Görüş Bildir
Haberler
Koronavirüs Testi Pozitif Çıkan Kadir Şeker İçin Tutukluluğa Devam Kararı Verildi

etiket Koronavirüs Testi Pozitif Çıkan Kadir Şeker İçin Tutukluluğa Devam Kararı Verildi

Konya'da, sevgilisine şiddet uygulayan Özgür Duran'ı bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan 20 yaşındaki Kadir Şeker koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. Şeker'in testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Bugün ilk kez hakim karşısına çıkan Şeker, duruşmaya SEBGİS sistemi ile katıldı. Mahkeme heyeti, mevcut delilleri göz önüne alarak, Kadir Şeker'in tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 24 Haziran'a erteledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'nın aktardığı bilgiye göre, Konya'da sevgilisi Ayşe D.'ye (35) şiddet uygulayan Özgür Duran'ı (32) engellemek istediği sırada kalbinden bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan Kadir Şeker, koronavirüs şüphesiyle hastaneye kaldırıldı.

Şeker'e yapılan koronavirüs testi pozitif çıktı.

Mahkeme, tutukluluğun devamına karar verdi

Mahkeme, tutukluluğun devamına karar verdi

Duruşmaya, Kadir Şeker, cezaevinden SEGBİS ile katıldı. Eldiven ve maske takan Şeker, önceki ifadelerini tekrar ettiğini, savunmasını ayrıntılı olarak yüz yüze yapmak istediğini ve tahliyesini talep ettiğini söyledi. Ayrıca sağlık durumunun iyi olduğunu ve yapılan Covid-19 testinin pozitif çıkması üzerine başka bir koğuşta karantinaya alındığını ifade etti.

Mahkeme heyeti, mevcut delilleri göz önüne alarak, Kadir Şeker'in tutukluluk halinin devamına karar vererek, duruşmayı 24 Haziran'a erteledi. Mahkeme heyeti ayrıca Şeker'in tutukluluk halinin 27 Mayıs günü dosya üzerinden incelenmesini de karara bağladı.

Şeker'in abisi: 'Cezaevinde pozitif bir kişi ile temasta bulunduğu için, test yapılmak üzere hastaneye gönderildi' demişti

Şeker'in abisi: 'Cezaevinde pozitif bir kişi ile temasta bulunduğu için, test yapılmak üzere hastaneye gönderildi' demişti

Şeker'in ağabeyi Fatih Hidayet Şeker konuyla ilgili şunları söylemişti:

'Kardeşim Kadir bugün sabah saatlerinde koronavirüs şüphesiyle Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Test yapılacakmış.

Cezaevinde pozitif bir kişi ile temasta bulunduğu için şüphe üzerine test yapılmak için hastaneye gönderildi. Kardeşimin can güvenliğinin olduğu bir durumda tutuklu olarak yargılanmasının doğru olmadığını düşünüyoruz. İyileştiği durumda bile tekrar cezaevine döndüğünde yine aynı kişilerle temasta bulunacak. Şu an test sonucu bekliyoruz'

Şeker için hazırlanan iddianamede 18 yıla kadar hapsi isteniyor.

Öldürülen Duran'ın annesi, olayın bilinçli bir cinayet olduğunu söyledi.

Ne olmuştu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
277
177
31
18
12
10
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Summer jam

Cocuk harcandi resmen

Elvan Demir

bütün pislikleri dışarı saldınız bu çocuğa neden ev hapsi yok !

Pasif Kullanıcı

tutuklu ile hükümlü farkı. suçu sabit bile görülmedi daha yattığı süre göz önüne alındığında indirimler filan beraat etme şansı bile var. ama hükümlüye veril... Devamını Gör

Mehmet Turan

Bir genç nasıl yok edilir.