Görüş Bildir
Haberler
Kemal Kılıçdaroğlu’dan Uyuşturucu Uyarısı: ’10 Yaşına Kadar Düştü, Allah Belanızı Versin!’

Kemal Kılıçdaroğlu’dan Uyuşturucu Uyarısı: ’10 Yaşına Kadar Düştü, Allah Belanızı Versin!’

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Uyuşturucu kullanım yaşının 10’a kadar düştüğünü ifade eden Kemal Kılıçdaroğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya da istifa çağrısı yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun uyuşturucu kullanımı ile ilgili iddialarından bu içerikte bahsetmiştik.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ise Kılıçdaroğlu’na cevap vermişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

‘Şerefin ve onurun varsa istifa edersin!'

‘Şerefin ve onurun varsa istifa edersin!'

Partisinin grup toplantısında konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, Soylu’yu bu sözlerle istifaya davet etti;

“Dün bir video yayınladım, metanfetamin gerçeğini gözler önüne serdim. Kendi mafyamız yetmiyormuş gibi, dünyanın mafyasını da Türkiye’ye çektiler. Bu uyuşturucu paraları Türkiye’ye gelsin diye birden fazla kanun çıkardılar. Son 1 ayda Sırp mafya lideri İstanbul’da öldürüldü. Azerbaycanlı Mafya lideri Ataşehir’de öldürüldü. İstanbul’un ortasında Gürcülerle İranlılar AVM’lerde çatıştılar. Antalya’da da bir mafya lideri öldürüldü. Ortadoğu’nun en büyük mafya liderini hapisten çıkardılar. Bana diyorlar ki ispat et. Sırtını mafya baronlarına, uyuşturucu baronlarına dayarsan bunu göremezsin. Onurun varsa, şerefin varsa istifa edersin.”

‘Bu duruma ne söylenir, Allah belanızı versin’

‘Bu duruma ne söylenir, Allah belanızı versin’

“Allah kahretsin böyle düzeni! Uyuşturucu kullanımı 10 yaşına kadar düştü. Bu duruma ne söylenir: Allah belanızı versin! Ben bunları gündeme getiriyorum, koro halinde saldırıyorlar. Sanıyorlar ki geri adım atacak. Ya sizin feriştahınız gelse bu evlatlarımızın hakkını savunmaktan geri adım atmam. İstanbul’a yerleşmiş mafyanın da baronların da başını ezmek lazım. Önce ithal mafya ve baronlarla sonra da bizim baronlarla hesaplaşacağız. Sonra bunlarla boy boy fotoğraf verenleri de hapislerde çürüteceğiz.”

Kürsüden vizyon belgesini eleştirdi

Kürsüden vizyon belgesini eleştirdi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı ‘vizyon belgesi’ni de eleştirdi;

'Gelin hep beraber bu vizyon belgesinin içini dolduralım’ diye çağrı yapıldı. Bu ne demektir? Aslında bizim bir vizyon belgemiz yok, bize katkı verirseniz yeni bir vizyon belgesi yapalım’ demektir. Ben arada bir Erdoğan’a çağrı yapıyorum yine yapayım. Eğer vizyonerliğin ne olması gerektiğini bana anlatmak istiyorsan senin televizyon kanallarında ben hazırım. Gel, gel, gel. Kaçma gel. Vizyon neymiş sana öğreteyim. ‘İşim çok’ falan. Malı götürmekte işi çok. Biraz paraya tamah etme, malı götüreceğin süreyi kıs gel karşıma çık seninle oturup 85 milyonun önünde tartışalım cesaretin varsa.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
90
34
6
4
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Yönetici Bilal

Süslüye bulaşmayın, onu kendi doktoru tedavi edecek.

Yönetici Bilal

Dün reyis "Öyle ki bu ülkelerin bazıları uyuşturucu meselesini çözemedikleri için farklı bahaneler altında uyuşturucuyu serbest bırakma yoluna gitmişlerdir" ... Devamını Gör

Mad Chemist

hangisinde onur haysiyet var ki? mafyaların eline kaldı ülke!!