Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu, Diyarbakır Ziyaretini Rusya-Ukrayna Savaşına Bağlayan Bahçeli'ye Emoji ile Yanıt Verdi: 🤪

Kılıçdaroğlu, Diyarbakır Ziyaretini Rusya-Ukrayna Savaşına Bağlayan Bahçeli'ye Emoji ile Yanıt Verdi: 🤪

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'helalleşmek' için Diyarbakır'a giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ziyaretini 'Rusya-Ukrayna barışını kundaklamak amacıyla yapılan bir dış operasyon' olarak nitelendirdi. Bahçeli'nin bu çıkışı sosyal medyada şaşkınlık yaratırken Kılıçdaroğlu da MHP liderine bir emoji ile yanıt verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bahçeli, Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarda Kılıçdaroğlu'nun Diyarbakır ziyareti ile ilgili şunları söyledi:

  • 'CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Diyarbakır ziyareti, yaşanan ibretlik sahneleri, yapılan ilkesiz açıklamaları, yaygınlaşan itibarsız tavırları deşifre etmekle kalmamış, bölücülüğün CHP bünyesine nasıl tutunduğunu belgelemiş, resmetmiş ve teyit etmiştir.

  • Kılıçdaroğlu, düzenlenen toplantıya katılanlara hitaben gerçekleştirdiği konuşmasının bir yerinde, “bana her şeyi açık açık sorabilirsiniz” diyerek sözde demokrat bir imaj vermeye, gerçeklerle bağdaşmayan her düşünceye açık bir profil çizmeye heveslenmiştir.

  • Tarihsel kökü Diyarbakır’da kurulan Akkoyunlulara dayanan bir vatan evladı olarak Kılıçdaroğlu’na benim de sorularım vardır ve cevabını almak en doğal hakkımdır. Sayın Kılıçdaroğlu, madem bu kadar geniş gönüllü ve hazır cevapsın, o zaman hodri meydan.

  • PKK, 1978 yılında, Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nin Fis Köyü’nde birinci sözde kongresinde, Marksist-Leninist çizgide büyük Kürdistan’ın kurulmasını hedef olarak belirlemişti. Sayın Kılıçdaroğlu, dört parçalı büyük Kürdistan’ın kurulmasından yana mısın, değil misin? Açıkla.

  • Terörist Demirtaş’ın annesini ziyaret etmeyi düşünüyorsan, hemen arkasından Şanlıurfa’ya geçip İmralı canisi Abdullah Öcalan’ın ailesini de ziyaret edip onlarla hasret gidermeyi planlıyor musun? Cevabı uzun uzun vermene gerek yok. Evet/hayır demeni yeterli kabul edeceğim.

  • Sayın Kılıçdaroğlu, son sorum şudur: 28 Şubat 2022 tarihinde yuvarlak masa etrafında buluştuğun zillet ortaklarına bağımsız büyük Kürdistan’a taraftar olup olmadıklarını sorup onların gerçek niyetini, kafalarının içinde saklı duran kanaatlerini öğrenmeyi aklından geçiriyor musun?

"Rusya ve Ukrayna'nın barış arayışını kundaklama girişimidir"

"Rusya ve Ukrayna'nın barış arayışını kundaklama girişimidir"

Bahçeli'nin kurduğu bağlantı sosyal medyada gündem oldu 👇

Bahçeli'nin kurduğu bağlantı sosyal medyada gündem oldu 👇
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kemal Kılıçdaroğlu da Bahçeli'nin paylaşımını alıntılayarak bu şekilde yanıt verdi 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
103
90
52
6
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mikropik

Çok iyi cevap cuk oturmuş 🤪

Selami Kahraman

Diyarbakır'ın plakasi ne 21 topla rakamalari 2+1=3 sonra gel 21 in 2 sini al 2+3 ne eder 5 eder bu 5 ne demek daimi 5 üye yani bu da Rusya yi isaret etmekted... Devamını Gör

OK

Bir emoji bu kadar yerinde kullanılır 🤪