Görüş Bildir
Haberler
Londra'nın Kalbi Camden Town'dan 18 Mükemmel Street-Art Çalışması

Londra'nın Kalbi Camden Town'dan 18 Mükemmel Street-Art Çalışması

tolgasisman
01.10.2015 - 15:23

Street-Art yani 'Sokak Sanatı', Londra sokaklarında gözlerinizi alamayacağınız bir biçimde gelişmeye ve büyük ilgi görmeye devam ediyor. Bu konuda dünyaca ünlü sanatçılar sanatlarını icra etmenin yanı sıra bu işi günden güne başka şehirlere de yayıyorlar. Ve bu sanatçılar başka şehirlerdeki sanatçılarında sesleri olacak çalışmalara imza atıyorlar.

Bazen izin alarak bazense mülk sahibinden izin almayarak 'yasak' bir biçimde icra edilen bu sanat şehirlerdeki turistlerin ve halkın büyük ilgi odağı oluyor.

Sizinle aşağıda paylaştığım grafitiler Londra'nın Camden Town bölgesinde, sokak aralarında bulunan mükemmel grafiti çalışmalarıdır. Bazen bir tepki sonucu bazense yoğun duygularla çizilmiş olan bu birbirinden güzel grafitiler umarım sizinde ilginizi çeker.

Hadi gelin bakalım Camden Town sokaklarında ne gibi grafitiler varmış.. Bu arada belirtmek isterim ki İngiltere'nin çoğu bölgesinde bu sanatı icra edenlerin eserlerini görmeniz mümkün. Şahsen Camden Town'da yürürken yakaladıklarımı sizlerle paylaşıyorum..

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ufak bir not: Dünyaca ünlü şarkıcı Amy Winehouse Camden Town'daki evinde 2011 yılında hayata veda etmişti...

Painted / Signed by JXC

İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
9
1
0
0
0
0