Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Oda "Pembe" Meltem Cumbul Kimdir? Meltem Cumbul Kaç Yaşında ve Nereli?

Kırmızı Oda "Pembe" Meltem Cumbul Kimdir? Meltem Cumbul Kaç Yaşında ve Nereli?

Müge Kakşi
05.11.2021 - 19:57

TV8 ekranlarının popüler dizisi Kırmızı Oda ekranlara tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü psikiyatrist Gülseren Buğdaycıoğlu'nun kitabından uyarlanan dizi de Doktor Hanım karakterini ise Binnur Kaya canlandırıyor. Birçok başarılı oyuncunun konuk olduğu diziye bu hafta Pembe karakteriyle ünlü oyuncu Meltem Cumbul dahil oldu. Peki Kırmızı Oda 'Pembe' Meltem Cumbul kimdir? Meltem Cumbul kaç yaşında ve nereli? Meltem Cumbul'a dair tüm detaylar haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlanan Kırmızı Oda dizisine birbirinden ünlü oyuncular konuk oluyor. Her karakterin bir hikayesinin olduğu Kırmızı Oda'ya bu hafta Pembe karakteriyle Meltem Cumbul dahil oldu. İzleyiciler Kırımızı Oda'nın Pembe'si Meltem Cumbul hakkında detayları merak ediyor. İşte detaylar...

Kırmızı Oda'nın Pembesi Meltem Cumbul Kimdir? Meltem Cumbul Kaç Yaşında?

Kırmızı Oda'nın Pembesi Meltem Cumbul Kimdir? Meltem Cumbul Kaç Yaşında?

Meltem Cumbul, 1969 yılında İzmir'de doğdu. Meltem Cumbul'un babası Akşehirli, annesi İzmirlidir. 1983 yılında İzmir Türk Kolejinde başladığı liseden 1987 yılında Ata Kolejinden mezun oldu. 1991'de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Drama Ana Sanat Dalından mezun oldu.

Meltem Cumbul'un kariyeri; Berlin Altın Ayı ödülünü almış Duvara Karşı'nın da (Head On) aralarında olduğu on altı sinema filmi, 'Türkiye televizyon tarihinin en çok izlenen dizisi' olma başarısını kazanmış Yılan Hikayesi'nin de aralarında olduğu altı dizi; Smokey Joe's Cafe, Taming of the Shrew gibi müzikal ve tiyatro oyunları ile Palm Springs, Queens, Ankara ve Antalya Altın Portakal Film festivalleri dâhil olmak üzere ulusal ve uluslararası birçok ödüle sahiptir.

2004 yılında Eurovision Şarkı Yarışması'nı Korhan Abay ile birlikte sunmuştur.

2005 yılından itibaren üç yıl süreyle, Los Angeles'ta Eric Morris'in kendisiyle yaptığı çalışmalar sonucunda öğrendiği metodu, mezun olduğu Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde hâlen öğretmektedir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın