Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu Mal Varlığını Açıkladı

Kılıçdaroğlu Mal Varlığını Açıkladı

Onedio Medya
03.03.2014 - 15:55 Son Güncelleme: 03.03.2014 - 16:53

İşte Kılıçdaroğlu'nun Mal Varlığı

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, mal varlığı beyannamesini güncelledi. CHP ise 'Peki, Recep Tayyip Erdoğan neden mal varlığını güncelleyip yayınlayamıyor? Çünkü, helal değil haram' açıklamasında bulundu.

Kılıçdaroğlu, yaptığı yazılı açıklamada, taşınmaz mal bilgileri, kooperatif bilgileri ve diğer mallar hakkında bilgilere yer verdi.

Beyannameye göre, taşınmaz mal bilgileri kapsamında 142 bin TL değerinde Ankara Balgat semtinde eşi Selvi Kılıçdaroğlu adına bir konut, kendi adına da 57 bin 313 TL değerinde Akyurt’ta bir konut, 75 bin 284 Lira 54 kuruş değerinde Tunceli’de bir konut ve 300 bin TL değerinde ise Burhaniye’de bir konut bulunuyor. Akçalı Konut Yapı Kooperatifi ile Gökyurt Konut Yapı Kooperatiflerinde de hissedar olduğu kaydedildi.

Öte yandan taşınır mal bilgileri kapsamında oğlu Kerem Kılıçdaroğlu adına da Renault Clio marka bir otomobil beyan edildi.

Diğer taşınmaz mallar olarak da aralarında Fikret Otyam, Hüseyin Yüce gibi ressamlara ait toplam 8 tablo bulunuyor.

“ANASININ AK SÜTÜ GİBİ HELAL”

Kılıçdaroğlu’nun mal varlığı CHP’nin internet sitesinde açıklanırken ayrıca şu not düşüldü:

“Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu mal varlığı beyannamesini güncelledi. CHP’nin resmi internet sitesine koydu. Neden? Çünkü mal varlığı, parası, anasının ak sütü gibi helal. Peki, Recep Tayyip Erdoğan neden mal varlığını güncelleyip yayınlayamıyor? Çünkü, helal değil haram. Çünkü ne kadar eritseler, ne kadar sıfırlasalar 30 milyon euro açıkta kalıyor. Pislik sızıyor, kokuyor beyannameye de sığmıyor.”

Yurt

Kaynak: http://www.yurtgazetesi.com.tr/politi...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0