Konya'daki Kültür Yolu Festivali'nde Rekor Kırıldı: Ebru Yaşar Konserine 98 Bin Kişi Katıldı!
Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali tüm heyecanıyla devam ediyor. Konserlerin, sergilerin, söyleşilerin, atölyelerin düzenlendiği Festival, 26 Temmuz'a kadar Konya'da ziyaretçilerini bekliyor.
Konya'da düzenlenen Kültür Yolu Festivali'nin açılışı ünlü isim Ebru Yaşar tarafından yapıldı ve tam 98 bin kişinin katıldığı konser, rekor kırmayı başardı.
Ebru Yaşar, sevilen şarkıları eşliğinde Konya Kültür Yolu Festivali'nin açılışını yaptı.
Sahneye alkışlar eşliğinde çıkan Ebru Yaşar, 'Cumartesi”, “Seni Anan Benim İçin Doğurmuş” ve “Havadan Sudan” gibi sevilen şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.
Konser alanını dolduran müzikseverler, şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Konya'daki festivalin açılış gecesi renkli görüntülere sahne oldu. Gecenin ilerleyen saatlerinde temposunu düşürmeyen Ebru Yaşar, farklı dönemlerden sevilen şarkılarıyla repertuvarını tüm sevenlerine sundu.
Sergiler, atölyeler, söyleşiler, tiyatro gösterileri ve çocuk etkinlikleri...
Şehrin farklı noktalarında düzenlenen etkinliklerle kültür ve sanat dolu bir program sunan festival, 26 Temmuz’a kadar Konyalıları ve şehir dışından gelen ziyaretçileri birbirinden renkli etkinliklerle buluşturmaya devam edecek.
2026'da toplam 26 şehrimizde Kültür Yolu Festival'i düzenlenecek. Festivalin Konya'dan sonraki durağı ise Nevşehir olacak. 8 ay boyunca 7'den 70'e herkesi kültür ve sanatla buluşturan festivalde eğlenceli anlar yaşanacak.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!


Yorum Yazın