Görüş Bildir
Haberler
PC
League of Legends 2023 Sezonu Başlıyor: Peki Oyuncuları Neler Bekliyor?

League of Legends 2023 Sezonu Başlıyor: Peki Oyuncuları Neler Bekliyor?

Dünyanın en popüler oyunlarından League of Legends'ta yeni sezona artık çok az kaldı. Biz oyuncular heyecan içerisinde yeni sezonda bizleri ne gibi değişikliklerin beklediğini düşünürken Riot Games cephesinden gelen açıklamalar yeni sezonda League of Legends'ta karşımıza çıkacak tüm yenilikleri gözler önüne serdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

League of Legends 2023 Sezonu'nun görevleri oyunculara bomba gibi bir başlangıç şansı sunuyor.

League of Legends 2023 Sezonu'nun görevleri oyunculara bomba gibi bir başlangıç şansı sunuyor.

2 Hextech seti, 6 simge (isabet, hakimiyet, büyücülük, azim, ilham, rün kitabı simgeleri), 300 Mavi Öz, 8 şampiyon kristali (Yasuo, Zed, Sejuani, Pantheon, Wukong, Aatrox, Yorick, Katarina), 2023 Sezon Başlangıcı Simgesi ve 2023 Sezonu Simgesi, Damga Vuran Totem görünümü bu sezonda oyuncuları bekleyen ödüller.

Yeni sezonda bazı şampiyonlar üzerinde de önemli değişiklikler var.

Yeni sezonda bazı şampiyonlar üzerinde de önemli değişiklikler var.
  • Yeni sezonda Ahri baştan aşağı yenileniyor desek yeridir! Ahri'nin temel görünümü, tüm kostümleri, görsel efektleri ve görselleri tamamen elden geçirilerek oyunculara sunulacak. Kısacası bizleri adeta yeniden doğmuş bir şampiyon karşılayacak!

  • Uzun süredir ihmal edildiğinden şikayetçi olunan Aurelion Sol de kapsamlı bir oynanış yenilemesi alacak. Böylece şampiyon yepyeni bir oynanış ve yetenek setine sahip olacak.

  • Önümüzde bir de orta ölçekte bir güncelleme var. Eski şampiyonların oynanış tarzlarını elden geçirmek ve şampiyon kadrosunda modern değişikliklere gitmek için atılan bu adımların detayları ise ilerleyen günlerde oyuncularla paylaşılacak.

İki yeni şampiyon da yolda.

İki yeni şampiyon da yolda.

League of Legends'ın şampiyon havuzu 2023 yılında da genişlemeye devam edecek ve kadroya iki yeni şampiyon eklenecek. Bunlardan ilki olan Milio Ixtal topraklarından gelen erkek bir efsuncu, Naafiri ise orta koridorda terör estirecek kadın bir daikin suikastçı.

Yepyeni kostümler de elbette bizleri bekliyor.

Yepyeni kostümler de elbette bizleri bekliyor.

Kalista, Aurelion Sol, Kled ve Ivern main'leri mutlu edecek kostümler yeni sezonla birlikte geliyor. Ayrıca yeni kostüm temaları Periler Alemi ve Kedi - Köpek serisi! Bunların yanısıra yılın ilk etkinliğinde Ay Hanımı Ashe, Ay Muhafızı Kha'Zix, Ay Hanımı Qiyana, Ay Muhafızı Malphite, Ay Lordu Thresh, Efsanebaz Galio, Efsanebaz Garen, Efsanebaz Irelia (Efsanevi), Efsanebaz Sivir, Efsanebaz Zyra, Prestij Efsanebaz Sivir , Prestij Porselen Lissandra kostümleri ile tanışacağız.

2023 sezonunda League of Legends'ta dereceli sistemi ie şöyle olacak;

2023 sezonunda League of Legends'ta dereceli sistemi ie şöyle olacak;

Bu sezondan itibaren iki dereceli mevsimi arasında bir dereceli sıfırlaması göreceğiz. Bu sıfırlamaya ödüller de eşlik edecek. Yeni sistemle birlikte olası derece erimesi veya küme düşme durumlarının yılın ortasında yaşattığı stresi azaltmak amaçlanmış.

  • Dereceli Sıfırlaması: Dereceli sezonunun 2. mevsimi başladığında gerçekleşecek sıfırlama, ocak ayındaki kadar ciddi olmayacak çünkü oyun oyuncuların derecelerini yeniden kazanmalarını gerektirecek kadar değişmeyecek. Oyuncular ocak ayından o güne dek pek oyun oynamamışsa yıl ortası sıfırlamasının etkisi daha da az olacak. 

  • Ödüller: Oyuncular artık her dereceli mevsiminde simgeler, ifadeler, dereceli çerçeveleri ve bir dereceli kostümü dahil olmak üzere tüm dereceli ödüllerini kazanabilecek. Yani oyuncular bu yılki dereceli sezonunda iki kostümün yanı sıra dereceli tırmanışlarıyla birtakım ilave ödülleri kapabilecek.

Ayrıca oyuncular artık dereceli kostümünü kazanmak için Altın Aşaması'na ulaşmak zorunda değil. Bundan böyle dereceye göre belirlenen bir sayıda dereceli oyun oynayarak kostümler edinilebilecek. 

Renklerse oyuncuların mevsim sonundaki nihai derecesine göre dağıtılmaya devam edecek.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Osman osmanow

Hile kullanan oyuncuların sayısı haddinden fazla hemen hemen her adc de script hilesi var oyunun boku çıktı