Görüş Bildir
Haberler
Kızı ve Erkek Arkadaşının Fotoğraflarını Trolleyip Canlandıran Sevimli Anne ve Baba

etiket Kızı ve Erkek Arkadaşının Fotoğraflarını Trolleyip Canlandıran Sevimli Anne ve Baba

ilmissha
12.09.2015 - 17:17

Newyok'da öğrenci olan Emily Musson ve erkek arkadaşı Johnny, yeni başlayan ilişkilerinde birçok insan gibi zorluk yaşıyorlar. İki haftadan bu yana birlikte olan çift, birlikte çektikleri fotoğraflarını Facebook'da yayınlayarak aralarındaki bağlılığı göstermeye karar vermiş. Hemen sonrasında ise, Emily'nin 28 yıldır birlikte olan anne ve babası, birkaç kare çekerek onları trollemeye karar vermiş.

Kaynak: http://www.cosmopolitan.com/sex-love/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Emily'ye göre, annesi Nancy ve babası Craig, erkek arkadaşıyla henüz tanışmış. Emily de ailesinin onunla şakalaşmayı sevdiğini bildiği için,yaptıkları hareketlere pek şaşırmamış. Günde en az 40.000 defa retweet edilen, Twitter üzerinde paylaşılan fotoğraflar ise genç kızı çok şaşırtmış.

''Viral olunca kafam epey karıştı. Beğendim evet; ama ailemi gerçekten tanısanız eminim daha ilginç gelecek.'' diyor Emily.

Nancy ve Craig ise yıldız olarak keşfedilmelerine kızları kadar şaşırmamışlar. Emily'nin söylediğine göre annesi bunu oldukça eğlenceli bulmuş ve Dancing with the Stars yarışmasına katılmak istediğini bile söylemiş.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
96
21
16
5
5
4
3