Görüş Bildir
Haberler
Korku Severler Hazır Olun! İşte 2019 Yılında Karşımıza Çıkarak Travma Sebebi Olacak 15 Korku Filmi

Korku Severler Hazır Olun! İşte 2019 Yılında Karşımıza Çıkarak Travma Sebebi Olacak 15 Korku Filmi

Mert Akol
22.02.2019 - 13:36

Genelde film yapım şirketlerinin o yıl içinde yayınlayacakları filmleri duyurdukları Ocak ve Şubat aylarını geride bıraktığımıza ve Mart ayı yaklaştığına göre bu yıl çıkacak korku filmlerinden söz edebiliriz. Bazı filmlerin tarihi belli olmasa da filmlerin sırasını vizyon tarihleri üzerinden yaptık. Şubat ayında çıkan filmleri dahil edemedik, onlar da kusura bakmasınlar. İşte 2019 yılının heyecanla beklenen 15 korku filmi!

Kaynak: https://thechive.com/2019/02/18/the-h...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Climax

IMDb: 7,4

Bir grup dansçının  verdiği büyük bir partide içeceklerine LSD katılması kulağa ilk başta çok da korkutucu gelmeyebilir, ama filmin yönetmenin sinema tarihindeki en berbat ölümlerden birinin yaratıcısı olan Gaspar Noé olduğunu hesaba katarsak bu filmin ne kadar karanlık bir noktaya ulaşacağını siz düşünün. 'Climax' 1 Mart'ta sinemalarda olacak.

2. The Hole In The Ground

IMDb: 5,7

Sundance Film Festivali'nde beğeni toplayan, anne ve gittikçe şeytanileşen oğlu arasında geçen olayları konu alan bu film için İrlanda'ya teşekkür edebilirsiniz. Kulağa çok sıradan gelse de bir şansı hak ettiğinden emin olabilirsiniz. Kısaca anlatmak gerekirse genç ve bekar bir anne olan Sarah, oğluyla birlikte kırsal bir yerde bir eve taşınır. Bir gün dolaşırken oğlu kaybolur ve Sarah onu bir çukurda bulur. Oğlunu bulduğunda her şeyin normale girdiğini düşünse de öyle değildir. 'The Hole In The Ground' da 1 Mart'ta vizyonda.

3. Us (Biz)

3. Us (Biz)

Bu yıl çıkan en büyük korku filmlerinden olan 'Biz' Jordan Peele'ın imzasıyla  korku severler için harika bir film olacağa benziyor. Özetlememizi isterseniz gayet sevgili bir çift olan Adelaide ve Gabe Kaliforniya'da sahil kenarındaki evlerine giderler. Geçirdikleri güzel bir günün sonundaysa Adelaide geçirdiği bir çocukluk travması nedeniyle paranoyaklaşmaya başlar. 'Biz'i 22 Mart'ta sinemalarda bulabilirsiniz.

4. Pet Sematary (Hayvan Mezarlığı)

4. Pet Sematary (Hayvan Mezarlığı)

5 Nisan tarihinde vizyona girecek 'Hayvan Mezarlığı' Stephen King'in yeniden çekilen bir hikayesi daha, filmin şimdiden ne kadar korkunç göründüğünden fazlasını söylemeye gerek yok. Ama merak ediyorsanız küçük oğlunu hayata döndürmek için onu eski bir mezarlığa gömen bir adamın hikayesini anlattığını söylemek yeterli olacaktır.

5. The Curse of La Llorona (Lanetli Gözyaşları)

5. The Curse of La Llorona (Lanetli Gözyaşları)

Sonunda Latin Amerika'nın en ünlü halk masalı hakkında bir film yapılıyor.  Görünüşe kadar bu film o kadar iyiymiş ki James Wan, yönetmen Micheal Chaves'i  'The Conjuring 3'ü yönetmesi için işe almış bile. Doğaüstü güçlerin bir sosyal hizmetler görevlisi olan Anna'ya musallat olmasını konu alan  'Lanetli Gözyaşları' 19 Nisan'da sizlerle!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ma

6. Ma

Bu yıl bu filmi görmeyi kimse beklemiyordu! Görünüşe göre Octavia Spencer bu filmi yapmak için Tate Taylor'la bir araya geldi ve sonuç heyecan verici bir korku filmi oldu. Bize sorarsanız Spencer bu filmdeki performansından memnun gibi görünüyor. Psikolojik,gerilim türündeki bu etkileyici film 31 Mayıs'ta sinemalarda.

7. Child's Play (Çocuk Oyunu)

Fragmanda çok fazla şey görememiş olsak da bu modern yaklaşım 'Çocuk Oyunu' filmlerinde karşılaştığımız türden tuhaflıklardan kurtulmuşa benziyor. Şimdilik iyi mi kötü mü olacağı belli olmasa da umarız yakında daha fazlasını görebiliriz. Annesinin küçük Andy'ye aldığı oyuncak bebeğin sakladığı dehşetlerin ortaya çıkmasını konu alan 'Çocuk Oyunu' 21 Haziran tarihinde sizlerle.

8. Annabelle 3

8. Annabelle 3

İlk filmin ne kadar kötü olduğunu ve ikincinin çok da fena olmadığını hesaba katarsak bu üçüncü filmin gerçekten iyi olabileceği anlamına gelebilir. Yine de bu filme biraz şüpheci yaklaşmakta fayda olabilir. 'Annabelle 3 ' 3 Temmuz'da sinemalarda.

9. Scary Stories To Tell In The Dark

Ağustos'ta karşımıza çıkacak olan bu filmin dayandığı kitap serisinden haberiniz varsa 'Scary Stories To Tell In The Dark'ın ne kadar korkunç bir film olacağı konusunda da bir fikriniz var demektir. Sıradışı bir grup ölümü çözmeye çalışan gençleri konu alan filmin yapımcısı Guillermo Del Toro'nun diğer işlerini de göz önüne alınca bu filmin hikaye anlatımının ne kadar başarılı olacağını da tahmin edebilirsiniz.

10. Midsommar

Bu film için neden heyecanlanmanız gerektiğini merak ediyorsanız 'Hereditary' ve 'Strange Thing About The Johnsons' (aklınızı kaçırtabilecek bir kısa film) filmlerinin yönetmeninin bizlere bu yıl sunduğu bu film için İsveç'te sıfırdan küçük bir pagan kasabası kurduklarını bilmeniz yeterli. Genç bir kadın ve eşinin pagan bir kültün avı haline gelmesini anlatan 'Midsommar'ı 9 Ağustos'tan itibaren izleyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. It: Chapter 2 (O: İkinci Bölüm)

11. It: Chapter 2 (O: İkinci Bölüm)

Bu filmle ve neden insanların bu film için çıldırdığıyla ilgili çok fazla açıklama yapmaya gerek yok. Yine de 'O' filminin efsanevi yeniden yapımının ikinci bölümüyle ilgili fazla paylaşım olmaması biraz sıkıcı. 'O: İkinci Bölüm' 6 Eylül'de izleyicileriyle buluşacak.

12. Jacob's Ladder (Dehşetin Nefesi)

Neredeyse 30 yıllık bir korku klasiğinin yeniden yapımıyla ilgili bu film hakkında şüphelerimiz var. Çekimleri 2016 yılında başlayan film sözde bu ayın başlarında çıkacaktı ama daha sonraki bir tarihe ertelendi. Korku hayranlarının 3 yıldır beklediği filmle ilgili şimdilik fazla umutlanmamakta fayda var.

13. The Lodge

13. The Lodge

IMDb: 7,3

Aynı 'The Hole In The Ground' gibi 'The Lodge' da Sundance Film Festivali'nde sergilendi ve iyi eleştiriler topladı. Alman korku filmi 'Ölümcül Oyun'un yapımcılarının imzasını taşıyan yapıt çocuklarıyla birlikte bir kulübede mahsur kalan bir anneyi konu alıyor. Vizyon tarihi henüz net değil.

14. The Lighthouse

Sanki 'The Witch' filmiyle tanıdığımız Robbert Eggers tarafından yönetilmiş olması yetmiyor gibi tamamen siyah beyaz olarak çekilen film denizcilerin korku hikayelerini baz alıyor ve baş rollerde Robert Pattinson ve Willem Dafoe'ya yer veriyor. Post-prodüksiyon evresinde olan filmin ne zaman sinemalarda izleyicilerle buluşacağı bilinmiyor.

15. The Dead Don't Die

15. The Dead Don't Die

Zombi filmlerinden bıkanlardansanız belki bu filmin başında iddialı yönetmen Jim Jarmusch'un yer aldığını ve oyuncular arasında Adam Driver, efsane Bill Murray, Selena Gomez, Chloë Sevigny ve Steve Buscemi gibi isimlerin olduğunu bilmek sizi rahatlatabilir. Yine de bu filmle ilgili fazla bilgi olmaması bize 2019'a yetişemeyeceğini düşündürtüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
177
86
51
39
27
20
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ultraviolet

Yaa listede tabiki de Stephen King hemde 2 ayrı filmde olması etkileyici özellikle 'O' 2. film iple çekiyorum.

Bozkurt

Pennywise'yi Bill Skarsgård dışında birisi canlandırsa o şeytani gülümsemeyi nasıl yapacaktı acaba? Herifin çene kasları resmen yılan gibi deforme oluyor. :)

Gizem Yenikler

İt bekliyorum.

Shaw lockwood

Sshaw Lockwood'dan nasıl kredi aldım. adım Shaw Lockwood, bu aracı tüm kredi arayanları çok dikkatli olmaları konusunda uyarmak için kullanmak istiyorum çün... Devamını Gör