Görüş Bildir
Haberler
Kızını Odaya Kitledikten Sonra Eşi ve Baldızını Katletti!

Kızını Odaya Kitledikten Sonra Eşi ve Baldızını Katletti!

Kübra Köklü
18.09.2022 - 00:36 Son Güncelleme: 18.09.2022 - 00:38

İstanbul Beylikdüzü’nde yaşayan F.B., çocuğunun da evde bulunduğu sırada eşi V.B. ve baldızı F.Z.K.'yı katletti. Daha sonra küçük kızını da alıp evden çıkan katil zanlısı, çocuğu ile olan son fotoğrafı ve cesetlerin görüntüsünü sosyal medya hesabında paylaştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İki kız kardeş katledildi

İki kız kardeş katledildi

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu (KCDP), geçtiğimiz ağustos ayına ilişkin 33 kadının erkekler tarafından katledildiğini açıklamıştı. Platform, kadın cinayetlerinin önlenmesi için mücadele ederken, İstanbul'da bir erkek eşi ve baldızını katletti.  

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde yaşayan F.B., önce kızını bir odaya kitledi. Daha sonra da tartıştığı baldızı F.Z.K.’yı yaşadığı dubleks evin üst katında defalarca bıçakladıktan sonra alt katta bulunan mutfaktaki eşi V.B.’yi de bıçaklayarak katletti.

Çocuğunu da alıp evden ayrılan F.B., arkadaşıyla buluşmaya gitti. Olayı duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eve giren sağlık ekipleri 2 kardeşin de hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri ise F.B.’yi yakalamak için çalışma başlattı. İki kız kardeşin cenazesi Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.Katil zanlısı, çocuğu ile olan son fotoğrafı ve cesetlerin görüntüsünü sosyal medya hesabında paylaştı.

Cesetlerin fotoğrafını paylaştı

Cesetlerin fotoğrafını paylaştı

Bu sırada cesetlerin fotoğrafını paylaşıp kendisine zarar veren F.B.’nin ihbarını alan polis ekipleri, olay yerine geldi. Katil zanlısının kan kaybettiğini gören polis ekipleri, sağlık ekiplerini çağırdı. Ambulansla hastaneye kaldırılan F.B., tedavi altına alındı.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
56
12
8
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Her yerde kadın cinayeti çünkü her yerde cani üremiş. Sizden biri bana muhakkak denk gelecek ben ölmeden

Daha dün benzer mevzuyu yazmıştım benimle aynı fikirde olan da varmış. Teşekkürler.

Ve senin bir kız çocuğun var! 🤦🏼‍♀️