Görüş Bildir
Haberler
Melek İpek Yalova, Mahkum’un Kadrosunda! Mahkum'un Büge'si Melek İpek Yalova Kimdir, Kaç Yaşında?

Melek İpek Yalova, Mahkum’un Kadrosunda! Mahkum'un Büge'si Melek İpek Yalova Kimdir, Kaç Yaşında?

Hacer Tonay
14.12.2021 - 17:41

Dizi dünyasına dikkat çeken konusuyla yeni bir giriş yapacak olan Mahkum bu akşam başlayacak. Fox Tv'de yayınlanacak olan dizinin kadrosunda güçlü isimler yer alıyor. Sağlam kadrosu ve farklı konusu ile dikkat çeken Mahkum dizisinin merakla beklenen ilk bölü bu akşam seyirciyle buluşacak. Başarılı oyuncu Seray Kaya dizide Cemre Uysal karakterine hayat verecek. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan karakterine hayat veren Melike İpek Yalova, oyunculuktaki başarısının yanında güzelliği ve Türkan Şoray’a olan benzerliğiyle de çok konuşuluyor. Başrollerini Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Seray Kaya ve Melike İpek Yalova'nın üstlendiği dizi ile ilgili aramalar hız kazandı. Peki, Mahkum Büge kimdir? Mahkum'un Büge'si Melek İpek Yalova kaç yaşında ve nereli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrollerinde Onur Tuna ve İsmail Hacıoğlu gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Mahkum dizisi iddialı bir girişle bu akşam sevenleriyle buluşuyor. Sağlam kadrosu ve ilgi çekici konusuyla dikkat çeken dizi hakkında araştırmalar hız kazanırken oyuncuların kim olduğu hakkında da merak edilen sorular artıyor. Mahkum dizisinin detayları ise yayınlanan tanıtımla birlikte paylaşıldı. ‘Ben Cumhuriyet Savcısı Fırat Bulut’ başlığıyla yayınlanan Mahkum ilk bölümüyle bu akşam ekranlarda olacak. Melek İpek Yalova, bu akşam Fox Tv'de ekrana gelecek olan dizi Mahkum'da Büge'yi canlandıracak. İzleyiciler Melike İpek Yalova'nın karakteri ile ilgili arama yapmaya başladı. Peki, Mahkum Büge kimdir? Mahkum'un Büge'si Melek İpek Yalova kimdir, yaşında?

Mahkum Dizisindeki Büge Yesari Kimdir?

Mahkum Dizisindeki Büge Yesari Kimdir?

30'lu yaşlarda... Doğma büyüme İstanbullu bir cadde kızı... Babası orta ölçekli bir müteahhit, annesi ev hanımı... Bir evin tek kızı olarak ailenin de prensesi olarak büyüdü. Öğrencilikten itibaren kışları İstanbul, yazları Alaçatı bir hayat yaşadı... Zenginliği, gösterişi hep sevdi... Zehirli bir güzelliğe sahip...

O kadar ki, Türkiye'nin en zengin adamının iki oğlunu da kendine aşık etti. Barış Yesari'yle bir yaz akşamında tanıştı. Şahane bir konserin ardından sabahladılar. Birbirlerine aşık oldular. Bu fırtınalı yaz aşkı, kış gelince Barış'ın bir süreliğine yurt dışına dönmesi yüzünden çatırdadı...

Büge, Barış'a çok aşıktı ama Barış evliliği düşünmüyordu. Barış ortada yokken Savaş'la tanıştı. Savaş, Büge'yle Barış'ın ilişkisini bilmiyordu. Büge, Savaş'a bakınca evlenilebilir bir Barış sureti görüyordu. Yesari Ailesi'ne girmek de onun için çok önemliydi.

Büge ve Savaş, muhteşem bir düğünle evlendiler. Büge hala Barış'a aşıktı. Barış da ona... Yesariler'in bir parçası olarak kalmak hayatının tek amacına dönüştü.

Melek İpek Yalova Kimdir?

Melek İpek Yalova Kimdir?

Melike İpek Yalova, 29 Nisan 1984 tarihinde İstanbul'da doğdu. Ted Ankara Koleji'ni bitirdikten sonra Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun olmuştur. Yüksek Lisansını, Roma La Sapienza Üniversitesi'nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi üzerine yapmıştır. 

Oyunculuk hayatına Muhteşem Yüzyıl dizisiyle başlamıştır.

29 Nisan 1984, İstanbul doğumlu Melike İpek Yalova, Türk sanatçı ve dizi oyuncusudur. 37 yaşındaki güzel oyuncu, Eski Devlet Bakanı Yüksel Yalova'nın kızıdır.

Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nün ardından, Roma’da, La Sapienza Universitesi'nde Uluslararası Politikalar ve Kriz Yönetimi masterı yapan Melike İpek Yalova, kariyerine oyuncu olarak devam ediyor.

Çocukluğunda babasını rol model aldığını belirten başarılı oyuncu, 2011 yılında Elele dergisine verdiği röportajda, “Yaşıtlarım çizgi film izlerken, tartışma programları izliyordum” ifadelerini kullandı.

Balıkçıda Keşfedildi!

Balıkçıda Keşfedildi!

Bebekte bir arkadaşıyla öğle yemeği yerken tesadüfen Muhteşem Yüzyıl dizisinin yapımcısı Nermin Eroğlu’nun dikkatini çeken oyuncu, dizinin ilerleyen bölümlerinde Kastilya Prensesi Isabella karakteri olarak kadroya dahil oldu.

Kastilya Prensesi Isabella

Kastilya Prensesi Isabella

İlk olarak 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Kastilya Prensesi Isabella karakterini canlandırarak dikkatleri üzerine çeken oyuncu, Karadayı, Hayat Şarkısı, Çember, Can Feda ve İnsanlık Suçu gibi çeşitli projelerde rol aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Melike İpek Yalova, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Müjgan karakterine hayat verdi.

Melike İpek Yalova, 2019 yılında Altuğ Gültan ile evlenerek dünyaevine girdi.

Melek İpek Yalova’nın Rol Aldığı Diziler

Melek İpek Yalova’nın Rol Aldığı Diziler
  • Mahkum / Büge Yesari / 2021

  • Bir Zamanlar Çukurova / Müjgan Hekimoğlu / 2019

  • İnsanlık Suçu / Cevher Akışık /2018

  • Karadayı / Ayten /2012

  • Muhteşem Yüzyıl / İsabella Fortuna / 2011

  • Melike İpek Yalova'nın Oynadığı Filmler

  • Can Feda / Doktor Seher / 2018

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın