Görüş Bildir
Haberler
Mansur Yavaş’ın Kardeşi Sabri Yavaş Hayatını Kaybetti! Peki Sabri Yavaş Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

Mansur Yavaş’ın Kardeşi Sabri Yavaş Hayatını Kaybetti! Peki Sabri Yavaş Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın bir süredir hastanede kanser tedavisi gören kardeşi Sabri Yavaş (56), hayatını kaybetti. Sabri Yavaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in de katıldığı cenaze töreninin ardından toprağa verildi. Peki Sabri Yavaş kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilen detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 1,5 yıldır özel hastanede kanser tedavisi gören kardeşi Sabri Yavaş, bu sabah yaşamını yitirdi. Sabri Yavaş'ın cenazesi, hastane morgundan alınarak, memleketi Beypazarı ilçesine götürüldü.

Sabri Yavaş için ikindi namazı sonrası Cemil Ercan Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Başkan Yavaş, taziyeleri kabul etti.

Cenazeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara Valisi Vasip Şahin, AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, milletvekilleri, belediye başkanları ile çok sayıda kişi katıldı.

Kılıçdaroğlu ve Akşener de Mansur Yavaş'a taziye dileğinde bulundu. Sabri Yavaş, ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Sabri Yavaş Kimdir?

Sabri Yavaş Kimdir?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın kardeşi olan Sabri Yavaş, yakalandığı kansere yenik düşerek vefat etti. 56 yaşında hayatını kaybeden Sabri Yavaş, yaklaşık bir buçuk senedir kanser tedavisi görmekteydi.

Mansur Yavaş'ın küçük kardeşi Sabri Yavaş, 31 Mart tarihinde CHP Güdül Belediye Başkan Adayı olan Sevilay Akyüz'le evlenmişti. Mansur Yavaş kardeşi Sabri Yavaş'ın nikahını da kıymıştı.

İmamoğlu'ndan Başsağlığı Mesajı

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın