Görüş Bildir
Haberler
Kim Bu İnsanlar, Hayatımıza Nasıl Girdiler? Siyasi Söylemleriyle Olduğu Kadar Özel Hayatlarıyla da Çok Konuşulan Kişiler

etiket Kim Bu İnsanlar, Hayatımıza Nasıl Girdiler? Siyasi Söylemleriyle Olduğu Kadar Özel Hayatlarıyla da Çok Konuşulan Kişiler

Meltem
14.08.2020 - 10:12

'Arabada video çekerek bağıran' diye aratınca Google'ın Tuğrul Selmanoğlu'nu getirmesi gerçekten çok enteresan...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Rasim Ozan Kütahyalı

1. Rasim Ozan Kütahyalı

Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni yarım bıraktıktan sonra 2002 yılında Sinan Çetin'le tanışan ve metin yazarlığı yapmaya başlayan Rasim Ozan Kütahyalı'yı Taraf gazetesinin haberlerine yazdığı kışkırtıcı yorumlarla tanımıştık. Zaten sonra aynı gazetenin yazarlarından biri oldu. O günlerden bu günlere pek çok skandala imza attı, yorumculuk yaptığı spor programlarında söyledikleriyle başına bela aldı.

"Kusturmalı Boşnak saksosu."

"Kusturmalı Boşnak saksosu."

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında kendisine yapılan şakayı, çok ünlü bir Twitter fenomeni olan Faysal'ın paylaşımında gördüğü 'kusturmalı Boşnak saksosu' olarak nitelendirdikten sonra 10 ay hapis cezası aldı.

2. Nagehan Alçı

2. Nagehan Alçı

Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslarası İlişkiler Bölümü'nü bitirdikten sonra Hürriyet'te staja başlayan ve Show TV, Akşam, SkyTurk gibi pek çok yayın organında çalışan Nagehan Alçı sizin de bildiğiniz üzere Rasim Ozan Kütahyalı ile evli.

"Asker eşleri soyunsun..."

"Asker eşleri soyunsun..."

Türkan Saylan'ın evinin basıldığı gün yazdıklarıyla o dönem çok konuşulan, Nazlı Ilıcak'la yakınlığından doğan muhabbetle bir dönem medyasını yönlendiren ve özellikle çektiği yalı kredisiyle bir süre başı ağrıyan Nagehan Alçı da pek çok skandala imzasını attı.

3. Fatih Tezcan

3. Fatih Tezcan

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümü'nü yarım bırakan Fatih Tezcan, dinler tarihi ve Kur'an üzerine okumalar yapmaya başladı ve online İslami platformlarda yer aldı. Gazetelerde ve internet sitelerinde yayınladığı yazılarına ardından kendisinin ismini Özgür Suriye Ordusu'nun kuruluş sürecini anlattığı videolarla duyduk. Arap Baharı'nı yakından izledi, Mısır'da Müslüman Kardeşler'le yakın temaslarda bulundu ve Türkiye'ye bilgileri bizzat yerinden aktardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Biz bir daha sokağa çıkarsak eğer kimleri toplayacağız, listelerden haberiniz var mı sizin?"

"Biz bir daha sokağa çıkarsak eğer kimleri toplayacağız, listelerden haberiniz var mı sizin?"

Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden, halkı kin ve nefrete teşvik ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan, aile hayatıyla ilgili yaptığı paylaşımlarıyla eşi ve çocuklarına birtakım şeyleri dayatmaya çalıştığı ortaya çıkan Fatih Tezcan'ın bu açıklaması günlerce konuşuldu. Kendisinin açıklamaları ve paylaşımları daha çok tartışılacak gibi görünüyor...

4. Sevda Noyan

4. Sevda Noyan

'Cahiliye dönemi' olarak nitelendirdiği makyözlük yıllarının ardından Bursa Hakimiyet gazetesinde magazin müdürü olarak çalışan ve pek çok yayın organında benzer işlere devam eden Sevda Noyan'ın yolu şu anki eşi tiyatrocu Engin Noyan'la kesiştikten sonra farklı bir yöne doğru gitti. Televizyon programlarında boy gösteriyor, paylaşımları ve açıklamalarıyla gündeme geliyor, özellikle kışkırtıcı sözler sarf ediyor.

"15 Temmuz kursağımızda kaldı."

"15 Temmuz kursağımızda kaldı."

Katıldığı bir televizyon programında Türkiye'deki tüm vatandaşları ölümle tehdit eden ve olası bir darbe girişiminde ailecek 50 kişiyi indirebileceklerini iddia eden Sevda Noyan'ın geçmiş paylaşımları da çok konuşuldu.

5. Tuğrul Selmanoğlu

5. Tuğrul Selmanoğlu

Almanya'da yaşayan ve AK Parti'de yurt dışı seçim koordinasyon merkezinde çalışan Tuğrul Selmanoğlu'nu hem arabada çemkire çemkire çektiği videolarla hem de Mustafa Kemal Atatürk'e sarf ettiği 'mülteci' sözüyle hatırlıyoruz.

"Patates soğana vatanımızı sattınız."

"Patates soğana vatanımızı sattınız."

Almanya'dan Türkiye'ye seslenen ve sık sık muhalifleri eleştiren Tuğrul Selmanoğlu'nun 'Patates soğana vatanımızı sattınız' dedikten sonra kendisine lüks bir araba satın alması çok konuşuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aynur Göçmen

6. Aynur Göçmen

Hakaret, tehdit, adam yaralama gibi suçlarla ilgili dört ayrı dosyası bulunan oğlu Görkem Sertaç Göçmen için hakimliği bırakan ve 'Oğlumu savunmaya gururla devam edeceğim' diyerek avukatlık yapmaya başlayan Aynur Göçmen, kendisini psikolojik şiddete maruz kalan erkeklerin sözcüsü ilan etti.

"İstanbul Sözleşmesi feshedilsin."

"İstanbul Sözleşmesi feshedilsin."

Aynur Göçmen'in toplumsal cinsiyete dair fikirleri epey tepki toplarken, son dönemde herkesin konuştuğu İstanbul Sözleşmesi'nin feshedilmesi gerektiğini düşünmesi aslında bize birtakım ipuçları veriyor ama neyse...

7. İhsan Şenocak

7. İhsan Şenocak

19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun olduktan sonra yüksek lisans ve doktora eğitimlerini de bu alanda tamamlayan İhsan Şenocak Milli Gazete ve Yeni Şafak gibi gazetelerde yazdı, televizyon programları yaptı ama en çok sosyal medyada yayılan videolarıyla gündeme geldi.

"Kaşlarını alıp pantolon giyerek üniversiteye giden kadınlar cehennemlik..."

"Kaşlarını alıp pantolon giyerek üniversiteye giden kadınlar cehennemlik..."

Kadınları ve onların babalarını hedef aldığı konuşmasında 'Yani kızın şu sokaktan geçip de okula pantolonla giderken yüreğin parçalanmıyor mu senin?' ifadelerini kullanan Şenocak'ın Diyanet'teki görevinden alındığı iddia edilmişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
366
143
41
17
12
11
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
minik su böreği

Midem bulanıyor şu an biraz.

SO_FAR_SO_GOOD

hepsi de bir zamanların FETOŞÇU KÖPEKLERİ.

tc Elif

Bu omurgasız yaratıkların hiç birini KAALE alıp moralimi bozmuyorum. Siz de almayın. 😊