Görüş Bildir
Haberler
Mecliste Şahap Kavcıoğlu Protestosu: KKM’nin Maliyetini Açıklamadı

Mecliste Şahap Kavcıoğlu Protestosu: KKM’nin Maliyetini Açıklamadı

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, TBMM’de yaptığı sunumda KKM maliyetini açıklamayınca CHP, İYİ Parti ve HDP grubu tarafından protesto edildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

KKM maliyeti soruldu

KKM maliyeti soruldu

Anka’da yer alan habere göre; Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, bugün komisyona KKM ve Merkez Bankası’nın çalışmaları hakkında ilgili sunum yaptı ve milletvekillerine bilgi verdi.

Ancak Kavcıoğlu, Merkez Bankası Kanunu’na atıf yaparak KKM'nin maliyetiyle ilgili açıklama yapmayı reddetti. Bunun üzerine CHP, HDP ve İYİ Parti’nin komisyon toplantısında bulunan üyeleri, Kavcıoğlu’nun tavrını protesto ederek salonu terk etti.

‘Türkiye ekonomisinin altında saatli bomba var’

‘Türkiye ekonomisinin altında saatli bomba var’

Komisyon üyesi ve HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Turan, protesto sonrasında şunları söyledi;

“Bence şu anda bir tür skandala sahne oluyor Meclis. Bürokratik vesayet hatta bürokratik darbe ile karşı karşıyayız. Merkez Bankası Başkanı bugün de geldi 'biz bu bilgiyi veremeyiz' dedi. Düşünsenize Türkiye ekonomisinin altında bir saatli bomba var. Bu bombanın patlayıp patlamayacağını, patlayacaksa ne zaman patlayacağını milletin temsil yeri olarak ifade edilen Meclis'te milletvekilleri, halkın temsilcileri bilmiyor, öğrenemiyor. Bu son noktada bu halkın iradesine karşı son derece saygısızlıktır, çok büyük bir saldırıdır.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
23
6
3
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ali

Oda bilmiyordur 😅

Halil Değerli

Avaneler battığımızı biliyor... .... Ama... ... Ne kadar derinde olduğumuzu bilmiyorlar... .... 🤪😡😠

RACON X RACON

Merkez Bankasinin koltugunda ama aslinda hic bir yetkisi yok.Tayyip Erdoganin kalem müdürleri bile bundan daha bir yetkili.Bu bildiginiz Kukla.Konusmasini bi... Devamını Gör