Görüş Bildir
Haberler
Konfeti Yutan mı Ararsın Düşüp Bayılan mı? Alişan'dan Ebru Gündeş'e Ünlülerin Unutulmayan Canlı Yayın Kazaları

Konfeti Yutan mı Ararsın Düşüp Bayılan mı? Alişan'dan Ebru Gündeş'e Ünlülerin Unutulmayan Canlı Yayın Kazaları

21.08.2022 - 08:29

Kazadır, herkesin başına gelir ama bazı kazalar biraz farklı. Çünkü onlar, canlı yayında milyonların gözü önüne gerçekleşti! Ünlülerin canlı yayın sırasında başlarına gelen talihsiz olaylar hem onları hem seyircileri hayrete düşürüyor. Yıllarca hafızalardan silinmeyen olaylardan sonra kimi herhangi bir problem yaşamadığı için espriler yapıyor kimi doğruca hastaneye kaldırılıyor. Peki, hangi ünlülerin canlı yayın sırasında nasıl kazalar yaşadıklarını biliyor musunuz? Öyleyse gelin, bu talihsiz kazaları ve kazaların başrollerini analım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Konser sırasında hastanelik olan Alişan.

Konser sırasında hastanelik olan Alişan.

Alişan, konser sırasında patlatılan konfeti yüzünden ciddi bir kaza atlattı. Şarkı söylediği sırada bir hayranının patlattığı konfeti Alişan'ın boğazına kaçınca olanlar oldu! Konfetiyi yutan başarılı şarkıcı, akıllara durgunluk veren ve çok nadir olabilecek bu kazayı konser sırasında yaşadı. Talihsiz olayın ardından hastaneye kaldırılan Alişan, hastane sonrası yaptığı açıklamada esprili bir şekilde 'Milyonda bir olacak olay benim başıma geldi!' diyerek sevenlerinin içini rahatlatmıştı.

Yıldız Tilbe az kalsın ayağını kırıyordu.

Yıldız Tilbe az kalsın ayağını kırıyordu.

Yıldız Tilbe, Şarkıların Yıldızı adlı TV programında şarkı söylediği esnada bir anda yere yığıldı. İzleyicilerin şaşkın bakışları arasında yerden kaldırılan başarılı şarkıcı: 'Ayağım takıldı, yere düştüm. Programın ilk gecesi nazar çıktı.' söylemleriyle herkesin yüreğine su serpti. Teknik ekibin ve seyircilerin yardımıyla ayağa kaldırılan şarkıcı, programa kaldığı yerden devam etmişti.

Sevenlerini korkutan Ece Erken.

Sevenlerini korkutan Ece Erken.

Davut Güloğlu ile ortak olarak sunduğu programda konuklarını ağırlayan Ece Erken bir anda yere yığıldı. Erken'in düşme anı kare kare ekrana yansıdı. Kısa süreli bir panik yaşansa da yetenekli sunucu kucaklanarak kulise götürüldü. Daha sonra Erken'in tansiyonun düşmesi sonucunda bayıldığı anlaşıldı. Ece Erken; kendine geldikten sonra yaptığı açıklamada normalde tansiyonunun düşük olduğunu, o anda daha da düştüğü için bayıldığını belirtti. Yapılan ilk müdahalenin ardından toparlanan Erken, ekrana dönüş yapmıştı.

Irmak Atuk, imdadına yetişilmeseydi yere yığılıyordu.

Irmak Atuk, imdadına yetişilmeseydi yere yığılıyordu.

Moda günleri kapsamında Ankara'daki bir defilede yer alan Irmak Atuk, defile esnasında bir anda yere düşecek gibi oldu. Güzel manken, Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı ve iş insanı Faik Öztürk tarafından yakalanarak son anda yere düşmekten kurtuldu. Bunun üzerine alelacele podyumdan indirilerek sahne arkasına alındı. Atuk'un hemen hastaneye kaldırılmasının ardından yapılan açıklamada sağlık durumunun iyi olduğu belirtilmişti.

Ebru Gündeş canlı yayında beyin kanaması geçirdi.

Ebru Gündeş canlı yayında beyin kanaması geçirdi.

21 yıl önce 'Ne Olur Dön' şarkısını stüdyoda basına tanıttığı sırada beyin kanaması geçiren Ebru Gündeş, tıp tarihinde 'beyin kanaması geçirirken kaydedilen ilk kişi' oldu. Ebru Gündeş şarkıyı söylediği sırada fenalaşmaya başladı. Bir eliyle başının döndüğünü işaret eden Gündeş'in sonrasında gözleri kaymaya başladı. Hemen sonrasında yere yığılan yıldız, hemen ambulans çağrılarak hastaneye kaldırıldı. Gördüğü tedavi sonrası sağlığına kavuşan başarılı sanatçı, bu talihsiz olayla tıp literatürüne adını yazdırmıştı. Üstelik olayın üzerinden yılar geçse de hiçbir hastanın hâlâ beyin kanaması geçirirken kayıt altına alınmadığı belirtiliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ece Özdikici sahnede mide kanaması geçirdi.

Ece Özdikici sahnede mide kanaması geçirdi.

'Bir insan kendini rolüne bu kadar kaptırır mı?' demeyin, maalesef bu sorunun cevabı Ece Özdikici tarafından verildi. İstanbul Şehir Tiyatrosunda sergilenen Romeo & Juliet oyununda bir anda yere yığılan başarılı oyuncunun üstlendiği roldeki ağlama sahnelerini içselleştirmesi sebebi ile mide kanaması geçirdiği anlaşıldı. Tüm gün rol gereği ağlayan oyuncu strese girdiğini, bu yüzden de böyle bir sağlık problemi yaşadığını açıkladı. Gerekli müdahalelerin yapılmasının ardından başarılı oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtilmişti.

Usta keman virtüözü Ayla Erduran'ın konser sırasında yaşadığı zor anlar.

Usta keman virtüözü Ayla Erduran'ın konser sırasında yaşadığı zor anlar.

Topkapı Sarayı'nda gerçekleştirilen ve Cem Mansur yönetimindeki Ulusal Gençlik Senfoni Orkestrası konseri sırasında keman virtüözü Ayla Erduran baygınlık geçirdi. İkinci eser sırasında tansiyonu düşen 75 yaşındaki Erduran, kendine geldikten sonra konsere devam etti. Fakat dördüncü eser sırasında tekrar baygınlık geçirince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Konser yaşanan bu olay sonrasında yarım kalmıştı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
6
2
2
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın