Görüş Bildir
Haberler
Kripto Dünyasından Beslenme Alışkanlıklarına İzlerken Kendinizi Kaybedeceğiniz YouTube Kanalları

Kripto Dünyasından Beslenme Alışkanlıklarına İzlerken Kendinizi Kaybedeceğiniz YouTube Kanalları

Kripto dünyası, sağlık, ekonomi, eğlence, beslenme ve daha birçok yaratıcı içerikleri izlerken kaybolacağınız birbirinden etkileyici YouTube kanallarını sizler için derledik. Siz de içeriğimizi merak ediyorsanız sizi şöyle alalım.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Fit Yemek:

1. Fit Yemek:

Yaratıcı içeriklerle birlikte beslenme ve sağlık konusunda ilginizi çekebilecek videolara ulaşabilirsiniz. Linki de şöyle bırakalım.

2. Deniz Dülgeroğlu:

2. Deniz Dülgeroğlu:

Merhaba ben Deniz Dülgeroğlu. 20 seneden fazla süredir terapiye gidiyorum ve artık kendimi durduramadan sürekli hayat üzerine düşünüyorum. Şimdi, terapide yaşadığım bütün aydınlanmaları Merdiven Altı Terapi’de anlatıyorum. açıklamasıyla birlikte çekilen videolarla saatlerin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Linke de buradan ulaşabilirsiniz.

3. Flu TV:

3. Flu TV:

Kültürel, entellektüel ve eğlenceli içeriklere ulaşmak için.

4. Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu:

4. Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu:

Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu, 5 DAKİKADA SAĞLIK programıyla sağlıkla ilgili tüm merak edilenleri kısa, öz ve net bilgilerle anlatıyor. Videolara buradan ulaşabilirsiniz.

5. Baktın Mı?

5. Baktın Mı?

Sağlık konusunda birbirinden ilginç ve yararlı bilgilere ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. ICRYPEX:

6. ICRYPEX:

Icrypex; șeffaf, doğru, hızlı ve düșük komisyon prensipleri ile yola çıktı ve size gerçek bir blok zinciri tecrübesi sunuyor. Videolar için.

7. Barış Özcan:

7. Barış Özcan:

Sanat, tasarım ve teknoloji konularına 'hikaye anlatıcılığı' (storytelling) perspektifinden bakış. Videolara buradan ulaşabilirsiniz.

8. Beyinn:

8. Beyinn:

Beyinn kanalı; bulmacalar, bilmeceler, zeka soruları, kişilik testleri ve beyin geliştirici pek çok konu hakkında videolar yapan bir Youtube kanalıdır. Videolara da buradan ulaşabilirsiniz.

9. Berk MD:

9. Berk MD:

Marmara Tıp’ta eğitim gören bir stajyer doktor olarak tıp ve bilim konusunda insanlara ilham verecek ve yardımcı olabilecek bu platformdaki en kaliteli içerikleri üretmeye çalışıyorum. Çeşitli konularda okuduğum makalelerden edindiğim pratik bilimsel bilgileri, günlük hayatınıza uygulamanıza yardımcı oluyorum. Umarım videoları faydalı bulur ve keyif alırsınız... Videolar için.

10. Bebar Bilim:

10. Bebar Bilim:

Toplumsal değişimin ve gelişimin ancak ve ancak akıl, mantık ve bilimden geçtiğine inanıyorum. Genel kanının aksine yeni neslin buna muktedir olduğuna ancak seslerinin duyurulmasına, aklın ve mantığın da değerli olduğuna inanmaya ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Bu nedenle bilim, teknoloji, psikoloji ve eğitim ile ilgili objektif ve sahte bilimden uzak içerikler hazırlayarak yeni dünyada toplumsal gelişim ve değişimin başlamasına vesile olan platformlardan biri olan YouTube'da bilime değer veren içeriklerin de olduğunu, bu tip içeriklerin de milyonlara ulaşabileceğini göstermektir amacım. Videolara buradan ulaşabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Aklınızda Bulunsun:

11. Aklınızda Bulunsun:

İlginç taktikler, videolar ve bilgilerle hipnoz olacağınız kanala buradan ulaşabilirsiniz.

12. Engin Deniz Videoları:

12. Engin Deniz Videoları:

Bilgi dolu paylaşımlarıyla YouTube platformunda öne çıkan kanallardan bir tanesi. Videolara ulaşmak için.

13. Bunlar KAÇMAZ:

13. Bunlar KAÇMAZ:

Bunlar KAÇMAZ! bilmek isteyeceğiniz her konu hakkında videolar yapan bir Youtube kanalıdır. Videolar için.

14. Murat Muratoğlu:

14. Murat Muratoğlu:

Yatırım tavsiyeleriyle büyük izleyici kitlesine ulaşan kanalla birlikte yatırım konularında fikir sahibi olabilirsiniz. Videolar için.

15. Kripto Emre:

15. Kripto Emre:

Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Ripple, Monero ve diğer tüm kripto paralar ile ilgili bilmedikleriniz, teknik analizler ve güncel haberlerin paylaşıldığı kanalıma hoşgeldiniz. Videolar için.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Tarih Obası:

16. Tarih Obası:

Altaylardan Anadolu’ya, Balkanlardan Avrupa’ya, mitlerden masallara, destanlardan tarihe, tarihten bugüne...Videolar için.

17. Beyhan Budak:

17. Beyhan Budak:

Klinik Psikolog Beyhan Budak videolarıyla karşınızda. Bu kanalda mümkün olduğunca sık bir şekilde hayata, ilişkilere ve psikolojiye dair videolar paylaşılır. Videolar için.

Sizin takip ettiğiniz kanallar hangileri? Yorumlarda buluşalım...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
3
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pınar Yalçın

Güzel içerik. Filme gitmeden önce kanalını da görmek isterdim.