Görüş Bildir
Haberler
TV
Kızılcık Şerbeti 29. Bölüm İzle: Kızılcık Şerbeti Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kızılcık Şerbeti 29. Bölüm İzle: Kızılcık Şerbeti Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Bahadır
10.06.2023 - 10:52

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, dün akşam 29. bölümüyle ekranlara geldi. Sezon finali yapan dizinin son bölümünde heyecan yine çok yüksekti. Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizinin son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için: Kızılcık Şerbeti 29. bölüm detayları.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kızılcık Şerbeti 29. bölüm

Kızılcık Şerbeti 29. bölüm

Show TV'nin en sevilen yapımları arasında yer alan Kızılcık Şerbeti, 29. bölümüyle sezon finali yaptı. Her bölümüyle sosyal medyada gündem olan dizi, bir süre ekranlarda yer almayacak.

Kızılcık Şerbeti son bölümde ne oldu?

Kızılcık Şerbeti son bölümde ne oldu?

Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali bölümünde; Pembe, Alev ve kocasını yakın  görünce rahatsız olur ancak şimdilik Abdullah'ın bahanelerini kabullenmek zorunda kalır. Nursema ve Umut sonunda evlenirler ancak hayatlarının kolay olmayacağını ve farklılıkların onları üzeceğini ilk günlerden itibaren fark etmeye başlarlar. Nursema'nın ailesini akşam yemeğine davet ettiği gece, her ikisi için de kâbus gibi bir geceye dönüşecektir.

Ömer, Kıvılcım'la birlikte yaşayacakları evi satın alarak ona sürpriz yapar ancak bununla yetinmeyip daha büyük bir adım atar ve Kıvılcım'ı tam kalbinden vurur. Boşanma konusunda delil arayan ve Alev'in yardımıyla beklediği haberi alan Doğa, harekete geçer ancak bu eylem her iki aile için de geri dönüşü olmayan sonuçlara yol açar.

Kızılcık Şerbeti son bölüm izle

Kızılcık Şerbeti son bölüm izle

Kızılcık Şerbeti'nin sezon finali bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. 

KIZILCIK ŞERBETİ 29. BÖLÜM İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın