Görüş Bildir
Haberler
Kürşat Ayvatoğlu, Canlı Yayında Soruları Yanıtladı: '25 Yaşında Bir İnsan Hata Yapabilir'

etiket Kürşat Ayvatoğlu, Canlı Yayında Soruları Yanıtladı: '25 Yaşında Bir İnsan Hata Yapabilir'

Lüks bir araçta uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri basına sızan ve ev hapsi cezası alan eski AKP Genel Merkezi çalışanı Kürşat Ayvatoğlu, canlı yayında Nevşin Mengü'nün sorularını yanıtladı. 

Ayvatoğlu, yayın sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan özür diledi ve 'Böyle bir durumla Cumhurbaşkanımızın karşısına çıktığım için özür dilerim' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DW Türkçe'nin canlı yayınında Nevşin Mengü'nün sorularını yanıtlayan Ayvatoğlu, araç alım satımıyla gelir elde ettiğini savundu. 

Araçta uyuşturucu içildiğini doğrulayan Ayvatoğlu, AKP içinde sadece büro çalışanı olduğunu, Hamza Dağ'a da yakın olmadığını söyledi.

Yılda bir hafta tatil yaptığını söyleyen Ayvatoğlu, çok hırslı oluğunu her sabah 07:00'de kalkarak çok çalıştığını kaydetti. 

Ayvatoğlu, babasından kalan tazminat ve bir arsadan elde ettiği gelirle işlerini büyüttüğünü ayrıca ortakları bulunduğunu söyledi. 

Araç alım satış işinden aylık 30 binden fazla gelir elde ettiğini kaydeden Ayvatoğlu, AKP'den aldığı sembolik ücreti yardım işlerinde kullandığını öne sürdü.

Neden “pudra şekeri” dedi?

Neden “pudra şekeri” dedi?

Ayvatoğlu, görüntüleri paylaşanların çocukluk arkadaşları olduğunu ve aralarında alacak verecek yüzünden sorun oluğunu da kaydetti.

Ayvatoğlu, ilk ifadesinde söylediği “pudra şekeri” sözüne ilişkin, “Partiyi üzmemek adına aklıma ilk geleni söyledim” dedi.

Madde bağımlısı olmadığını ve tedaviye ihtiyaç duymadığını ifade eden Ayvatoğlu, '25 yaşında bir insan hata yapabilir' dedi. 

Ayvatoğlu, Hamza Dağ, ve Süleyman Soylu'dan da özür dileyerek sözlerini tamamladı.

Canlı yayını buradan izleyebilirsiniz 🎥

Ayvatoğlu, geçtiğimiz günlerde ev hapsine alınmıştı. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
433
307
242
10
9
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dd

Bu eleman uyuşturucu bağımlısı değil mi? Belgesel falan mı yapıyorlar? Uyuşturucu bağımlısı dışında bir sıfatla yayına alınıyorsa harbiden yazık.

hahahaha yazık lan bak gördün amınevladı seni yine muhalif diye vatan haini ilan edeceğin insanlar adam yerine koyup da dinliyor olmayan şerefine rağmen

Equal

30.000 Geliri var. Lüks jeep e binip kokain kullanıyor ama ofiste getir götür elemanı olarak çalışıyor.. Ya tek bir adam üzerindej 7 - 8 defa taşşak geçtiler... Devamını Gör