Görüş Bildir
Haberler
TV
Yalı Çapkını 36. Bölüm İzle: Yapı Çapkını Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Yalı Çapkını 36. Bölüm İzle: Yapı Çapkını Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Bahadır
10.06.2023 - 10:28

Cuma akşamlarının vazgeçilmez dizisi Yalı Çapkını, dün akşam sezon finali bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in bulunduğu dizi, her hafta olduğu gibi bu hafta da seyircisini ekran başına kilitledi. Yalı Çapkını'nın son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Yalı Çapkını 36. bölüm detayları.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yalı Çapkını 36. bölüm

Yalı Çapkını 36. bölüm

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını, dün akşam 36. bölümü ile sezon finali yaptı. İlgiyle takip edilen dizi bir süre ekranlarda yer almayacak.

Yalı Çapkını son bölümde ne oldu?

Yalı Çapkını son bölümde ne oldu?

Ferit, Seyran'ın mektubunu aldıktan sonra aceleyle her yönden onu bulmaya çalışır. Abidin, Suna'nın Saffet ile evlendiğini öğrendiğinde büyük bir üzüntü yaşar. Seyran ise kendinden geçmiştir. Hattuç'la Antep'e vardıklarında, konak Tarık ve korumalarıyla çevrilmiştir. Ferit, Seyran'ın Antep'te olduğunu öğrenir öğrenmez hemen Antep'e doğru yola çıkar ve Seyran'la Vakkas Usta'nın dükkânında buluşur. Ardından, Seyran'a tekrar birlikte kaçmayı teklif eder. Tarık ise Seyran'ın peşini bir an olsun bırakmaz. Yalıda ise işler yolunda değildir ve beklenmedik bir sürpriz yaşanır.

Yalı Çapkını son bölüm izle

Yalı Çapkını son bölüm izle

Yalı Çapkını'nın sezon finali bölümüne buradan ulaşabilirsiniz.

YALI ÇAPKINI 36. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın