Görüş Bildir
Haberler
Mehmet Günsür'dan Burcu Esmersoy'a; Ülkemize Yabancı Damat/Gelin Getiren Ünlüler

Mehmet Günsür'dan Burcu Esmersoy'a; Ülkemize Yabancı Damat/Gelin Getiren Ünlüler

R.G.
16.08.2021 - 11:25 Son Güncelleme: 16.08.2021 - 11:26

Yabancılara gönül veren birçok Türk ünlü var. İşte mutluluğu yabancılarda bulan ve onlarla evlenen 9 ünlü isim...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Burcu Esmersoy

1. Burcu Esmersoy

Burcu Esmersoy, 2006 yılında Ferrari'nin sponsorluk müdürü olan Massimo Cusimano ile bir kilisede dünyaevine girmişti. Fakat evlilikleri yalnızca iki sene sürdü. Massimo Cusimano boşandıktan sonra Burcu Esmersoy için 'Medyanın ilgisi onu şımarttı. Bana ve çevresine çok kapris yaptı' sözlerini sarf etmişti.

2. Hande Ataizi

2. Hande Ataizi

2012 yılında Amerikalı bir gazeteci olan Benjamin Harley ile hayatlarını birleştiren Hande Ataizi'nin yabancı bir isim koymayı tercih ettiği Leon adında bir de oğlu var. Yabancı biriyle evli olmanın zor yanlarından bahseden Ataizi, 'Dilim Türkçe olduğu için bazen İngilizce düşünemiyorum, kafam çok dalgın oluyor' ifadelerinde bulunmuştu.

3. Tuğçe Kazaz

3. Tuğçe Kazaz

2001 yılında Miss Turkey birincisi olan Tuğçe Kazaz, 2005'te bir Yunan olan Yorgos Seitaridis ile dünyaevine girmişti. Uğruna din değiştirdiği ve Hıristiyan olduğu evliliği 2008 senesine kadar devam edebildi.

4. Zeynep Kankonde

4. Zeynep Kankonde

Rol aldığı dizilerdeki eğlenceli karakterlerle yıldızı parlayan oyuncu Zeynep Kankonde, mutluluğu bir Afrikalıda buldu. 2004 yılında Christian Kankonde ile dünyaevine giren Zeynep Kankonde'nin evlendikten bir sene sonra kız çocuğu dünyaya geldi. Evlilikleri 11 yıl süren çift boşandıktan sonra 'Anlaşamadığımızdan dolayı değil, bir süre sonra bir şeyler bitiyor' açıklamasında bulundu.

5. Nükhet Duru

5. Nükhet Duru

Konser vermek için gittiği Atina'da tanıştığı doktor Yannis Guannis ile evlenen Nüket Duru, boşandıktan bir süre sonra boşanma sebebi olarak 'aşkının ve sevgisinin azalmasını' öne sürmüştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mustafa Sandal

6. Mustafa Sandal

Şarkıcı Mustafa Sandal da mutluluğu yabancı bir eşte bulanlardan. Fakat bu mutluluk 10 yıl sürdü. Eşi Emina Sandal'la 2018 yılında yollarını ayıran Mustafa Sandal'ın iki de erkek çocuğu var.

7. Murat Yıldırım

7. Murat Yıldırım

Oyuncu Murat Yıldırım'ın güzeller güzeli eşi bir Faslı. Daha önce Burçin Terzioğlu ile evlenip boşanan ünlü oyuncunun 2016 yılında evlendiği şimdiki eşi İmane Elbani ile evlilikleri magazin gündemini epey meşgul etmişti.

8. Serdar Ortaç

8. Serdar Ortaç

Her zaman bekar ve çapkın olarak tanınan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sonunda büyük bir aşkla 2014 yılında İrlandalı güzel Chloe ile hayatını birleştirdi. Geçtiğimiz yıllarda boşanan çift 'nafaka krizi' yüzünden stresli dönemler yaşadı.

9. Mehmet Günsür

9. Mehmet Günsür

Türkiye'nin en yakışıklı oyuncularından biri olan Mehmet Günsür, gönlünü bir İtalyan'a kaptırdı. Mutlu bir evlilik yürüten Katerina Mongio ve Mehmet Günsür çiftinin üç çocuğu var.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
17
6
4
4
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
leo fa

Cemile Kaya (ÜLKÜ GRASER) ve Hans olmalı bu listede asföadifödfö

Buse ilhan

Hande ataizinin açıklamasında hayalarını birleştirdi nedir ya