Görüş Bildir
Haberler
Kimi Şeytana, Kimi Vampire Benziyor! Dünyanın Parasını Harcayarak Bambaşka Varlıklara Dönüşen Acayip İnsanlar

Kimi Şeytana, Kimi Vampire Benziyor! Dünyanın Parasını Harcayarak Bambaşka Varlıklara Dönüşen Acayip İnsanlar

24.09.2022 - 11:12

Bazıları farklı ve marjinal görünmeyi sever, bu pek de ilginç bir detay değil. Peki, ya tamamen başka bir varlığa dönüşmek isteyenlere rastladığınız oldu mu hiç? Cevabınız 'Hayır!' ise bu içeriğimiz bir hayli dikkatinizi çekecek! Şeytan, uzaylı, vampir, elf, Viking ve Barbie gibi görünmek için tepeden tırnağa estetik operasyon geçiren altı isimle karşınızdayız!

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk sırada Barbie bebek gibi görünmek isterken abartıya kaçan bir ablamız var.

İlk sırada Barbie bebek gibi görünmek isterken abartıya kaçan bir ablamız var.

Jessy Bunny lakabıyla tanınan Only Fans modeli kadın, Barbie bebeğe dönüşmek için geçirdiği ameliyatlara 50.000 euro para harcadı. Dünyanın en büyük poposuna ve memesine sahip olmak için sık sık ameliyat masasına yatıyor. Daily Star gazetesine verdiği röportajda kendinden şöyle bahsediyor: 'Aman Tanrı'm... Kendimi eski fotoğraflarımda tanıyamıyorum. Göğüslerim hiç yok. Bir zavallıya benziyorum.' Estetik operasyonlardan önce istediği gibi görünmediği için üzgün olduğunu belirten Jessy Bunny, yaşamını Viyana'da sürdürüyor. İki meme ameliyatı, Brezilya poposu, çene ameliyatı, liposuction ve sayısız dudak dolgusu yaptıran genç kadın; ilk meme operasyonunu ailesinin araba alması için verdiği parayla yaptırıyor. 20 yaşındaki Jessy, ailesinin çocukken Barbie bebekle oynamasına izin vermediği için Barbie bebek olmaya karar verdiğini söylüyor.

Yüzüne "tövbe estağfurullah" bir şey olan şeytan adama ne dersiniz?

Yüzüne "tövbe estağfurullah" bir şey olan şeytan adama ne dersiniz?

Asıl adı Soren Lorenson olan adam, kendini Neon Şeytan lakabıyla adlandırıyor. Bir pizza restoranında müdür yardımcısı olarak çalışan ve şeytana benzemek için her yerini dövmeyle kaplatan Lorenson, Daily Star'a verdiği röportajda şunları söylüyor: 'Eskiden olduğum kişiyle aramda hâlâ bir bağlantı olduğunu hissediyorum. Geri dönüp eski fotoğraflarıma baktığımda o kişi olduğumu biliyorum ama şimdi biraz daha farklı bir şeye evrimleştiğimi hissediyorum.' 28 yaşındaki adam, bir ortama girdiğinde herkesin kafasını çevirip kendine baktığını ve bir şeyler fısıldamaya başladığını söylüyor. Başlangıçta çok zorlandığını, utandığını ve rahatsız olduğunu dile getiriyor.

Elf gözlerin neler görüyor Legolas? Pardon, Luis?

Elf gözlerin neler görüyor Legolas? Pardon, Luis?

Fantezi aşığı Luis Padron, bir elf gibi görünmek için 75.000 sterlin ödedi. Estetik yolculuğuna kulaklarını şekillendirerek başladı. Ardından yüz şeklini ve göz rengini değiştiren Padron, bu şekilde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Arjantinli genç adam, Daily Star'a şunları söyledi: 'Çocukluğumdan beri fanteziyi bir başa çıkma mekanizması olarak kullandım.' Mitolojiye, fantastik kitap ve filmlere bayıldığını dile getiren Luis; bu yolculuğa ilk olarak saçlarını gösterişli renklere boyatarak, daha sonra çılgın kontak lensler takarak başladı. Genç adam makyajla kendini elfe dönüştürmekle yeteri kadar tatmin olmayınca estetik ameliyat olmaya karar verdi.

Edward Cullen'dan bir ısırık aldığı belli.

Edward Cullen'dan bir ısırık aldığı belli.

'vampir kadın' olarak bilinen Maria Jose Cristerna'nın vücudunun %96'sı dövmeyle kaplı ve bu konuda dünya rekoruna sahip. Dövme sanatçısı olan 46 yaşındaki Meksikalı kadının alnında, göğsünde, kollarında implantlar; titanyum kafa boynuzları ve sivri dişleri bulunuyor. Cristerna'nın boynuzları gücü simgeliyor, sivri dişleri ise çocukluktan beri vampirlere duyduğu ilgiyi. Göz rengini beğenmediğini söyleyen Cristerna, bunun için de çeşitli operasyonlar geçirdi. Dövme yapmanın onu tıpkı bir vampir gibi ölümsüz yaptığını söylüyor.

Voldemort'tan ilham almış olabilir mi?

Voldemort'tan ilham almış olabilir mi?

Antony Loffredo listemizin en çılgını, diyebiliriz. Genç adam uzaylıya benzemek için her yerini siyah dövmeyle kaplattı. Dili, burnu, kulakları, el parmakları hatta bacakları için operasyon geçirdi. Kendisini uzaylıya benzetmek için vücuduna birçok implant enjekte ettirdi. İç huzuru bulacağına inanarak dilini bir yılan dili gibi kestiren Antony, Instagram'da bir milyondan fazla kişi tarafından ilgiyle takip ediliyor. 33 yaşındaki genç adam, görünüşünün ailesini ve yakınlarını üzdüğünü söylüyor. Dışarıda onu gören insanların korkup bağırarak kaçtıklarını söyleyen Antony, zor da olsa bu duruma zamanla alıştığını ifade ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayır hayır, Cadılar Bayramı değil!

Hayır hayır, Cadılar Bayramı değil!

Genç kadını sokakta gördüğünüzde onun bir kostüm balosuna gittiğini düşünebilirsiniz ama yanılıyorsunuz! Sol Geirsdottir, bir Viking gibi giyiniyor hatta onun evinde baltalar ve çekiçler var. Norveç'te yaşayan genç kadın, eski yaşamında bir Viking olduğuna inanıyor. Genç kadın, Daily Star'a şunları söylüyor: 'Olduğum gibi yaşamaya çalışıyorum. Ruh diye bir şey varsa ki ben var olduğuna inanıyorum, o zaman ruhum beni geçmişin yollarına çağırıyor.'

Onları görünce şaşırmamak elde değil.

Onları görünce şaşırmamak elde değil.

Altı isim de sıra dışı görünüşleriyle sosyal medyada dikkat çekmeyi başardı. Peki, sizce en inanılmaz değişim kimin olmuş?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
45
23
13
5
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sheisstillhere

Hadi bunlar ruh hastası, bunu yapan insanlar hiç demiyor mu "kardeş sen iyi misin"

Cem Ceminay

Bu insanların dışında,ya bu canavarlarını içinde saklayanlar

Ezgi Ezgi

İnsan bunu kendine niye yapar hastalık bu ya aklım almıyor