Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'ndan KPSS Tweeti: 'Sarayın Kendi Şaibesini Çözme Şovu'

Kılıçdaroğlu'ndan KPSS Tweeti: 'Sarayın Kendi Şaibesini Çözme Şovu'

Eray İspir
03.08.2022 - 11:34 Son Güncelleme: 03.08.2022 - 11:38

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, şaibeli KPSS sınavı iddiası hakkında Twitter hesabından açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu, 'Sarayın kendi şaibesini çözme şovuna sadece gülüyorum. Merak etmeyin, birkaç ay sonra kökten çözeceğiz.' ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yediiklim Yayınevi’nin deneme sınavı kitapçığındaki soruların büyük bölümünün seçenekler dahi değiştirilmeden KPSS’de sorulduğu iddiası ile ilgili CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

'Birkaç ay sonra kökten çözeceğiz'

'Birkaç ay sonra kökten çözeceğiz'

Konuyla ilgili Kılıçdaroğlu mülakatların da şaibeli olduğunu hatırlatarak: 'KPSS ile ilgili yorum yapmıyorum çünkü sınavın şaibesi bir yana, mülakatlar zaten şaibeli, haliyle sonuçlar kesin şaibeli. Bakanlığa da bunun için gitmiştim.

Sarayın kendi şaibesini çözme şovuna ise sadece gülüyorum. Merak etmeyin, birkaç ay sonra kökten çözeceğiz.' ifadelerini kullandı.

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
20
5
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Peki siz halk evlerinden birilerini getirmiceğinizin garantisi varmı ? Ben bu ülkede liyakattin geleceğine umudum yok her gelen parti kendi kadrolarıyla dold... Devamını Gör

dasdasd

20 yıl boyunca aynı adama oy verirsen olacağı bu. kadrolaşmaya fırsat bulamadan değişmesi lazım baştakinin

Resho

Yahu şans oyununa bile yeni bir kavram getiren ahlaki açıdan tamamen çökmüş bu yönetim anlayışından daha ne bekliyoruz ki?

Pasif Kullanıcı

Maalesef herkes kendi kadrosundan adamları dolduruyor, o yüzden hiç bir şey bana inandırıcı gelmiyor. Önce hisseleri sizde olan iş bankasına liyakatle alım y... Devamını Gör

İskender

Ak Parti? Ne aklığını gördün de AKP'ye Ak Parti diyorsun? İyi ki "Ak Partili" değilsin he bir de olsan düşünemiyorum.