Görüş Bildir
Haberler
Kulüp Salih Bademci Şarkısı Çok Beğenildi! Kulüp’ün Star Sanatçısı Selim Songür'ün Söylediği Şarkı...

Kulüp Salih Bademci Şarkısı Çok Beğenildi! Kulüp’ün Star Sanatçısı Selim Songür'ün Söylediği Şarkı...

Netflix'in yeni yapımı olan Kulüp, hayatımıza gümbür gümbür girdi. Oyuncu kadrosu, konusu, yapımın kalitesi, kostümler ve her şeyiyle izlenmeye değer bir dizi. Netflix'in yeni Türk dizisi Kulüp'ün gösterime girmesinin ardından Selim Songür karakterine hayat veren Salih Bademci ise seyirciden büyük beğeni topladı. Dijital platform üzerinden yayımlanan dizinin ilk sezonun ardından oyuncu kadrosu ve karakterlerinin yanı sıra dizinin konusu merak konusu oldu. Özellikle Salih Bademci'nin söylediği şarkı seyircinin beğenisini kazandı. Peki Kulüp konusu nedir? Salih Bademci kimdir? İşte Salih Bademci'nin söylediği şarkı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dijital yayın platformu Netflix’in, yeni yerli dizisi olan ‘Kulüp’ yayınlandı. Küresel çaptaki projelerini arttırmak isteyen platformun en taze içeriklerinden olan içerik, izleyicisi ile buluştu. Dönem dizisi olması itibariyle oldukça merak uyandıran yapım, 1950'li yılların Türkiye’sini mercek altına alacak.

Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan'ın yaptığı Kulüp adlı dizi konusuyla dikkatleri üzerine çekerken oyuncuları ise araştırılıyor. Merak edilen oyunculardan biri de dizide Selim Songür karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Salih Bademci.

Gökçe Bahadır, hapisten yeni çıkıp Kulüp'te işe başlayan bir anne olan Matilda'ya; Asude Kelebek, Matilda'nın yetiştirme yurdunda büyüyen kızı Raşel'e; Barış Arduç, Raşel'in sevgilisi Fıstık İsmet'e; Salih Bademci, Kulüp'ün yıldız sanatçısını Selim Songür'e; Metin Akdülger, Kulüp'ün patronu Orhan'a; Fırat Tanış ise Kulüp'ün yöneticisi Çelebi'ye hayat veriyor.

Zaman makinesine atlıyoruz ve Kulüp'le 1950'lerin İstanbul'una geri ışınlanıyoruz!

Kulüp Konusu Nedir?

Kulüp Konusu Nedir?

Matilda, hayatın pek de iyi davranmadığı, geçmişinin kötü olduğu bir kadındır.

Sorunlu geçmişi nedeniyle kızı Raşel'i yetiştirememiş ve iyi bir anne kız bağı kuramamıştır. Kızıyla arasındaki ilişkiye sıfırdan başlamayı planlayan Matilda, hayatını düzene oturtmak için bir gece kulübünde işe girer.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kızıyla bağlarını yeniden güçlendirmek isteyen Matilda'nın bir de Fıstık İsmet'le uğraşması gerekiyordur.

Fıstık İsmet, Pera'nın asi delikanlısı, Matilda'nın kızı Raşel'in de sevgilisidir. Ancak Matilda kızını Fıstık İsmet'ten uzak tutmaya çalışıyordur.

Matilda'nın hayatındaki tek sorun bundan ibaret değildir. İşe girdiği kulüpte de her şey oldukça yoğundur!

Matilda'dan önce kurtlar sofrası gibi olan Kulüp, Matilda'yla birlikte bambaşka bir hal alır. Matilda orayı sıcak bir yuva haline getirmeyi başarır, kulübün patronu Orhan ve yıldız sanatçısı Selim'in arasındaki savaşı da yumuşatır.

Salih Bademci- Selim Songür: (Kulüp’ün Star Sanatçısı)

Daha önce Kiralık Aşk dizisinde de Barış Arduç ile beraber oynayan Salih Bademci Kulüp dizisinde de Barış Arduç ile birlikte rol alacak. Son olarak Kırmızı Oda dizisinde yer alan Salih Bademci 15 Ağustos 1984 İzmir doğumludur. 36 yaşında olan Salih Bademci asıl çıkışını İstanbullu Gelin dizisinde hayat verdiği Fikret Boran karakteri ile yaşamıştır.

Kulüp Salih Bademci Şarkısı Çok Beğenildi

Diziye Gelen İlk Yorumlar...

Diziye Gelen İlk Yorumlar...

Salih Bademci’nin canlandırdığı Selim Songür karakteri herkes tarafından çok beğenildi, Özellikle söylediği şarkı seyirciden tam not aldı ve sosyal medyada övgü dolu paylaşımlar yapıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
4
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın