Görüş Bildir
Haberler
Kate Middleton mısın Yoksa Meghan Markle mı?

Kate Middleton mısın Yoksa Meghan Markle mı?

Kraliyet ailesinin iki gelini... Sen Kate misin yoksa Meghan mı?

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım sevgilin istiyor diye kariyerinden vazgeçer misin?

1. Söyle bakalım sevgilin istiyor diye kariyerinden vazgeçer misin?

2. Bir vakıf için yardımda bulunsan, bu hangi vakıf için olurdu?

2. Bir vakıf için yardımda bulunsan, bu hangi vakıf için olurdu?

3. Bu tarzlardan hangisini beğendin?

4. Evlendiğin kişinin ailesiyle aynı evde/köşkte/yalıda/sarayda yaşar mısın?

4. Evlendiğin kişinin ailesiyle aynı evde/köşkte/yalıda/sarayda yaşar mısın?

5. Peki bu şapkalardan birini seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir blog yazıyor olsan bu ne konuda olurdu?

6. Bir blog yazıyor olsan bu ne konuda olurdu?

7. Birini seçer misin?

8. Bu spor dallarından hangisini seçersin?

9. Bu gelinliklerden hangisi?

10. Son olarak bir saray seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen Kate Middleton'sın!

Evet Sen Kate Middleton'sın. Sen kuralcı birisin. Kuralların dışına çıkmaz ama kendi sınırını da çizersin. Mütevazi bir karaktere sahipsin. Sesini çok fazla yükseltmez ve ortada bir sorun varsa bunu konuşarak çözmeye çalışırsın. Asilliğin ile herkesi etki altında bırakabilirsin. Gerektiğinde samimi gerektiğinde soğuk bir havaya bürünebiliyorsun. Herkesle yeteri kadar yakınlık kuruyorsun. Senin sınırlarını geçmek çok zor, çünkü sen buna izin veren biri değilsin. Elegan bir havan var. Seçimlerin, giydiklerin, konuşmaların, yöneldiğin her şey zarif ve sofistike. Sen yardım etmeyi seven ve bundan hoşlanan birisin. Kendi standartlarını biliyor ve ona göre davranıyorsun. Seçimlerinde oldukça klas birisin. En iyisine ulaşmak için kusursuzluğu temel almışsın. Mükemmeliyetçi tavrın seni zor biri yapsa da her şeyin en iyisini hak ettiğini biliyor ve bu nedenle de bu yoldan gitmeyi tercih ediyorsun. Hayatında hep bir plan söz konusu. Plansız hareket etmez ve bir düzene sahip olmak istersin. Bazen küçük imalarla insanlara laf söyleyebilir ve ince dokundurmalar yapabilirsin. Mizacın gereği çizginden kaymazsın ama davranışların ile çok şey anlatırsın. Biraz içe dönüksün, problem yaşasan da bunu çok dillendirmez kendin halletmeye çalışırsın. Sen tam Kate Middleton'sın, onun kadar asil ve kraliyet ailesine yakışan birisin.

Sen Meghan Markle'sın!

Sen Meghan Markle'sın. Evet senin hayatın bir anda değişmiş. Hiç hayal etmediğin şeylere ulaşmışsın. Hayatın daha çok eğlence odaklı. Sıcak ve doğal bir karaktere sahipsin. Hiçbir şey için kasmazsın ve kurallara da tamamen karşısın. Ayıp olmasın diye katıldığın her yerde kendini rahatsız hissediyorsun. Senin hayatındaki önceliğin insanlık. Yardım etmeyi, insanlık için bir görev edinmeyi seviyorsun. Bu senin varoluş nedenin. Kendi çizgini çizmek ve o yolda devam etmek istiyorsun. İnsanların seni yönlendirmesinden ve bir şeylere zorlamasından hoşlanmıyorsun. Sen hayata hep kendi fikrinle ve kendi doğrularınla devam etmiş birisin. Çünkü hayata kendinden bir parça katarak ilerlemek sana aitlik duygusu kazandırıyor. İnsanların seni zorla bir kalıba sokmasından hoşlanmıyor ve buna sonuna kadar karşı çıkıyorsun. Dışa dönük bir karaktere sahipsin. İletişimin çok güçlü ve samimi. Kendini sevdiremeyeceğin pek kimse yok. İnsanları etki altına alabiliyor ve onları kolay ikna edebiliyorsun. Senin hayatın büyük değişimlere açık bir hayat. Olduğun gibisin ama yeniliğe de kapalı değilsin. Sen tam olarak Megan Markle'sın gücünü göstermekten çekinmez, kurallara uymaz ancak kuralları sen yazarsın.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
24
12
6
6
3
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen Meghan Markle'sın! Sen Meghan Markle'sın. Evet senin hayatın bir anda değişmiş. Hiç hayal etmediğin şeylere ulaşmışsın. Hayatın daha çok eğlence odaklı. ... Devamını Gör

ece talyanoğlu

neyse Kate çıktım Meghan olsam ölürdüm 🤣🤣

Arzu Dinç

İyi ki Kate ya