Görüş Bildir

İngiltere'nin Londra şehrinde yaşayan Katie Haywood adlı kadın, girmek istediği gece kulübüne 'kıyafetinin çok açık' olduğu gerekçesiyle alınmadı. Haywood, gece kulübünün bu tavrını sosyal medya hesabından ifşa ederek tepkisini gösterdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gece kulübüne alınmayan kadına üstünü değiştirmesi söylendi.

Gece kulübüne alınmayan kadına üstünü değiştirmesi söylendi.

Londra'da yaşayan Katie Haywood adlı kadın, bir arkadaşının doğum günü için gece kulübüne gitti. Gece için de dekolteli bir elbise tercih etti. Ancak gece kulübünün kapısına geldiğinde içeri giremeyeceği söylendi. İddiaya göre kadının kıyafeti, işletmenin kıyafet kurallarına uygun değildi. Katie Haywood'un iddiasına göre personel, genç kadından üzerini değiştirip yeniden gece kulübüne dönmesini istedi. Bu duruma sinirlenen Katie Haywood ise orayı terk ederek bir daha geri dönmedi.

İşte kadının bu olaya tepki gösterdiği anlar: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
40
29
16
10
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Adam

Kaliteli işletmeler kaliteli hookerlara göre muamele yapar gtünü başını açan veya 3-5 erkek gelen avcıları almamaları normal.

Mert Soylu

hangi cluba gittiğine göre değişir, dünyanın her yerinde kaliteli mekanların kapısında üstünüze başınıza bakıp değerlendiren çalışanlar vardır, burda da muht... Devamını Gör

Dilşad Yazgan

Bacım olmamış