Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu: 'Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti İçin Milli Güvenlik Sorunu Haline Gelmiştir'

Kılıçdaroğlu: 'Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti İçin Milli Güvenlik Sorunu Haline Gelmiştir'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin Meclis grup toplantısında konuştu. Konuşmasında iktidarı özellikle dış politika konusunda eleştiren Kılıçdaroğlu, Recep TAyyip Erdoğan'ın Türkiye Cumhuriyeti için artık bir mi,lli güvenlik meselesi haline geldiğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kılıçdaroğlu'nun açıklamasından öne çıkan satır başları şöyle:

  • 20-26 Nisan tarihlerinde 847 bin 164 haneye belediye başkanlarımız ayni yardım yaptılar. 221 bin 508 haneye nakdi yardım yaptılar. 

  • Mansur Yavaş, tam kapanmayla beraber özel bir çalışma yaptı ve 18 bin 500 esnafımıza 400 TL nakdi yardım desteği, 13 bin aileye başkent kartları dağıtarak 400 lira destek verdi, 113 bin aileye verilecek destek 45 milyon 200 bin lira. 

  • Bizim Cumhuriyet tarihimizde hiç görülmemiş bir sey oldu. Ekmek pahalı olamıyor. İBB'nin ucuz ekmeği var. Ekmek büfesi koyuyor Ümraniye'ye. 'Vay efendim burada ucuz ekmek satamazsın' niçin? Sen veremiyorsun, bırak bari o versin. Bir dilim ekmeğe savaş açtılar. Tam bir ibret tablosu' diye konuştu.

"Doğruya teşekkür etmek de benim görevim"

"Doğruya teşekkür etmek de benim görevim"
  • Ama kapanma yapmak yeterli mi? Hayır. Dükkanı kapattın. Gündelikçiler var. Nasıl geçinecek bunlar? Şimdi bekliyoruz. 

  • Bir sosyal yardımı açıklamasını bekliyoruz. İnsanların hayatı her seyin üstündedir. Ama o insanların beslenmeye ihtiyacı var. Sosyal programı bekliyoruz. Bu süre içinde tüm icra takiplerinin durması lazım.

  • Doğruya teşekkür etmek de benim görevimdir. Doğrunun her zaman yanında ve arkasındayız. Yanlış olduğu zaman da eleştiririz

"Bırakın aslanı kedi gibi bir miyavlama sesi geldi"

"Bırakın aslanı kedi gibi bir miyavlama sesi geldi"

19 Mayıs 1985 tarihli New York Times ve Washington Post gazetelerinin ABD Başkanı Biden'ın önüne konulması halinde belki böyle bir açıklama olmayacağını belirten CHP lideri, 'Çünkü o tarihte çok sayıda tarihçi 1915 olaylarının bir soykırım görülmeyeceğini, adlandırılmayacağını ilan ediyorlardı bütün dünyaya. Ama o zaman bir devlet vardı.  Beceriksiz bir yönetimin Türkiye'yi getirdiği noktadır bu' dedi.

Biden'in açıklamasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 3 gün sustuğunu söyleyen Kılıçdaroğlu, 'Erdoğan'ın trolleri 'Ey Kılıçdaroğlu ne diyeceksin' diye sosyal medyada bekliyorlardı. Türkiye'nin kuruluşundan bu yana 1915 olaylarını Amerika'daki hiçbir başkan soykırım olarak tanımladığını söyleyen ve 'Biden'a kızmanın bir alemi yok. O kendi iç politikasının gereğini yapıyor' diyen Kılıçdaroğlu şöyle konuştu:

'Erdoğan'ın şahsım hükümeti. Yani diyor ki, 'ben Türkiye Cumhuriyeti devletini aile şirketi şeklinde yöneteceğim' öyle de yapıyor. Şahsıma aittir bu devlet diyor. 83 milyonu yok sayıyor. Kendi partileri de dahil partileri yok sayıyor.  Eski milletvekilleri, rüşvetçilerin tamamını getirdi büyükelçi yaptı. Rüşvetçiden büyükelçi olur mu? Bu kişiyi siz başka bir ülkeye gönderiyorsunuz. Arabasında Türkiye Cumhuriyeti'nin bayrağı var. Çifte vatandaşlığa sahip olanlar bile büyükelçi olarak atandı. Dışişleri bakanı kim Türkiye'de ? Mevlüt Çavuşoğlu mu? Zurnanın son deliği. İbrahim Kalın mı? Arada bir konuşuyor. Hulusi Akar mı? Bazen öyle, bazen şöyle. Fahrettin Altun mu? En yetkin kişi. Bunların hepsi bakıyorsun konuşuyor. Türkiye'nin bu denli itibar kaybına uğramasının temelinde ülkenin yönetilmemesi geliyor. Akılla yönetilmiyor Türkiye'

'Bunun nedenlerini de bir başka salı günü anlatırım'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
115
45
20
8
4
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Reis'in durumu belli.... ..... Kemal Bey sizde yıllardır Reis'in ekmeğine yağ sürüyorsunuz.... ..... 🤪😡😠

Pasif Kullanıcı

15 sene öncesinden anlamanız gerekirdi zaten. zararın neresinden dönsek kardır söylemini de geçeli çok oldu. sade erdoğan değil taliban ve işid benzeri cema... Devamını Gör

Erdal Haykır

KOMEDİ GİBİ BİR PARTİ, PARTİ BAŞKANI VE PARTİLİLER. CHP :))

V for Valkyr

Komediyi reklam bitip film başlayınca görürsün :D