Görüş Bildir
Haberler
Lahmacunsuz Yapamam Diyenler İçin İstanbul'da Gidilmesi Gereken 13 Enfes Lahmacun Adresi

Lahmacunsuz Yapamam Diyenler İçin İstanbul'da Gidilmesi Gereken 13 Enfes Lahmacun Adresi

theolonius
26.10.2017 - 18:07

Lahmacun yemeyen ya da sevmeyen yoktur diye tahmin ediyoruz. Tabii ki vejeteryan ve vegan arkadaşlarımız hariç. Onlara saygımız sonsuz. Bu mükemmel lezzeti her mekan yapmaya çalışır ama çok az yer iyi yapar. İşte biz de bu işi İstanbul'da en iyi yapan yerleri sıraladık. Gittikçe bizi hatırlarsınız. Afiyet olsun.  🙂

Not: Sıralama rastgele yapılmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Borsam Taşfırın

1. Borsam Taşfırın

Kadıköy'de lahmacun denince akla ilk gelen yerdir. Taşfırın olması sebebiyle o bilinen ve özlenen eski lahmacun tadını burada bulmak mümkündür. Ye kalk şeklinde hizmet verir. Garnitür konusunda sadece maydonoz olması handikap gibi görünse de lahmacunun tadını tam olarak alabilmek için güzel bir uygulama olduğu söylenebilir.

Adres: Caferağa Mahallesi, Güneşli Bahçe Sokak, No 22, Kadıköy

2. Buketist Lahmacun

2. Buketist Lahmacun

Eski adıyla Buket, yeni adıyla Buketist Lahmacun daha önce yediğiniz lahmacunlardan farklı bir deneyim yaşamanızı sağlayacak. Ufak dilimler halinde servis edilen lahmacunun öncesinde getirilen mezelerden anlayacaksınız zaten ne kadar lezzetli şeyler yiyeceğinizi.

Adres: Mecidiyeköy Mahallesi, Selahattin Pınar Caddesi, No 5/A, Şişli

3. Öz Kilis Kebap ve Lahmacun Salonu

3. Öz Kilis Kebap ve Lahmacun Salonu

İstanbul'un en eskilerinden olan mekanın önünde uzun kuyruklar oluşması boşuna değil. Başka yerlerde görme ihtimalinizin düşük olduğu sarımsaklı lahmacun ile meşhur. İstanbul ortalamasına göre fiyatları da gayet uygun lahmacunların.

Adres: Akşemsettin Mahallesi, Hırka-i Şerif Caddesi, Bedrettin Simavi Sokak, No 5, Fatih

4. Halil Lahmacun

4. Halil Lahmacun

Hafif lahmacununun yanı sıra açık ayranı ve peynirli pidesiyle de meşhurdur. 35 yıllık geçmişiyle verdiği güven, Kadıköy'e uğrayanların lahmacun yeme noktalarından biri olmasını sağlamıştır.

Adres: Caferağa Mahallesi, Güneşli Bahçe Sokak, No 26, Kadıköy 

5. Çıtır Pide & Lahmacun Ve Lavaş

5. Çıtır Pide & Lahmacun Ve Lavaş

Malatya usulü lahmacunlarıyla ünlüdür. Denemeyen varsa ilk fırsatta deneyebilir. Boyutları ortalamaya göre baya büyük olan lahmacunların 1 ya da 2 tanesiyle bile doyabilirsiniz. Fiyatları da gayet makul.

Adres: Türkali Mahallesi, Ihlamurdere Caddesi, Altıntaş Sokak, No 38/B, Beşiktaş

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Gaziantepli Mehmet Usta

6. Gaziantepli Mehmet Usta

İstanbul'da yenebilecek en iyi 3-4 lahmacundan biri olduğu kesin. Salaş ve samimi havası bir de mükemmel lahmacunlarıyla birleşince ortaya bu popüler mekan çıkıyor.

Adres: Cerrahpaşa Mahallesi, Koca Mustafapaşa Caddesi, No 126, Fatih

7. Kilisli Ömer Usta

7. Kilisli Ömer Usta

İstanbul'daki sayılı lahmacunculardan olan mekan, birden fazla lahmacun söylediğinizde bittikçe önünüze getiriyor. Böylece aynı anda gelen 2 ya da daha fazla lahmacuna geçene kadar soğumuyorlar. Antep usulü yaptığı lahmacunlarıyla ünlü. Ağırlıklı olarak dana ve az miktarda kuzu etinden yapılıyor lahmacunları.

Adres: Atatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı, 38. Ada, Ata 3/3, No 1, Ataşehir

8. Tatbak

8. Tatbak

1960 yılında kurulan tarihi mekan ilk günden beri lahmacun lezzetinde bir adım geri gitmedi. Fiyat olarak biraz yüksek olsa da performans olarak memnun ayrılacağınız mekanlardan biri.

Adres: Teşvikiye Mahallesi, Valikonağı Caddesi, Akkavak Sokak, No 38/B, Şişli

9. Hizmet Kardeşler Fırınlı Kasap

9. Hizmet Kardeşler Fırınlı Kasap

Şehrin bir ucunda yaşıyor da olsanız kalkıp Güngören'e lahmacun yemeye gidebileceğiniz bir yer. Tek handikapı kalabalık olması. Yıllardır bozmadığı çizgisi yüzünden popülerliği de normal tabi. Lezzeti damağınızda kalacak.

Adres: Merkez Mahallesi, İkbal Sokak, No 6, Güngören

10. Yes Kardeşler

10. Yes Kardeşler

Lahmacun konusunda pek başarılı olmayan Beşiktaş'ta sivrilen ve hakkını vermemiz gereken bir yer. Ürünleri gayet lezzetli özellikle acılı lahmacunu.

Adres: Dikilitaş Mahallesi, Emirhan Caddesi, No 76/B, Beşiktaş

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Datlı Maya

11. Datlı Maya

Kürekte servis ettikleri lahmacunlarının çıtırlığı ve lezzeti gözden kaçacak gibi değil. Bu ufacık mekanda bu lahmacun nasıl yapılabilir diyorsunuz ama tattığınızda inanılmaz mutlu ayrılıyorsunuz bu mekandan. 

Adres: Firuzağa Mahallesi, Türkgücü Caddesi, No 59/A, Beyoğlu

12. Tahmis Lahmacun & Katmer

12. Tahmis Lahmacun & Katmer

İstanbul Anadolu Yakası'nda Antep lahmacunu yemek istiyorsanız ilk tercihlerinizden olmalı. İncecik ve çıtır hamuru sizi bir daha buraya getirecek sebeplerden biri olacak.

Adres: Yavuztürk Mahallesi, Bosna Bulvarı, No 82, Üsküdar

13. Satır Lahmacun

13. Satır Lahmacun

Yiyip yiyebileceğiniz en iyi lahmacunlardan birini yapan Satır Lahmacun, hızlı servisi ve güleryüzlü çalışanlarıyla bir adım öne çıkıyor. Kürekte servis ettikleri lahmacunları ve lahmacundan sonra tatlı niyetine yiyebileceğiniz katmerleri ile eşsiz bir lezzet sunuyor. 

Adres: Tepeüstü Mahallesi, Poyraz Caddesi, No 4, Ümraniye

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
97
21
20
11
10
10
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?