Görüş Bildir
Haberler
Masumlar Apartmanı 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Naci'nin Dönmesiyle Safiye Artık Dışarıdadır...

Masumlar Apartmanı 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Naci'nin Dönmesiyle Safiye Artık Dışarıdadır...

Müge Kakşi
19.02.2021 - 22:26

Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda; Naci ve Safiye caddelerde dolanırlar, sinemaya giderler. Safiye artık dışarıdan içecek içebiliyordur. Naci kalan son zamanlarında Safiye'ye eski Safiye'yi hatırlatmaya kararlıdır.  Gülben ise Han'ın İnci'si, Safiye'nin Naci'si, kendisinin ise yalnız kaldığını düşünür ve üzülür. İşte Masumlar Apartmanı 23. yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İşte Masumlar Apartmanı Yeni Bölüm Fragmanı

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Özeti

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Özeti

Naci’nin ambulansa bindirilişini izleyen Safiye, olanlar için kendini suçlar. Onunla görüştüğü için olmuştur her şey. Çareyi, kendini eve kapatıp temizliğe vermekte bulur. İnci’nin ise Naci’nin durumundan sorumlu tuttuğu kişi başkasıdır. Bir yandan Han’ın kendisi için yaptırdığı dairede Ceylan’ın künyesini bulması, bir yandan da Naci’ye olanlar İnci’yi allak bullak etmiştir. 

Han ise İnci’yle aralarındaki gerginlik yüzünden gece eve çok geç gelir. Bu durum, İnci’nin şüphelerini iyice artırır. Esra’nın apartmana taşınacağını öğrenen Gülben’in ise başka planları vardır. Bu arada Han, son birkaç gündür yaşadığı zorlukları bir daha yaşamamak için bir adım atmaya karar verir. Ancak bu adım, onu çok daha zor bir durumda bırakacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın