Görüş Bildir
Haberler
Melih Bulu'ya Bir Destek de Alaattin Çakıcı'dan: 'Sakın İstifa Etmeyin!'

Melih Bulu'ya Bir Destek de Alaattin Çakıcı'dan: 'Sakın İstifa Etmeyin!'

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giymiş olan Alaattin Çakıcı, Twitter hesabından Boğaziçi Üniversitesi’ne rektör olarak atanan Melih Bulu’ya istifa etmemesi yönünde çağrı yaptı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çakıcı mektubunda, 'Lütfen! Sakın istifa etmeyiniz. İstifa ederseniz bu terörist eylemcilerin önünü açarsınız. Bu kutlu ittifakta gedik açmaya hakkınız yok” dedi.

Twitter hesabından 2 sayfalık bir mektup paylaşan Çakıcı, “muhalefet, HDP, PKK ve DHKP-C sempatizanlarının, devletin kurumları ve Cumhur İttifakı'na zarar vermek için Bulu'ya istifa etmesi yönünde çağrı yaptığını” öne sürdü.

Mektupta ayrıca, 'Arkanızda Türkiye Cumhuriyeti devletinin ve aziz milletimizin olduğunu unutmayınız. Devletine, aziz milletine gönül vermiş tüm duyarlı Türk vatandaşları, devletinin ve Cumhur İttifakı'nın yanında olmalıdır' ifadeleri yer aldı.

Boğaziçi eylemleri nasıl başladı?

Boğaziçi eylemleri nasıl başladı?

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan, 3 Ocak'ta AKP'den milletvekili aday adayı da olan Prof. Dr. Melih Bulu'yu Boğaziçi Üniversitesi'ne kararname ile rektör olarak atadı.

Bulu’nun Boğaziçi Üniversitesi’ne atanması, öğrenciler ve akademisyenlerin sert tepkisine neden oldu. 

Yapılan atamanın kabul edilemez olduğunu ve Bulu’nun 'kayyum' olduğunu söyleyen öğrenciler, 4 Ocak Pazartesi Boğaziçi Üniversitesi'nde eylem düzenledi. 

Polis, burada öğrencilere biber gazı ve plastik mermiyle müdahale etti. Üniversite kapısına kelepçe vuruldu. 

4 Ocak'tan bu yana devam eden protesto gösterilerinde yüzlerce kişi gözaltına alındı. Birçok kişi tutuklandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
148
142
77
17
9
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Resho

Rektöre karşı olanlar Akademisyenler, bilim adamları, öğrenciler; destekleyenler mafya, tarikatlar, hayatı boyunca o üniversitenin bile önünden geçemeyecekle... Devamını Gör

Mert Karakaya

Ulan memlekete bak be :(

nzylmz

Hükümeti yalamayan bi kaç kişi kaldık