Görüş Bildir
Haberler
Kimi Ayakkabıcı Kimi Emlak Zengini: Barış Arduç'tan Bergüzar Korel'e Oyunculukla Yetinmeyip Ticarete Atılanlar

Kimi Ayakkabıcı Kimi Emlak Zengini: Barış Arduç'tan Bergüzar Korel'e Oyunculukla Yetinmeyip Ticarete Atılanlar

06.09.2021 - 08:30 Son Güncelleme: 10.09.2021 - 16:55

Oynadıkları her rolde dudak uçurtan paralar kazanan ünlülerin birçoğu gelecek için farklı sektörlere yatırım yapıyor. İşte tek işleri oyunculuk olamayan ünlülerin bilinmeyen yatırımları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pınar Altuğ

1. Pınar Altuğ

Oyunculuğun yanı sıra sunuculuk da yapan Pınar Altuğ, aynı zamanda bir ticaret erbabı. Yat tekstiliyle ticarete atılmasının yanında bir de annesinin adını verdiği mücevher koleksiyonuyla yeni bir girişim yaptı.

2. Barış Arduç

2. Barış Arduç

Oynadığı filmler ve dizilerin ardından reklam filmlerinde de rol almaya başlayarak hızla ünlenen Barış Arduç da kazandığı parayı ticarete yatıran oyunculardan. Yakışıklı oyuncu, kardeşi Onur Arduç ile 'ARDSTORE' ismini verdiği bir aksesuar markası kurdu.

3. Alp Kırşan

3. Alp Kırşan

Oyunculuğunun yanında iyi de bir sunucu olan Alp Kırşan, su sporlarına olan ilgisini ticarete dönüştürmüş durumda. Bodrum'da bulunan bir otelin su sporları merkezini işleten ünlü sunucu, yaz aylarını genellikle burada geçiriyor.

4. Erken Petekkaya

4. Erken Petekkaya

Türkiye'nin en yetenekli oyuncularından biri olan Erkan Petekkaya, kazancının bir kısmını et sektörüne yatırmış durumda. Kendisi Beykoz ve Etiler gibi büyük semtlerin yanı sıra AVM'lerde de şubeleri olan et dükkanlarına sahip. Bunun yanında kendisine ait olan lüks teknesini de zaman zaman kiraya vererek gelir elde ediyor.

5. Kenan İmirzalıoğlu

5. Kenan İmirzalıoğlu

Kenan İmirzalıoğlu, Türkiye'nin önemli jönlerinden biri. Yer aldığı birçok projeyle izleyicileri kendisine hayran bıraktı. Oyunculuğunun yanında iyi de bir sunucu olan Kenan İmirzalıoğlu şimdilerde Kim Milyoner Olmak İster'i sunuyor. Fakat yakışıklı oyuncunun uğraşıları bunlarla sınırlı değil. Ekranlardan kazandığı parayı emlak sektörüne yatırıyor. Cihangir ve Taksim gibi lüks semtlerde evler satın alıp restore ettikten sonra tekrar satışa sunuyor. Aynı semtlerde birçok evi olan İmirzalıoğlu'nun iyi de bir kira geliri var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ozan Güven

6. Ozan Güven

Başarılı bir oyuncu ve yetenekli bir komedyen olan Ozan Güven'in aynı zamanda Beşiktaş'ta bulunan bir ayakkabı mağazası var. Oyunculuktan kazandığı paranın bir kısmını ayakkabı sektörüne yatırarak ticaret yapıyor.

7. Yılmaz Erdoğan

7. Yılmaz Erdoğan

Türkiye'nin usta oyuncularından ve hocalarından bir olan Yılmaz Erdoğan, kamera arkasında da oldukça aktif. Yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı birçok film ve tiyatro gösterisi bulunuyor. Birkaç yıl önce Köyceğiz'e yerleşen Yılmaz Erdoğan'ın burada kurduğu bir de film platosu var.

8. Bergüzar Korel

8. Bergüzar Korel

Hem yeteneğiyle hem de güzelliğiyle bir zamanlar ekranların tozunu attıran Bergüzar Korel, dizilerin ve reklamların aranan yüzü. Oyunculuğunun yanında iyi bir anne olan Bergüzar Korel de parasını yatırıma dönüştüren ünlülerden. Güzel oyuncunun Cihangir'de 'Not Just A Coffee' adını verdiği kahve dükkanı var.

İlgini çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
50
29
12
8
8
8
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın