Görüş Bildir
Haberler
Masumlar Apartmanı 18. Bölüm Fragmanı

Masumlar Apartmanı 18. Bölüm Fragmanı

Müge Kakşi
16.01.2021 - 11:47

Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda; Naci Safiye'yi normale döndürmekte kararlı, Safiye ise Naci'yi geçmişinden silmek isterken kendini temizliğe veriyor. Han ablasını korumak için Naci'ye kendince uyarıda bulunuyor. Diğer yanda İnci'nin ortadan kaybolmasıyla Han çıldırıyor, her yerde karısını arıyor. İnci'nin gitmesi Safiye'nin işine geliyor ve Han'ı teselli ediyor.  İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Masumlar Apartmanı 18. Bölüm Fragmanı

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Özeti

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Özeti

Han ve İnci’nin evliliğini öğrenmek Safiye’nin dünyasını alt üst eder. Her şeyden habersiz olan Han ve İnci, evliliklerini açıklamak üzere apartmana gelirler. Ancak her şey için çok geçtir.

Naci, Safiye’nin tekrar içine kapanmasını yanlış yorumlar. Kendini açıklamak için bir çözüm arayışına girer. Fakat Gülru’nun zamansız bir hareketi her şeyi daha da karıştırır.

Gülben ve evdekiler, yeni bir krizin eşiğindeki Safiye’yi durduramayınca Han’dan yardım isterler. Han’la yeni hayatlarına başlamak için ev arayışına giren İnci ise tüm hayallerini yıkacak olan gerçeği öğrenir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın