Görüş Bildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'daki konuşması sırasında kürsüye gelen bir çocuk, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na “Hain” dedi. Küçük çocuk, Erdoğan için oy istedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da toplu açılış töreninde konuştu. Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na tepki gösteren Erdoğan, 'Bir ihale yapmışız, bu ihalede de 5’li çete diyor müteahhit firmalara. Bu firmalara biz burayı 3 kat fazlasına bir rakamla verdiğimizi ve bir kağıt gösteriyor güya benim imzam var. Ben ihalelere imza atmam Bay Kemal yalancılığını ispat ettin.' ifadelerini kullandı.

Recep Tayyip Erdoğan, törenin sonunda küçük bir çocuğu sahneye çağırdı ve mikrofonu çocuğa verdi.

Recep Tayyip Erdoğan, törenin sonunda küçük bir çocuğu sahneye çağırdı ve mikrofonu çocuğa verdi.

Çocuk, Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Hain' diyerek hakaret etti. Erdoğan'ın ise çocuğun bu davranışlarının ardından gülümsediği görüldü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
108
78
75
41
25
16
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Spartacus

Din, Vatan, Millet derken çoluk çocuğu da karıştırdılar pis siyasetlerine. Yazık yetiştiren aileye ve orada bunu alkışlayıp gülen KİTLE ye.

Mehmet Emin Şahin

"Hayır" afişinde ki Türk bile olmayan kız, çocuk değil miydi?

sirius

ucuz numaralar

vOLCano

pişmiş kelle gibi sırıtıyorlar birde.