Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'na 'Hain' Diyen Çocuk Erdoğan'dan Ne İstedi?

etiket Kılıçdaroğlu'na 'Hain' Diyen Çocuk Erdoğan'dan Ne İstedi?

Kılıçdaroğlu'na hakaret eden çocuğun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve Bakanlara 'Babam 10 yıldır beri yatıyor, onu çok özledim' diyerek, çeşitli suçlardan 10 yıl önce cezaevine giren babasının tahliyesini istediği ortaya çıktı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talebiyle birlikte sahneye çıkan genç çocuk önce Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan babasının tahliyesini istedi, daha sonra CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve çevresindeki bakanlara seslenen çocuk “Babam 10 yıldır beri yatıyor, onu çok özledim” deyip çeşitli suçlardan 10 yıl önce cezaevine giren babasının tahliyesini istediği ortaya çıktı.

Fatih Altaylı konuyla ilgili sosyal medyadan paylaşım yaptı 👇

Altaylı sosyal medyadan yaptığı paylaşımda 'Kürsüden CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ‘na hain diyen bağırtılan çocuğun Cumhurbaşkanından bir ricası olmuş. Suç örgütü yöneticiliğinden 10 yıldır hapiste olan babasının serbest bırakılması.' dedi

Görüntüler 🎥

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
155
119
70
19
13
13
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rbt rbty

küçüğü bile şaşırtmıyor

Göt yalama sanatına beyin henüz gelişmemişken başlanıyor. Kimse bunu yazdığım için duyar kasmaya kalkmasın, çocuk diyip umursamıyorsunuz, gülüp geçiyorsunuz ... Devamını Gör

Leyla Ersöz

Babası ne ki oğlu ne olsun. Asıl hainin kim olduğu belli oldu. Babasının izinden gider bu

holdthedark

7 den 70 e aynılar.