Görüş Bildir
Haberler
Masumlar Apartmanı 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İnci ve Han Aşklarına Sahip Çıkıyor!

Masumlar Apartmanı 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İnci ve Han Aşklarına Sahip Çıkıyor!

Sunay Korkmaz
06.01.2021 - 09:58

Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda; Safiye, Han'ın evlendiğini öğreniyor ve kıyametler kopuyor. İnci ve Han Safiye'ye karşı aşklarına sahip çıkarken Safiye iyice bocalıyor. Gülben ablasına aşkın kötü bir şey olmadığını anlatmaya çalışıyor. Öte yandan Naci eski eşi ile Safiye'nin karşısına çıkıyor... Ve Naci'nin 'ölüyorum' sözleri ile fragmana damgasını vuruyor. Peki, Masumlar Apartmanı yeni bölümde izleyiciyi başka hangi sürprizler bekliyor? İşte Masumlar Apartmanı yeni bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Masumlar Apartmanı 17. Bölüm Fragmanı

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Özeti

Masumlar Apartmanı Son Bölüm Özeti

Safiye, Naci’nin mesajı görüp görmediği endişesiyle kıvranırken, Naci ise bambaşka bir sıkıntı içindedir. Eski eşi Gülru’nun çıkıp gelmesi tüm dengesini sarsmıştır.

Gülben ise ablasındaki değişime tanık olmaktan mutlu, küçük müdahalelerle Safiye ve Naci’yi bir araya getirmek için çabalamaktadır. Tam başarıya ulaştığını düşünürken ortaya çıkan bir yabancı, Safiye’nin tüm dünyasını yıkacak bir sırrı öğrenmesine neden olur.

Ege’nin Haluk’u eve getirmesi, İnci’nin duygularını altüst eder. İnci, Ege ve dedesine belki de bugüne kadar hiç göstermediği bir tepkiyi gösterir. Han ve İnci, bütün bu olayların üstüne radikal bir karar alırlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın