Görüş Bildir
Haberler
Kızı Tarafından Öldürülmüştü: Müge Anlı'nın Programına Bağlanan Eski Eş 'İşkence Gördüm' Dedi

etiket Kızı Tarafından Öldürülmüştü: Müge Anlı'nın Programına Bağlanan Eski Eş 'İşkence Gördüm' Dedi

ozcanmine
18.02.2019 - 18:11 Son Güncelleme: 19.02.2019 - 12:49

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında babasını yanlışlıkla öldürdüğünü ve daha sonra da annesiyle beraber tandırda yaktığını itiraf eden Gizem A. ve anne Kıymet A. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Bugün, yani 18 Şubat 2019 tarihli yayın sırasında ise, ölen Abdullah Gazi A.'nın eski eşi telefon bağlantısı gerçekleştirdi ve babasıyla alakalı korkunç itiraflarda bulunan Gizem A.'nın ifadelerini doğrular nitelikte açıklamalarda bulundu.

Babasının annesinin başına silah dayayarak senet imzalamasını istemesi üzerine araya giren Gizem A., çıkan arbedede yanlışlıkla babasını öldürdüğünü itiraf etmişti. 👇

Babasını öldürdüğünü itiraf eden Gizem A. ve anne Kıymet A., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Babasını öldürdüğünü itiraf eden Gizem A. ve anne Kıymet A., çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Bugün yayınlanan programında da Müge Anlı, Gizem A., için çok sayıda yardım talebi geldiğini belirten Müge Anlı, Gizem A.'nın Afyon Kapalı E Tipi Cezaevi'nde olduğunu ve yardımların bu şekilde yapılabileceğini belirtti.

Abdullah Gazi A.'nın eski eşi yayına bağlandı.

Abdullah Gazi A.'nın eski eşi yayına bağlandı.

Abdullah Gazi A.'nın eski eşi Yasemin Hanım bugün yayına bağlanarak eski eşiyle ilgili kan dondurucu açıklamalarda bulundu.

"Oğlum öğrendikten sonra sabaha kadar ağladı"

Kıymet A.'nın Abdullah Gazi A. ile ilgili 'Beni Yasemin'e yaptıklarını yapmakla tehdit ediyor' ifadesinin doğru olduğunu belirten Yasemin Hanım 'Benimle ilgili anlattıklarında eksiği var fazlası yok' dedi. Yasemin Hanım, oğlunun hiçbir şeyden haberdar olmadığını ve yayını izledikten sonra oğlunun sabaha kadar ağladığını vurguladı.

'Oğlum bana 'Anne bana neden anlatmadın?' dedi. Eğer gitmeseydim, kalsaydım beni de öldürecekti. Kıymet Hanım'ın anlattıklarında hiçbir çelişki yok' diyerek anlatılanların tamamen doğru olduğunu belirtti.

"Boynuma tasma gibi halat geçirerek köpekmişim gibi sokağa çıkardı"

"Boynuma tasma gibi halat geçirerek köpekmişim gibi sokağa çıkardı"

Yasemin Hanım, ölen Abdullah Gazi A. ile evli olduğu zamanlarda çok sıkıntılar çektiğini sürekli şiddete ve işkenceye maruz kaldığını şu sözlerle belirtti: 'Kıymet'in de onun çocuklarının da benim oğlumunda şahit olduğu gerçekler var. Ben o gece çırılçıplak soyuldum. İşkence gördüm. Kardeşi ve Kıymet engel olmaya çalıştı. Baktı onlarla beraber bu işi istediği gibi yapamayacak beni kendi evime götürdü, orada işkence etmeye devam etti. Bir kadın düşünün çırılçıplak soyulmuş, boynuna bir tasma gibi halat mı dersiniz urgan mı dersiniz geçirilmiş ve bir köpek gibi sokağa çıkarılmış, arabaya bindirilmiş, bodruma kapatılmış. Karanlıkta neresine denk gelirse gücü tükenene kadar devam etmiş. Biraz dinlenmiş yine devam etmiş, sonra yine dinlenip devam etmiş. Hırsını alamayınca eve çıkarmış evde devam etmiş. Kapıyı kitledi, cüzdanımı, telefonumu aldı. Bana da senet imzalattı.'

Yasemin Hanım bu açıklamaları yaparken 'Evliliğimle alakalı çok şeyi aşsam da bu travmaları hiçbir zaman aşamadım' diyerek yaşadığı korku dolu günleri anlattı.

"Onlar yapmamış olsaydı belki de ben yapacaktım"

Abdullah Gazi A.'nın kendisine ve ailesine sürekli olarak sıkıntı çıkardığını belirten Yasemin Hanım, çareyi şehir değiştirmekte bulduğunu söyledi. 

Oğlunun ve kendisinin şu anda mutlu olduğunu belirtirken, daha önceden eski eşiyle ilgili şikayette bulunduğunu ve şahit bulamadığı için takipsizlik kararı verildiğini söyledi. 

'Bizim o adamın elinden çektiğimizi hiç kimse tahmin edemez' diyen Yasemin Hanım yaşanan olayla ilgili, 'Kızımız için o günden bu yana gözyaşı döküyoruz' dedi ve 'Onlar yapmamış olsaydı belki de ben yapacaktım. Çünkü benim de psikolojim tamamen bozulmuştu' ifadelerini kullandı.

Eski eş Yasemin Hanım'ın açıklamalarının tamamı için tıklayın.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ela Nur

Bir insanı sadece vurarak ya da yakarak öldüremezsiniz. Bakın, kız ve ailesi tamamen ölü durumda. Yıllarca yaşamış oldukları fiziksel şiddet bir yana sözlü v... Devamını Gör

Ela Nur

Terbiyesiz herif. Yazdığın hangi dilde olduğu belli olmayan cümle(!)'den sadece süresiz nafakayı anladım da onun bu konuyla alakası ne? Ne diyorsun aq?

Orbay Turgay

adaletttt!!!!! kurtarın şu çocuğu yakmayın . madalya vericeğinize bir pislik için çocuğun geleceğini karartmayın.

Aşkito muyum ben

Anlatılanlara göre dünya bir pislikten temizlenmişe benziyor.