Görüş Bildir
Haberler
Kolay Pes Ediyor musun?

Kolay Pes Ediyor musun?

Eda Hakim
16.04.2023 - 18:56

Bu hayatta karşılaştığın zorluklara dayanarak mücadele etmeyi mi tercih ediyorsun yoksa kolayca pes edip vazgeçmek sana daha mı kolay geliyor? Kolay  pes edip etmediğini hazırladığımız bu testi çözerek öğrenebilirsin. İyi eğlenceler!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Yaşını da belirtir misin?

3. Kendi başına vakit geçirmekten zevk alıyor musun yoksa sürekli birileriyle takılmak sana daha mı iyi geliyor?

4. İstikrarlı ve yaptığın planlara her şekilde uyan bir insan mısın?

5. Kendine yakın gördüğün insanların başarılarına nasıl bir tepki verirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Objektif bir şekilde cevap verecek olursan sence sen sabırlı mısın?

7. Zaman yönetimin iyi mi?

8. Aşağıdaki renklerden birini seçer misin?

9. Bir sonuca ulaşmak için sabırla bekler misin yoksa hemen gerçekleşsin diye harekete mi geçersin?

10. Hayal kurup, o hayale kendini çok kaptırdığın oldu mu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kolay pes ediyorsun!

İşleri en kısa ve pratik yoldan nasıl halledebileceğini en kısa zamanda öğrenebilen bir yapıya sahipsin. Yaptığın her işte minimum eforu harcamak için çok çabalıyorsun sanki. Kendine olan özgüvenin o kadar yüksek ki seninle iletişim kurmaya çalışan insanlar senden biraz çekiniyor. Kafana ne takılmışsa, kafana ne koymuşsan onu yapmak için çok uğraşıyorsun ama sonucun olumsuz olacağını algıladığın zaman hiç düşünmeden o işin peşini bırakıyorsun. Üşengeç bir kişiliğe sahip olduğun için bu özelliğin çoğu zaman yapacağın işlerin aksamasına neden oluyor. Bundan nefret etsen de bu durumu çözecek bir girişimde bulunmuyorsun. Etrafında yaşanan olayları çabucak kavrayabiliyorsun ve gözlem yeteneğin çok fazla gelişmiş. İşler senin istediğin gibi gitmeyince dünyanın en asabi insanı olabiliyorsun ve çevrendeki insanlar bu özelliğinden oldukça rahatsız..

Kolay pes etmiyorsun!

Takıntılık konusunda senle kimse yarışamaz. Kendi istek ve arzularına göre yaşamayı tercih ediyorsun, senin hakkında konuşan kişilere asla kulak vermiyorsun. Kendi bildiğin ve istediğin yoldan gidip, kulağını dedikodulara tıkamak seni şuan olduğun haline getirmişe benziyor. Agresif tavırların ve insanlara olan soğukkanlılığın, sosyal biri olmana mani olmuş. Yalnızlığı ve kendi başına aktivitelerde bulunmayı çok seviyorsun. Gerçekten değer verdiğin çok çok az insan var ve onlara yapılan bir kötülüğü kendine yapılmış sayıyorsun. Yapılan bir ihaneti veya kötülüğü aradan baya zaman geçse bile unutmuyorsun, bu tarz konularda biraz kindar birisin. Dışarıdan çok soğuk ve duygusuz gözüküyorsun ama içten içe empati yapabilen ve düşünceli bir kişiliğe sahipsin. Bir şeyi kafana koyduysan onu oldurana kadar peşini bırakmıyorsun..

İlginizi çekebilecek bazı içerikler;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
55
15
13
10
7
5
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın