Görüş Bildir
Haberler
Lafa Değil İcraata Bakın: Sizi Gerçekten Seven Bir Erkeğin Asla Yapmayacağı 10 Hareket

Lafa Değil İcraata Bakın: Sizi Gerçekten Seven Bir Erkeğin Asla Yapmayacağı 10 Hareket

Effy
03.08.2022 - 08:41

Hepimizin iyi ve kötü zamanları oluyor. İş lafa geldiğinde çok başarılı olan erkekler, hareketlere geldiğinde söylediklerinin tam tersi davranışlar sergiliyorlar. Bir erkek sizi sevdiğini söylemesine rağmen davranışlarını buna göre düzenlemiyorsa, tekrar bir düşünün deriz... 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sizi aldatmak.

1. Sizi aldatmak.

Boşanmaların bir numaralı sebeplerinden birisi ihanettir. İhanetin hiçbir açıklaması ya da bahanesi olamaz: Eğer bir erkek sizi aldatmışsa, size olan sevgisi gerçek değildir.

Aldatma eylemi fizikselin de ötesinde duygusal bir ihanettir. Her şeye rağmen bir erkeği ihanet fiziksel ve duygusal olarak durdurmuyorsa, maalesef sizi önemsemiyor demektir. Sizi seven birisi aldatmaz, çünkü sorumluluklarının ve sizin değerinizin farkındadır.

2. Sizi incitmek.

2. Sizi incitmek.

Aldatan bir partnerden daha kötü bir şey varsa, o da sizi sürekli olarak inciten bir partnerdir. İncitmeyi hem fiziksel hem duygusal olarak ele alabilirsiniz. Eğer partneriniz duygularınızı hiçe sayarak hissettikleriniz hakkında size daha da kötü hissettirmeye çalışıyorsa, duygularınızı önemsemiyor demektir.

Şiddetin hiçbir türlüsü ise kesinlikle affedilemez. 'Bir kereden bir şey olmaz' ya da 'Kötü anına denk geldi, normalde böyle değildir' gibi söylemler yalnızca boş bahanelerden ibarettir. Sizi seven ve önemseyen biri, hiçbir anında size şiddet uygulamayı aklının ucundan bile geçirmez.

3. Başarısız olmanızı istemek.

3. Başarısız olmanızı istemek.

İyi ve kişiliği oturmuş bir erkek, sizin hayatınızda başarısız olmanızı istemez. Aksine, sizi cesaretlendirir ve her zaman daha iyisini başarmanız için sizi destekler. Sizin başarınıza, kendi başarısıymış kadar heyecanlanır ve sevinir.

Destek, her sağlıklı ilişkinin önemli bir parçasıdır. Eğer partnerinizden destek görmüyorsanız, yapmak istediğiniz her başarıyı baltalıyorsa bu ilişkinize ve en önemlisi size değer vermediğini kanıtlar.

4. Önemli konular hakkında konuşmaktan kaçınmak.

4. Önemli konular hakkında konuşmaktan kaçınmak.

Her ilişkide iletişim temeli oluşturur. Eğer iletişiminiz zayıfsa, bu temelin de zayıf olduğun anlamına gelir ve ilişki her an yıkılabilir... 

Siz önemli konular hakkında konuşmayı isterken, o hep erteliyor ya da geçiştiriyorsa bu kötüye işarettir. İletişimsizlik hem güvensizliğe yol açar hem de birbirinize yakınlaşmanızı engeller. Eğer önemli konular hakkında konuşmaya korkuyorsa, ilişkinin sorumluluklarını üstlenmeye hazır değil demektir...

5. Size yalnız hissettirmek.

5. Size yalnız hissettirmek.

Sonuçta eğer yalnız kalmak isteseydiniz, bekarlığı tercih ederdiniz. İlişkide partnerinizin size yalnız hissettirmemesi gerekir.

Elbette her ilişkinin iyi ve kötü zamanları oluyor: Hayatın kendisi böyle. Ancak sürekli olarak fikirlerinizi yok sayıyor, yaptığınız planları ekiyor ve sanki siz yokmuş gibi hayatını yaşıyorsa, o sizin partneriniz değil ve siz çoktan bekarsınız...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sizi kontrol etmeye çalışmak.

6. Sizi kontrol etmeye çalışmak.

Hiçbir partner birbirini kontrol etmemeli. Doğru bir erkek, markete ne zaman gidip geleceğinizi kararlaştırmaz. Veya arkadaşlarınızla yaptığınız bir plan için onun iznini istemek zorunda olmazsınız.

Eğer günlük hayatınızı böyle kontrol ediyorlarsa, onun sevgilisi değil kuklası haline gelirsiniz. Sizi kontrol etmeye yeltenmesi bile kabul edilmemeli, çünkü küçük küçük başlayan adımlar gitgide büyür.

7. Sınırlarınızı saygısız bir şekilde aşmak.

7. Sınırlarınızı saygısız bir şekilde aşmak.

Partnerinin sınırlarını aşmak ve özeline karışmak, güvensizlik belirtisidir. Size güvenen biri telefonunuzu sizden habersiz karıştırmaz, özel konuşmalarınızı dinlemez ya da sosyal medyanızı kontrol etmeye kalkışmaz. 

Güvensiz bir ilişki, bitmeye mahkum bir ilişki demektir. Sağlıklı bir ilişkide bunların hiçbiri olmaz.

8. Dış görünüşünüze karışmak.

8. Dış görünüşünüze karışmak.

'Ben kızlarda makyajı sevmiyorum, doğal kızları seviyorum' ya da 'Saçlarını uzatsana, öyle daha çok seviyorum' gibi üzerine düşmeyen konularda fikir belirtiyorsa, uzaklaşın!

Sizi gerçekten seven bir erkek, sizi olduğunuz gibi sever ve sizi değiştirmeye çalışmaz. Sonuçta siz oyuncak bir bebek değilsiniz: Kendi duyguları olan ve kararlarını verebilen bir bireysiniz.

9. Size değersiz hissettirmek.

9. Size değersiz hissettirmek.

Size hak ettiğiniz değeri, siz ondan istemeden gösterir! Eğer sevgi ve şefkat görmek için partnerinize yalvarmak zorunda kalıyorsanız, o ilişkiye ait değilsiniz demektir.

Sizi gerçekten seven birisi sevgisini ve ilgisini bulduğu her fırsatta içinden gelerek gösterir. Sırf siz istediniz diye zorla değil... Siz onu her an nasıl seviyorsanız, ondan da aynı karşılığı alırsınız.

10. Size önemsiz hissettirmek.

10. Size önemsiz hissettirmek.

Eğer yaptığı her seçimde siz ikinci sırada geliyorsanız, onun hayatındaki yerini sorgulamanız gerekir.

Verdiği kararlarda öncelikle sizin fikrinize danışmalı, çünkü bu fikrinize önem verdiğini ve size güvendiğini gösterir. Başka insanlarla sizin aranızda bir seçim yapması gerektiğinde hep sonradan siz geliyorsanız, onun hayatında öncelikli bir yere sahip değilsiniz demektir... Öncelikli ve değerli hissettiğiniz bir ilişkide bulunmak herkesin hakkı!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
20
3
3
2
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
isotlu-baklava

Bunları yapmayan adam ölmüştür arkadaşlar! Bi kontrol edin adamı...

Alper Feyzioğlu

Hala yaşıyoruz birkaç mum gibiyiz karanlık gecelerde göklerdeki yıldızlar kadar uzaklardayız kendimizi ispat çabamız yok o yüzden kimimiz sönük kalıyor iyi k... Devamını Gör

Vaporware

Kanka iyi hoş da neden böyle bir içerik yaptın amk?

LAPSEKİLİ PRIAPOS

İçerik çöp son 2 madde hariç. Bu maddelerde zaman içerisinde olabilir alışkanlık olmadığı sürece. İnsanız biz sürtüşmeler kavgalar vs vs elbet olacak.