelebilir, prim alabilirsin, üzerine uğraştığın, emek verdiğin bir çalışmayı daha fazla insana yayabilirsin, günlerin daha keyifli, neşeli geçmeye müsait bu süreçte sevgili Akrep ve Yükselen Akrep. Burası aynı zamanda sağlığımızı da temsil ediyor, bir sağlık problemin var ise iyileşme sürecin de söz konusu.

10 Mayıs’ta bu ayın beklenen haberi Merkür Retrosu başlıyor, önce İkizler, ardından Boğa burcunda gerileyecek Merkür. 23 Mayıs’a kadar geçmişten kalmış bazı borçların gündeme gelmesi, gelir gider tablonda minik açıklar oluşması mümkün, ancak bunlar geçici, hatta sana bu alanlara bir plan düzen getir, kendini de biraz analiz et demek istiyor buradaki Merkür Retrosu. 23 Mayıs – 4 Haziran arasında ise Boğa burcuna gerileyerek ilişkiler konusunda ufak tefek anlaşmazlıklara sebebiyet verebilir, “öyle demek istemedim, bana bunu mu dedin” tadında yanlış anlaşılmalar çok da büyümeden önlensin bu süreçte. Öte yandan aslında söylenmemiş, bu sebeple de zaman zaman pürüze yol açan sorunların masaya yatırılıp çözüme ulaşması da mümkün. Bir de bekar Akrep’ler için eskilerin kapı çalma potansiyeli de var, eskiden yeni olur mu olmaz mı buna iyi karar vermek gerekebilir tabi :)

11 Mayıs’ta Jüpiter kısa süreli Koç seyahatine başlıyor, 28 Ekim’e kadar da buralarda olacak sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, bu da iş, meslek, kariyer konularında yepyeni başlangıçlar getirebilir sana, şayet yeni bir iş arayışındaysan bu Jüpiter geçişi ile tam da istediğin gibi iş fırsatları yakalayabilirsin, bulunduğun ortamda hem maddi hem de konum olarak yükselebilirsin, bir anda birden fazla yerden fırsat yakalayabilirsin. Jüpiter bu iş, meslek alanı olan 6. Evden geçerken işi gücü biraz fazlalaştırabilir bir de tabii :) ‘Ben tatile gidecektim bu kadar iş nereden çıktı’ dedirtebilir ancak bunlar hep fırsat senin için, özellikle asıl Jüpiter Koç geçişinde elde edeceğin şanslar için de ilk ödüller diyebiliriz. Öte yandan 25 Mayıs – 5 Temmuz arasında Mars da bu alana geliyor, sana zaten baya bir kuvvet, motivasyon, çalışma isteği getiriyor, iş konularında cesur adımlar da attırıyor.

Şimdi gelelim en civcivli bölüme :) 16 Mayıs’ta bu ayın tutulmasını burcunda ağırlıyorsun sevgili Akrep ve yükselen Akrep. Şayet Güneş veya yükselenin 20 – 29 derece arasındaysa, aynı zamanda bu dereceler arasında herhangi bir gezegenin var ise çok daha belirgin biçimde tesir alırsın. Bu bir ay tutulması, yani dolunay tesirli, demek ki bir netleşme, nihai karar, sonuçlanma ve artık her şeyin net göründüğü bir süreç bu; gündem ise tümüyle sensin sevgili Akrep ve yükselen Akrep. Artık yoluna devam etmende önünde engel olan her ne ise hayatından çıkıyor, kendini krize sürüklediğin konu belirgin hale geliyor ki önünden çekilebilsin. Bu bir ilişki konusu da olabilir, kariyer konusu da olabilir, senin için sürüncemede kalan her ne ise artık tümüyle netleşiyor gündem bu tutulmayla sevgili Akrep ve Yükselen Akrep. 

 21 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna giriş yapıyor, önümüzdeki 1 aylık süreç boyunca gündem senin için para ve maddi konulara doğru kayıyor, özellikle evli bir Yükselen Akrep isen eşinin maddi kaynakları, iş ve kariyer konuları ile ilgili gündemler netleşebilir. Senin kendi maddi kaynaklarınla ilgili de önemli gelişmeler, belki kredi, miras gibi dışarıdan elde edeceğin maddi kaynaklarla ilgili güzel potansiyeller kapıda. Ayın sonunda bu alanda bir de İkizler Yeni Ayı yaşayacağız, bu sana yepyeni bir maddi kaynak getirebilir, ek bir gelir dahil edebilir hayatına. 

Evet sevgili Akrep ve Yükselen Akrep, gördüğün gibi oldukça yoğun bir Mayıs ayı var önümüzde. Umarım kendinle ilgili muazzam kararlar aldığın şahane bir ay geçirirsin!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ayın ilişki müjdecisi sensin Yay!

Hoş geldin Sevgili Yay ve Yükselen Yay;

Mayıs ayına Venüs’ün Koç burcuna girişiyle adım atıyoruz sevgili Yay ve Yükselen Yay, demek ki 28 Mayıs’a kadar odağın çok keyifli konular, aşk gibi, flörtler gibi, hobiler gibi, daha neler neler! Bu süreçte keyfin gayet yerinde sevgili Yay, şayet hayatında kimse yoksa bu Venüs geçişi ve ayın ortasında başlayacak olan Jüpiter Koç geçişi ile bir anda nereden çıktı bu bereket diyebileceğin bir süreç başlayabilir senin için :) Ayrıca yaratıcı yönlerini daha rahat ortaya koyabilir ve diğerlerini etkileyebilirsin, o nedenle hobilerine sarılmanı öneririm bu süreçte. 

10 Mayıs’ta bu ayın önemli gündemlerinden biri Merkür Retrosu başlıyor, önce İkizler, ardından Boğa burcunda geriliyor bu çok sevgili Merkür. 23 Mayıs’a kadar ilişkiler alanında biraz dikkatli olmanı öneririm, sana Venüs ve Jüpiter destek yağdırırken “onu mu demek istedin, ben böyle mi söyledim” gibi ufak tefek yanlış anlaşılmalarla gemileri yakma sevgili Yay ve Yükselen Yay. Öte yandan 7. Evinde gerçekleşen bu Merkür retrosu eski ilişkileri de kapına dayandırabilir, neden ayrılmıştınız bir hatırla iyice düşün yani kapıyı açmadan önce :) 23 Mayıs – 4 Haziran arasında ise Boğa burcunda geriliyor Merkür, bu da iş, meslek, çalışma alanı temalarında hesabı kitabı iyi incelemen gereken bir süreç senin için. Kafa karışıklıkları, yanlış e-postalar, yine yanlış anlaşılma kaynaklı minik gerginlikler olabilir, ancak bunlar geçici.

11 Mayıs’ta Jüpiter kısa süreli Koç seyahatine başlıyor ve 28 Ekim’e kadar sürecek olan seyirde sana aşk, flörtler, buluşmalar, görüşmeler konusunda epey bir bolluk sunuyor sevgili Yay ve Yükselen Yay :) Bir de bu aşk meşk alanından geçen Jüpiter, sana yabancı kültürlerden birini de getirebilir, senden farklı ama seni çok güzel tamamlayan bir ilişki olabilir bu. Aynı zamanda yaratıcılığını da katlayacağı için muhakkak bu süreçte hobilerine vakit ayırmalısın sevgili Yay ve Yükselen Yay, zira çok daha fazla kitleye kendini gösterebileceğin güzel bir süreç bu senin için. Zaten 25 Mayıs’ta Mars da bu alana giriş yapıyor ve seni cesur, aktif, kendini gösterebilecek cesarette hissettiriyor, o nedenle çabalarının mükafatını alabileceğin bu süreç çok güzel bir süreç. Bir müjde de bebek isteyen Yay’lara gelsin, Jüpiter’in bu 5. Ev geçişiyle ailenize mini mini bir misafir de dahil olabilir :)

Gelelim bu ayın en civcivli gündemine, 16 Mayıs’ta Akrep burcunda bir Ay Tutulması yaşayacağız sevgili Yay ve Yükselen Yay, 12. Evinde gerçekleşen bu tutulma aslında bilinçaltına attığın, orada olduğunu görmezden geldiğin ama aslında sana baya baya yük olan konuları yüzeye çıkararak netleştiriyor, çünkü senden artık arınmanı istiyor. Zihnen biraz yorgun, kendini biraz kaygılı hissedebilirsin bu tutulma tesiriyle ancak dediğim gibi aslında konuyu görüp çözmen ve yenilenerek yoluna devam etmen için bir fırsat bu tutulma senin için. 

21 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna giriş yapıyor, önümüzdeki 1 aylık süreç boyunca odağını ilişkilere taşıyor, hem de ciddi ilişkilere :) Zaten tüm ay boyunca flörtler, aşk konusunda oldukça şanslısın, belki de hızlıca ciddiye de binebilir bu konular senin için. Şayet ilişkin var ise belki bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz, aynı zamanda bir ortaklık, ikili bir iş yapma gündemi de getirebilir sana bu. Ayın sonunda 30 Mayıs’ta burada gerçekleşecek olan İkizler Yeni Ayı ile zaten bize yeni bir ilişki haberi veya var olan ilişkinle ilgili yepyeni bir adıma doğru ilerleme müjdesi de verecek gibisin sevgili Yay ve bilhassa Yükselen Yay, bu ayın ilişki müjdecisi sensin!

Evet gördüğün gibi sevgili Yay ve Yükselen Yay, dolu dolu bir Mayıs var önümüzde. Umarım şahane başlangıçlar yaptığın çok güzel bir ay olur senin için!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Yaşam alanına bereket geliyor Oğlak!

Hoş Geldin Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak;

Mayıs ayına Venüs’ün Koç burcu seyriyle başlıyoruz sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, 28 Mayıs’a kadar evin, yuvan, yaşam alanınla ilgili çok güzel gelişmeler, haberler bekliyor seni. Bu alanlarda huzursuzluk yaşıyor veya birtakım düzenlemeler yapmak istiyorsan Venüs geçişi sana oldukça destekli. Öte yandan aile içerisinde var olan sorunların çözüme ulaşması, işlerin tatlıya bağlanması ve yaşam alanında keyifli süreçlerin oluşması da çok mümkün. 

10 Mayıs’ta bu ayın en önemli gündemlerinden biri olan Merkür Retrosu başlıyor, önce İkizler, ardından Boğa burcunda gerileyecek Merkür. 23 Mayıs’a kadar olan süreçte iş, meslek, çalışma ortamınla ilgili ufak tefek pürüzler, gecikmeler yaşaman olası, aynı zamanda geçmişten kalan bir iş teklifi de gündemine gelebilir yeniden, şartları çok iyi değerlendirerek Retro sonrası bu konuyu gündemine de taşıyabilirsin ayrıca. 23 Mayıs – 4 Haziran arasında ise aşk, flörtler alanına geliyor gerileme, bu da ne demek, eski aşklar demek, yarım kalan flörtler demek :) Geri dönmeli miyiz, yeniden başlamalı mıyız buna karar verirken iyice ölçüp biçmeni öneririm. Bunun yanı sıra yarım bıraktığın bir hobin varsa bu alanı da tekrar hareketlendirebilirsin, zira buralarda gerçekleşen bir Merkür Retrosu gizli yaratıcı taraflarını da açığa çıkarabilir. 

11 Mayıs’ta Jüpiter kısa süreli Koç seyrine başlıyor ve 28 Ekim’e kadar evin, yuvan, yaşam alanınla ilgili çok güzel, şanslı gelişmeler getiriyor sana. Daha büyük bir eve taşınabilirsin örneğin, ailen genişleyebilir, aile içerisinde gelmesi dört gözle beklenen haberler ulaşabilir, yaşam alanında bereketi hissedebilirsin. Bu Jüpiter Koç geçişi sana özellikle kendi korunaklı alanlarında oldukça keyifli ve güzel gelişmeler sunacak. 25 Mayıs’ta Mars’ın da bu alana geçişiyle motivasyonun ve mücadelen de bu temalara kayıyor, yavaş gittiğini düşündüğün bazı konulara bir hız, hareket geliyor.

Gelelim bu ayın önemli bir diğer gündemine, 16 Mayıs’ta Akrep burcunda bir Ay Tutulması yaşayacağız, bu da senin geleceğinle ilgili planlarında, projelerinde artık nihai bir karar vermeni sağlayacak. Şayet kafan geleceğinle ilgili karışıksa buna neden olan konular netleşiyor, sana yeni ve önemli kararlar aldırıyor bu tutulma. Sosyal çevrende de ciddi bir dönüşüm söz konusu olabilir, bazı arkadaşlarınla iletişimin sona erebilir veya yepyeni bir çevreye girip bakış açını değiştirecek insanlarla tanışabilirsin.

21 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna giriş yapıyor ve odağını önümüzdeki 1 ay boyunca iş, meslek, çalışma ortamlarına kaydırıyor sevgili Oğlak ve yükselen Oğlak, iş ortamında çok daha görünür olmaya başlıyorsun, emeklerin daha fazla insana ulaşabilir, belki işinle ilgili yenilikler yapmak isteyebilirsin, sana güvenli adımlar da attırabilir bu geçiş. Zaten ayın sonunda 30 Mayıs’ta bu alanda yaşanacak İkizler Yeni Ayı ile iş ve meslek konularında bir yenilik, yeni bir karar veya adım haberi verebilirsin bizlere sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak.

Evet sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlak, gördüğün gibi gündemi oldukça yoğun bir Mayıs ayı var önümüzde, umarım şahane başlangıçlar yaptığın çok güzel bir ay olur senin için!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Aklındaki fikirleri hayata geçiriyorsun bu ay Kova!

Hoş geldin Sevgili Kova ve Yükselen Kova;

Mayıs ayına Venüs’ün Koç seyriyle adım atıyoruz, 28 Mayıs’a kadar bu sana özellikle yakın çevrenden alacağın çok güzel haberlerin müjdecisi sevgili Kova ve Yükselen Kova. Buralarda seyreden Venüs sana da tatlı dilinle çevrendeki herkesi büyüleyebilme potansiyeli vermekte, iletişimin çok daha yumuşak, çevrendeki herkesle çok iyi anlaşabildiğin, ikna edebildiğin, yaşadığın problemleri çözebildiğin keyifli bir süreç bu. Öte yandan burası senin zihnin, fikirlerin, düşüncelerin, zihnini bulandıran birçok konuda da rahatlayıp keyiflenebileceğin hoş bir evredesin.

10 Mayıs’ta Merkür Retro hareketine başlıyor, bu ayın en önemli gündemlerinden de biri elbette bu Retro süreci. Önce İkizler, ardından Boğa burcunda seyredecek olan bu gerileme, 23 Mayıs’a kadar aşk trafiğini biraz karıştırabilir açıkçası, zira aşk, flörtler evinde geriliyor, ne yapıyor tabii eskileri de getiriyor kapının önüne :) Bu süreçte yaşayacağın bazı kararsızlıklar aklını bulandırabilir, seni strese sokabilir, akışa bırakmak en güzeli. Hızlı karar verip bir ilişkiye damlamak yerine belki de keyfini çıkarmak için süreci uzatmak isteyebilirsin. 23 Mayıs – 4 Haziran arasında ise odağın evin, yuvan, yaşam alanına kayacak biraz. Buralarda biraz ufak pürüzler, belki bazı gecikmeler yaşanabilir, bazı eşyalar miadını doldurup seni yarı yolda bırakabilir :) Ama bu süreç aslında ev, yaşam alanını bir yenileme süreci aynı zamanda senin için. 

11 Mayıs’ta Jüpiter kısa süreli Koç seyrine başlıyor ve 28 Ekim’e kadar olan süreçte hem çevreni genişletiyor hem de o çok yakın çevrenden sana çok güzel destekler getiriyor. Burası senin kararlarını da belirleyen alan bir yerde, Jüpiter’in buradan geçişiyle hayatınla ilgili sana gerçekten şans getirecek önemli kararlar vermen de mümkün. Aynı zamanda bir eğitime başlamak için de oldukça güzel bir evre, şayet aklında böyle bir düşünce varsa bu süreci değerlendirebilirsin. 25 Mayıs’ta Mars’ın da bu alana gelişi sana hızlı kararlar aldırabilir, fikirlerini hayata geçirebileceğin motivasyonu sağlayabilir. Sadece buradan geçen Mars iletişimde sana biraz gerginlik verebilir, buna dikkat etmek isteyebilirsin sevgili Kova ve Yükselen Kova.

Gelelim bu ayın önemli bir diğer gündemine, 16 Mayıs’ta Akrep burcunda bir Ay tutulması yaşayacağız. Bu da senin kariyerinle ilgili artık sana net bir karar verdiriyor sevgili Kova ve Yükselen Kova. Şayet Akrep ya da Boğa burcunda 20 – 29 derece aralığında bir gezegenin varsa çok daha belirgin tesir hissedersin. Bu aynı zamanda ev, yuva, yaşam alanı temalarını içeren bir sonuçlanma da olabilir, hayatında kriz olarak gördüğün ancak adım atma konusunda cesaret edemediğin temalar artık senden nihai bir karar istemekte sevgili Kova ve Yükselen Kova.

21 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna geçiyor, önümüzdeki 1 aylık süreç boyunca da odağını yeniden aşk, flörtler ve kendini ortaya koyabileceğin yaratıcı hobilerine taşıyor. Bir hobini işe çevirmen ve çok daha fazla insana duyurman mümkün, aynı zamanda yeni insanlarla tanışman, flörtlerine bir bereket gelmesi de oldukça olası :) Zaten ayın sonunda 30 Mayıs’ta burada bir de İkizler Yeni Ayı var, gerek aşk ve flörtler gerekse hobilerinle ilgili yepyeni bir gündem işareti veriyor bu yeni ay sana, kendini ortaya koymak ve parlamak için de muazzam bir destek aynı zamanda.

Evet sevgili Kova ve Yükselen Kova, gördüğün gibi oldukça dolu bir Mayıs ayı var önümüzde, umarım şahane başlangıçlar yaptığın çok güzel bir ay olur senin için!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

Bu ay para konularında şans senden yana Balık!

Hoş geldin Sevgili Balık ve Yükselen Balık, 

Mayıs ayına Venüs’ün Koç seyriyle başlıyoruz sevgili Balık ve Yükselen Balık, 1 aydır senin için romantizm rüzgarları estiren Venüs artık odağını para, maddi konular, kariyerin gibi temalara yönlendirmeye başlıyor. Bu senin maddi kaynaklarını artırabileceğin şanslı gelişmelere gebe bir süreç, aynı zamanda yaratıcı taraflarını ortaya koyarak para da kazanabilirsin, kendine ek gelir kaynakları bulabilirsin, beklemediğin yerlerden kazançlar elde edebilirsin. 28 Mayıs’a kadar gelirlerinde tatlı artışlar olması çok olası.

10 Mayıs’ta bu ayın gözdelerinden biri Merkür Retrosu başlıyor, önce İkizler, ardından Boğa burcunda seyredecek olan bu gerileme, 23 Mayıs’a kadar senin ev, yuva, yaşam alanı, aile ve ebeveynlerinle ilgili mini mini krizlere, yanlış anlaşılmalara, belki bazı gecikmelere mahal verebilir. Aniden parlayıp gerilmeden önce bunun geçici bir süreç olduğunu hatırlamanda fayda var. Aynı zamanda evini ve aileni ilgilendiren ancak yarım kalmış bazı konuların karar aşamasına geçebilmesi için gündeme yeniden gelmesi de mümkün.  Bu süreçte taşınma gibi, ev değiştirme veya tadilat gibi konular bazı pürüzlerle karşılaşmana sebep olabilir sevgili Balık. 23 Mayıs – 4 Haziran arasında ise odağın bu kez fikirlerin, kararların, düşüncelerin. İletişimini temsil eden alanda gerileyen bu Merkür yanlış anlaşılmalara biraz gebe, kafa karışıklığı getirmesi de mümkün kısa bir süreliğine. Öte yandan ani kararlar yerine, aslında aklından geçenleri enine boyuna düşünmek için de güzel bir fırsat bu.

11 Mayıs’ta Jüpiter kısa süreli Koç seyrine başlıyor, 28 Ekim’e kadar sana para, maddi kaynaklar, ek gelirler konusunda müthiş bir bereket getiriyor. Belki biraz fazla çalıştırabilir seni ancak karşılığında da kesene gerçekten bolluk getirebilir. Borçlarını kapatabilir, maddi anlamda bir şans hissedebilirsin. Tek tehlikesi bunun sanki sonsuza kadar sürecekmiş gibi bir iyimserlik vermesi sana, o yüzden akarken biriktirmeni de tavsiye ederim sevgili Balık ve Yükselen Balık :) 25 Mayıs’ta buraya Mars’ın da gelişi motivasyonunu ve mücadeleni para kazanmaya yönlendiriyor, uzunca bir süre odağın maddi konular ve fırsatlar olacak.

Gelelim bu ayın önemli bir diğer gündemine, 16 Mayıs’ta Akrep burcunda bir Ay Tutulması yaşayacağız, bu senin 9. Evinde, yani yurt dışı, uluslar arası konular, akademik konular, öğrenci isen üniversite eğitimin, yayıncılıkla ilgileniyorsan yazıların veya yayınlarınla ilgili artık nihai bir karara götürüyor seni. Emin olamadığın veya sürüncemede kalmış konular artık netliğe kavuşuyor, belki kariyer olarak değerlendirebileceğin önemli bir eğitimi de başlatman mümkün, dava süreçlerin var ise ve sürüncemede kaldıysa bu tutulma davalarının netleşmesine de olanak sağlayacak.

21 Mayıs’ta Güneş İkizler burcuna giriyor ve önümüzdeki 1 aylık süreçte odağını evin, yuvan, ailen, yaşam alanınla ilgili konulara taşıyor sevgili Balık ve Yükselen Balık, taşınma, mülk sahibi olma, ev alma gibi evini ilgilendiren konularda bazı önemli gelişmeler yaşayabilirsin. Zaten ayın sonunda 30 Mayıs’ta bu alanda bir de yeni ay var, bu da demek oluyor ki ailen, evin, yaşam alanınla ilgili yepyeni bir karara, bir sürece giriş yapman mümkün. Burası aynı zamanda kariyer evinin karşısı olduğu için kariyer alanında da bazı yenilikler, gelişmeler getirebilir sana bu yeni ay.

Evet sevgili Balık ve Yükselen Balık, gördüğün gibi Mayıs ayının gündemi oldukça yoğun, her günü dolu neredeyse :) Umarım şahane haberler aldığın çok güzel bir ay olur senin için!

Ben bu kadar özel günü aklımda tutamam diyorsan @zeynepanlatsin Instagram hesabını takip etmeyi unutma, önemli gökyüzü hareketlerini güzel hikayelerle buluşturacak, orada detaylarıyla konuşacağız! Haziran'da görüşmek üzere, Şimdilik hoş kal!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
91
40
16
12
11
11
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Merve Acun

Burc yorumlarini severek okuyorum ama ayin neredeyse ortasinda paylastiginizda bi anlami kalmiyor. Onceki ayin sonunda veya yeni ayin 1 inde ciksa daha iyi o... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Yaşam alanına bereket geliyor Oğlak!

Menopoz heyecani.

Nisan ayına en şanslı girişi yapan burçlardan birisin sevgili Koç! Ne sansi be!