Görüş Bildir
Haberler
Kripto Borsası Bitrota'nın Sahibi Dolandırıcılıktan Tutuklandı

Kripto Borsası Bitrota'nın Sahibi Dolandırıcılıktan Tutuklandı

Kripto para borsası Bitrota'nın sahiplerinden Kenan Altun 'Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarını araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık' ve 'Tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı' suçlarından tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kenan Altun ile Hasan Ö., 3 yıl önce kurdukları Kayseri merkezli Bitrota isimli kripto para borsası üzerinden iddiaya göre binlerce kişiyi milyonlarca lira zarara uğrattı. 

Para yatıran ancak geri ödeme alamayan birçok kişi, şirket sahipleri hakkında geçtiğimiz aylarda Kayseri'de şikayetçi olmuştu. Özellikle HatayBursa ve Kayseri'de, bir çok kişiyi zarara uğrattıkları iddia edilen şüphelilerin saadet zinciri benzeri bir yöntem kullandıkları öne sürülüyordu.

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adliyeye gönderilen Kenan Altun, 'Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarını araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık' ve 'Tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Manyak mısın olum sen ? Biriyle fotoğraf çektirmeden bu işlere girişilir mi sığır.

Sindirella Pozhar

ADAMIN DİBİSİN HELAL OLSUN 👏👏👏👏👏👏👏

Berkan Güneri

Bu çomarlara az bile, umarım paraları Ankara pavyonlarında yemişsinizdir kardeşim helal olsun.