Görüş Bildir
Haberler
Kendini Beden Öğretmeni Olarak Tanıtıp Çocukları İstismar Eden Polis Tutuklandı!

Kendini Beden Öğretmeni Olarak Tanıtıp Çocukları İstismar Eden Polis Tutuklandı!

Denizli'de 2015 yılında yaşları 8 ile 12 arasında değişen 6 kız çocuğuna kendisini beden eğitimi öğretmeni olarak tanıtarak cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan Erkan G. isimli polis 40 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

DHA'da yer alan habere göre, 15 Temmuz 2015 tarihinde Değirmenönü Mahallesi’nde 19 Mayıs İlkokulu’ndan çıkan 8 yaşındaki bir kız öğrencinin yanına yaklaşan polis memuru Erkan G., iddiaya göre kendini beden eğitimi öğretmeni olarak tanıtıp yakındaki bir binanın apartman boşluğuna götürerek elle taciz etti.

Bu sırada apartmanın üst katından sesler gelmesi üzerine Erkan G., olay yerinden kaçtı. Kız öğrencinin olayı anlattığı annesi durumu polise bildirdi. Polis, pedagog eşliğinde ifadesine başvurulan çocuğun verdiği eşkalden yola çıkıp, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Erkan G., taciz olayından bir saat kadar sona yakalandı.

Diğer mağdurlara da kendini beden öğretmeni olarak tanıtmış

Diğer mağdurlara da kendini beden öğretmeni olarak tanıtmış

Güney İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde polis memuru olduğu belirlenen Erkan G. polisteki sorgusunda susma hakkını kullandı. Polis, Denizli il merkezindeki yaşanan çeşitli tarihlerdeki 5 kız çocuğuna cinsel taciz olayının mağdurunun verdiği ifadelerdeki eşkalin Erkan G. ile uyduğu ve hepsine de kendisini beden eğitimi öğretmeni olarak tanıttığını belirledi.

Savcılıktaki ifadesinde "küçük kız çocuklarına zaafım var" dedi

Savcılıktaki ifadesinde "küçük kız çocuklarına zaafım var" dedi

Adliyeye sevk edilen Erkan G., savcılıktaki ifadesinde 9 yıllık polis memuru olduğunu ve eşinden 10 aydır ayrı yaşadığını anlatarak, 'İstanbul’da görevliyken okulların trafik eğitim pistinde görevliydim. Orada bir taciz olayından hakkımda soruşturma açıldı. 3 ay açığa alındım, sonra hakkımda takipsizlik kararı verildi. Ardından Denizli’ye tayinim çıktı. 8-10 yıldır yaşı küçük kız çocuklarına kendime engel olamayacak şekilde bir zaafım var' dedi.

Erkan G., ifadesinin ardından mahkeme tarafından tutuklandı.

40 yıl hapisle cezalandırıldı

40 yıl hapisle cezalandırıldı

Polis memuru Erkan G., hakkında Denizli 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 6 kız çocuğuna cinsel taciz ve çocuğu hürriyetinden yoksun kılmak suçlarından toplam 60 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. 2 yıl 4 ay süren davada geçen Kasım ayında karar çıktı. Son duruşmada savunma yapan Erkan G., 4 çocuktan ikisiyle ilgili suçlanamayacağını öne sürdü, suç saatinde başka yerde olduğuna dair alışveriş belgeleri sundu. Ancak bunlar kabul görmedi. Mahkeme heyeti, tutuklu sanık Erkan G.'ye 4 kız çocuğuna cinsel tacizden, temyiz yolu açık olmak üzere toplam 40 yıl hapis cezası verip, meslekten men etti. Erkan G., diğer 2 kız çocuğuna taciz iddiasıyla ilgili olarak ise eylemin gerçekleşmemiş olması nedeniyle ceza vermedi.

Erkan G.'nin avukatının kararın temyizi için Yargıtay’a başvurduğu belirtildi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ZuLmeT

Karınla ayrı yaşaman bahane değil, bal gibi de pedofili işte pislik herif... Neyse içeriye haber gitmiştir, paspas falan derken wc de sıkıştırırlar her halük... Devamını Gör

verita

Kesin daha az cezayla kurtulacak, zaten daha önce tacizden soruşturma açılıp açığa alınmış neden böyle bok çuvallarını tamamen görevden uzaklaştırmıyorsunuz... Devamını Gör

görüncek adam

Polis olması şaşırtmadı. Polis, imam , savcı vb. şeyler altında isteklerini yapıyor bu pis zihniyet. Biz de bu sapıkları eleştirdiğimizde 'polisleri eleştirm... Devamını Gör

Bilge alben

polislikle alakalı bi durum değil kişilikle alakalı bi durum bu polis esnaf iş adamı olmasının önemi yok ortada bir suç var ve bu belli bir meslek gurubuna y... Devamını Gör