Görüş Bildir
Haberler
Letonya - Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? EURO 2024 Elemeleri

Letonya - Türkiye Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? EURO 2024 Elemeleri

Bahadır
16.06.2023 - 12:14

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri D Grubu üçüncü maçında Letonya'ya konuk oluyor. Grupta üç puanla üçüncü sırada yer alan Milli Takım, sahadan galip ayrılarak avantajlı konuma geçmek için mücadele edecek. Peki, Letonya-Türkiye milli maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İçeriğin Devamı Aşağıda

D Grubu'nda son durum

D Grubu'nda son durum

D Grubu'nda üçüncü maçlar öncesinde Hırvatistan ve Galler, 4'er puanla ilk iki sırayı paylaşıyor. Türkiye ise üçüncü sırada bulunuyor. Miller, gruptaki ilk maçında deplasmanda Ermenistan'ı 2-1 yenmiş ancak Bursa'da Hırvatistan'a 2-0 kaybetmişti. Grubun diğer ekipleri Ermenistan ve Letonya ise henüz puanla tanışamayan takımlar. 

EURO 2024'e katılacak olan 20 takımın belirleneceği grup aşaması, 16-21 Kasım 2023 tarihleri arasında oynanacak maçlarla tamamlanacak. Her grupta ilk 2 sırayı alan takımlar, EURO 2024'e katılma hakkı kazanacak.

Türkiye'nin aday kadrosu

Türkiye'nin aday kadrosu

Letonya deplasmanı kadrosunda yer alan Milli futbolcular şu şekilde:

Kaleci: Mert Günok (Beşiktaş), Muhammed Şengezer (Medipol Başakşehir), Uğurcan Çakır (Trabzonspor).

Defans: Zeki Çelik (Roma), Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Cenk Özkacar (Valencia), Merih Demiral (Atalanta), Ozan Kabak (Hoffenheim), Samet Akaydın (Fenerbahçe), Eren Elmalı (Trabzonspor), Ferdi Kadıoğlu (Fenerbahçe).

Orta saha-forvet: Hakan Çalhanoğlu (İnter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Orkun Kökçü (Feyenoord), Salih Özcan (Borussia Dortmund), Salih Uçan (Beşiktaş), Cengiz Ünder (Marsilya), Kenan Karaman (Schalke 04), Arda Güler (Fenerbahçe), Barış Alper Yılmaz (Galatasaray), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Umut Bozok (Trabzonspor), Umut Nayir (Eyüpspor).

Letonya - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Letonya - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Letonya - Türkiye karşılaşması, bu akşam oynanacak. Saat 21.45'te başlayacak olan mücadele, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın