Görüş Bildir
Haberler
Kedileri İşkence Ederek Öldüren Caniye 947 TL Ceza

etiket Kedileri İşkence Ederek Öldüren Caniye 947 TL Ceza

Adana'da harabe binada Halil Ç.'nin yakaladığı kedileri işkence yaparak öldürdüğü iddia edildi. Olayla ilgili görüntüler sosyal medyada tepki çekti. Halil Ç. yakalandı, sorgusunda kedilere iple işkence yaptığını kabul etti. Halil Ç.'ye ‘hayvana işkence’ suçundan 947 TL idari para cezası uygulandı.

Adana’nın Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde harabe binada Halil Ç.'nin kedileri eziyet ederek öldürdüğü öne sürüldü. Mahallede yaşayanlar, bu kişiye tepki gösterip yaşananları cep telefonuyla kayda aldı. 

Şüphelinin mahalleliyi görünce yanındaki ölü olduğu tahmin edilen kediyi gizlemeye çalıştığı anlar da görüntülerde yer aldı. Görüntülerin sosyal medyada da paylaşılması üzerine çok sayıda kişi tepki gösterdi. Kullanıcılar Halil Ç.'nin yakalanmasını istedi.

Sosyal medyada paylaşılan o görüntüler 🎥

Cezası 947 TL

Cezası 947 TL

Halil Ç. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği ekiplerince yakalandı. 

Sorgusunda kedilere iple işkence yaptığını kabul ettiği öğrenilen Halil Ç.’ye ‘hayvana işkence’ suçundan 947 TL idari para cezası uygulandı.

"Para cezası yetmez, etkin yaptırımlar gerekli"

"Para cezası yetmez, etkin yaptırımlar gerekli"

Kimsesiz Hayvanları ve Doğayı Koruma Derneği (KİHAYKO) Başkanı Metin Yıldırım, olaydan sosyal medyada yayınlanan görüntülerden sonra haberleri olduğunu ve anında Adana Doğa Koruma ve Milli Parklar Bölge Müdürlüğü, polis ve Adana Valiliği’ne suç duyurusunda bulunduklarını dile getirdi.

Yıldırım, “Edindiğimiz bilgiye göre bu kişi, Adana Yüreğir ilçesi 19 Mayıs Mahallesi’nde yaşadığı yerde güvercin besliyor. Kediler de zaman zaman bu güvercinlere zarar veriyor. Bu şahıs, bunu gerekçe göstererek kedileri öldürüyor. Polis anında bu şahsı tespit edip yakalamış ve idari para ceza uygulanmış. Fakat para cezasının yerine bu tür suçlarda daha etkin yaptırımlar uygulanmalı. Hayvana şiddet ve kötü muameleye hapis cezası gelmesi lazım. Para cezasıyla bu işten kurtulmanın önüne geçilmesi lazım” diye konuştu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
533
164
74
49
7
5
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Duru Naz Özgür

Lan kaldırıma park ettim diye daha çok ceza yedim şaka mısınız siz Allah belanızı versin sizin ya

Sema candelen

Tipe bak bu karanlıkta birini bulsa kadın erkek çoluk çocuk yaşlı demeden onu da keser psikopat olduğunu görmüyor musunuz?! Hangimizin canı 947 TL acaba? Çün... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Videoyu çekene kadar eline bi sopa al kafasına vura vura bayılt ayılınca bi daha yap nedir bu psikopat haberleri hergun hergun bıktık yemin ederim