Görüş Bildir
Haberler
Kısıtlamalar Esnetilecek mi? Erdoğan'dan Restoran ve Kafe Açıklaması

Kısıtlamalar Esnetilecek mi? Erdoğan'dan Restoran ve Kafe Açıklaması

Batuhan
22.01.2021 - 14:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, hafta sonuna kadar 10 milyon doz aşı geleceğini açıkladı. Kafe ve restoranlarla ilgili de konuşan Erdoğan, gerekirse esneme yapılabileceğini açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar Kerem Aydınlar Camin'nde kıldığı cuma namazından sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"10 milyon aşı gelecek"

"10 milyon aşı gelecek"

Aşı konusunda şu anda ikinci parti aşımız nasip olursa onayı çıktı. Büyük ihtimalle bu hafta sonuna kadar gelebilir. Beklentimiz 10 milyon.

Kafe ve restoranlar açılacak mı?

Kafe ve restoranlar açılacak mı?

Restoranlarla ilgili; kabine toplantımızda değerlendirmesini yeniden ele alacağız. Endişelerimiz var. Her ne kadar sıkı tutacağız diyorlarsa da tutmuyorlar. Başarılı süreci tekrar tersine çevirmek, riski almak istemiyoruz. Diyoruz ki bu süreci başarılı bir şekilde yürütelim. Elimize gelen verilere bakarız, ona göre esneme yapabiliriz.

Erken seçim açıklaması

Erken seçim açıklaması

Erdoğan erken seçim sorusuna da bir kez daha, 'Öyle bir şey söz konusu değil' diyerek yanıt verdi, 2023'e işaret etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
23
18
7
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burcu Dursun

Toplu taşımaya çözüm bulamadıkları sürece cafeleri kapatmalarının anlamı yok ki. Minibüste balık istifi seyahat ediliyor ama sorsalar önlem almışlar. Bir tar... Devamını Gör

Selami Sahin

Sıkıntıdan artık kendimi ......m. En azından esnetseler.

ali acar

yüzbinlerce işletme sahibi borç içinde, geçim derdinde, çalışanlar yevmiye usulü maaş alıyorlardi ve geçiniyorlardi bu süre zarfında nasıl gecindikleriyle il... Devamını Gör