Görüş Bildir
Haberler
Kendi İçinde Ne Kadar Yalnızsın?

Kendi İçinde Ne Kadar Yalnızsın?

Sena Erdoğdu
04.10.2023 - 15:03 Son Güncelleme: 04.10.2023 - 21:18

Sen kendi içinde ne kadar yalnızlık çekiyorsun?

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Tek başına ne yapmaktan hoşlanırsın?

3. Tek başına ne yapmaktan hoşlanırsın?

4. Peki sen neyden korkuyorsun?

5. Bu hayvanlardan birini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Parasız kalsan bunu kime söylemekten çekinirsin?

7. Sence etrafındaki insanlardan daha değerli veya üstün müsün?

8. Yeni bir ortamda kendini nasıl hissedersin?

8. Yeni bir ortamda kendini nasıl hissedersin?

9. Şu an senin hayatın hangi mevsim gibi?

10. Son olarak daha önce hiç çok da yakın olmadığın insanların yanında ağladın mı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen kendi içinde yapayalnız birisin!

Sen kendi içinde yapayalnız birisin. Hayatın karmaşasında kendini bir başına bulmuşsun, içindeki boşlukla baş başa kalmışsın. Ne derdini dökecek bir dosta, ne de mutluluğunu paylaşacak bir yoldaşa sahipsin. Bu yalnızlık duygusu öyle büyük ki artık onunla yaşamaya, onu bir parçan haline getirmeye başlamışsın. Ancak bu yalnızlık, etrafında bir kalabalığın olmasıyla geçecek türden değil. İçindeki boşluğu dolduracak, seni anlayacak ve sevecek birinin varlığına ihtiyaç duyuyorsun. Bu kişi, senin için bir liman olmuştu. Yalnızlığını dindiren, her daim yanında olan, düştüğünde elinden tutup kaldıran, sevinçlerini ve hüzünlerini paylaşan biriydi. Ancak şimdi onun yokluğu, seni daha da yalnızlaştırıyor. Bu eksiklik duygusu, seni hayattan koparıyor, içine kapanmaya itiyor. Günler geçtikçe daha da içe dönüyorsun, kendi düşüncelerinle baş başa kalıyorsun. Kendi iç dünyanda, kendi yalnızlığında kayboluyorsun. Ancak unutma, her yalnızlık bir başlangıçtır ve belki de bu yalnızlık, seni yeni bir başlangıca, yeni bir yolculuğa sürükleyecektir. Kendini yalnızlığa hapsetmek yerine insanlarla bir şeyler paylaşmayı denemeli ve dertlerini sıkıntılarını içinde büyütmemelisin.

Sen yalnız değilsin sadece kendini yalnızlaştırıyorsun!

Sen yalnız değilsin sadece kendini yalnızlaştırıyorsun. Yalnızlık, senin seçimin olmuş gibi görünse de aslında senin kontrolünün dışında gelişen bir durum. İçinde bulunduğun bu yalnızlık durumu, aslında insanlara olan güvenini yitirmiş olmanın sonucu. Bu güven kaybı seni, insanları hayatından uzaklaştırmaya itmiş. Yani aslında sen yalnız kalmış biri değil, kendini yalnızlaştırmış biri olmuşsun. Etrafındaki insanlara duygularını, düşüncelerini anlatmaktan çekinir hale gelmişsin. Bu durum, onları da senin için yabancılaştırmış. Kendini bu şekilde kapatman, seni kendi iç dünyana hapsediyor ve bu durum, yalnızlığını daha da derinleştiriyor. Bir yandan da etrafında seni seven, seninle ilgilenen birçok kişi var. Bu kişilerden uzaklaşmak, belki de sorunlarını kendi başına çözmeye çalışmak, seni bir süreliğine daha güçlü hissettirebilir. Ancak bu durum, uzun vadede seni daha da yalnızlaştırır. Aslında sen, yalnız olmak isteyen biri değilsin. Etrafındaki insanlara kendini kapatmamalı, onlara güvenmeyi öğrenmeli ve onlara bir şans vermeye çalışmalısın. Kendini yalnızlaştırmaktan vazgeçip, etrafındaki insanlara açılmak, belki de yalnızlığın çözümü olabilir. Kendine ve insanlara bir şans ver, belki de hayatın renkleri yeniden canlanır.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
71
24
13
8
6
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Sen kendi içinde yapayalnız birisin. Yüzümüze vurmasaydı iyiydi

Pelda Yalçın

Sen yalnız değilsin sadece kendini yalnızlaştırıyorsun! Yalnızlığı sevmem ama bazı insancıklarla muhattap olmaktansa yalnızlığı yeğlerim o da ayrı

Gizem Yenikler

Sen kendi içinde yapayalnız birisin!