Görüş Bildir
Haberler
Kayseri ve Sivas'ta Yarın Okullar Tatil mi? 10 Mart Perşembe Kayseri ve Sivas'ta Kar Tatili Var mı?

Kayseri ve Sivas'ta Yarın Okullar Tatil mi? 10 Mart Perşembe Kayseri ve Sivas'ta Kar Tatili Var mı?

Mart ayının ikinci haftasında en çok araştırılan konuların başında son dakika hava durumu haberleri yer alıyor. Soğuk hava dalgasının ülkeyi etkisi altına almaya başladı. Havaların soğumasıyla beraber kar yağışları birçok şehirde hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kar yağışlarının oluşturduğu olumsuz etkiler sebebiyle valiliklerden teker teker kar tatili açıklamaları geliyor. Meteoroloji tarafından İç Anadolu Bölgesinde kar yağışının etkili olacağı duyuruldu. Gelen uyarıların ardından Kayseri ve Sivas'ta da kar yağışının kendisini göstereceği tahmin ediliyor. Peki Kayseri ve Sivas'ta yarın okullar tatil mi? 10 Mart Perşembe Kayseri ve Sivas'ta kar tatili var mı?  Kayseri ve Sivas Valilikleri açıklama yaptı mı? İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Havaların yeniden soğuduğu bu günlerde hava durumu haberleri sık sık takip ediliyor. Havaların soğumasıyla beraber kar yağışları yurdun birçok kesiminde etkili olmaya başladı. Yoğun kar yağışları görülen illerin valiliklerinden tatil duyuruları geliyor. İç Anadolu'nun karlı bir hafta geçireceği Meteoroloji tarafından açıklandı. Başta öğrenci ve veliler 'Kayseri ve Sivas'ta yarın okullar tatil mi?' sorusuna yanıt arıyor. Kayseri ve Sivas'ta yarın okullar tatil mi? 10 Mart Perşembe Kayseri ve Sivas'ta kar tatili var mı?  Kayseri ve Sivas Valilikleri açıklama yaptı mı?

Meteoroloji Uyardı!

Meteoroloji Uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, İç Anadolu'nun doğusunda beklenen yağışların yarın akşam saatlerinden itibaren Kayseri, Sivas, Niğde, Nevşehir, Aksaray ve Karaman çevrelerinde kuvvetli (10-20 cm) ve yer yer yoğun kar (20 cm üzeri) şeklinde olması bekleniyor.

Sivas'ta Yarın Okullar Tatil mi?

Sivas'ta Yarın Okullar Tatil mi?

Kar yağışının etkili bir şekilde devam etmesiyle birlikte öğrenciler ve veliler okullarda kar tatili olacak mı sorusunu sormaya başladı. Sivas Valiliği, 10 Mart Perşembe günü için kar tatili olup olmayacağı hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Kayseri'de Yarın Okullar Tatil mi?

Kayseri'de Yarın Okullar Tatil mi?

Kayseri Valiliği, 10 Mart Perşembe gününde okullarda kar tatili olup olmayacağı hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadı.

Erciyes Kayak Merkezi Hava Durumu

Erciyes Kayak Merkezi Hava Durumu

Kayseri Erciyes Kayak Merkezi - Hava Durumu

10 Mart Perşembe  -7°C / -4°C

11 Mart Cuma  -11°C / -9°C

12 Mart Cumartesi   -13°C  / -9°C

13 Mart Pazar   -15°C / -9°C

14 Mart Pazartesi   -14°C / -8°C

İçeriğin Devamı Aşağıda

Erciyes Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Erciyes Kayak Merkezi Kar Kalınlığı

Meteoroloji tarafından Kayseri Erciyes Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 130 cm olduğu belirtildi.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın