Görüş Bildir
Haberler
Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Kayyum Açıklaması: ‘Cehennemin Kapılarını Açarlar’

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Kayyum Açıklaması: ‘Cehennemin Kapılarını Açarlar’

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu, ‘İBB’ye kayyum atanmasını terör faaliyeti olarak değerlendireceğiz’ ifadelerini kullandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in cinayeti

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş’in cinayeti

Kılıçdaroğlu, Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonrasında hayatını kaybeden Sinan Ateş hakkında şu ifadeleri kullandı;

“Ailesi talep etti, konu siyasallaşmasın diye sabırla susuyorum. Sabırla sonucu bekliyorum. Tabii ki bize de bilgiler akıyor, biz bunun farkındayız. Tabii ki çok şey biliyoruz. Bakınız, Saray’dan tık yok. Saray’ın stepnesi ise sanki en değerli evlatlarından biri öldürülmemiş gibi tek kelime dahi etmiyor. Kendi evladına dahi sahip çıkamıyor. Bu cinayeti görmezlikten gelemezler, susarak bu işi geçiştiremezler. Biz buna CHP olarak izin vermeyeceğiz, gerçek aydınlanıncaya kadar. Aile, adalet istiyor. Haksızlıklara karşı durmak istiyor.”

Ekrem İmamoğlu davası

Ekrem İmamoğlu davası

“Yeni bir komplonun peşindeler. Birinci kumpas; Ekrem Bey birisine ya da YSK üyelerine hakaret etti diye iddianame hazırlandı. Sonra dosya namuslu bir hakimin önüne gitti. Bu hakimi değiştirdiler. Aldılar Samsun’a sürdüler. Bu hakimin söylediği bazı şeyler var. Grup Başkanvekillerimiz ve bazı hukuk kökenli vekillerimiz Adalet Bakanlığı’na gidecekler, Samsun’a sürülen hakimin iddiaları konusunda soruşturma açılsın istiyoruz. Soruşturma açılmazsa Adalet Bakanı da bu kumpasın içindedir. Saray’ın sofrasına oturan hakimin kararına itibar edilmez.

‘Cehennemin kapılarını açarlar’

‘Cehennemin kapılarını açarlar’
İçeriğin Devamı Aşağıda

“Yeni bir Saray oyunu ile karşı karşıyayız. Yargıyı sopa olarak kullanarak, milli iradeye darbe vurarak İBB’ye çökmek istiyorlar. Amaçları, seçime İstanbul’un kaynaklarını kullanarak girmek. İşi kayyuma kadar götürme hevesindeler. Ekrem Başkanımıza bu komployu devam ettirirlerse, kayyum atama aptallığına girişirlerse; bunu bir diktatörün halkına uyguladığı terörizm olarak göreceğiz ve öyle göreceğiz. Bu terörizme karşı olabilecek her türlü mücadeleyi vereceğiz. Bunu yapmaya kalkarlarsa, kimse daha fazla Bay Kemal’den sabır beklemesin.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
8
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın