Görüş Bildir
Haberler
Kars'ta Şehit Olan Astsubay'a Veda

Kars'ta Şehit Olan Astsubay'a Veda

Onedio Medya
17.08.2015 - 14:15

Kağızman'da şehit düşen astsubay Nurettin Öztürk için Ankara Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Şehidi devlet erkanı uğurladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kars'ın Kağızman İlçesi'ne bağlı Karakale Köyü kırsalında operasyon yapan güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nurettin Öztürk (35) için Kocatepe Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. 

Başkentiller, Kars'ta teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başcavuş Nurettin Öztürk'ü son yolculuğuna uğurladı.

Kocatepe Camisi'nde öğle namazına müteakip düzenlenen cenaze törenine binlerce vatandaş katıldı.

DEVLET ERKANI ORADAYDI

Cenaze törenine, TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, kuvvet komutanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şehit yakınları taziyeye gelenlerden teröre çözüm bulunmasını ve akan kanın bir an önce durdurulmasını istedi. Şehit Öztürk'ün acılı eşini yakınları teskin etmeye çalıştı.

Şehidin cenaze namazını kıldıran din görevlisi, milletin tarihte olduğu gibi bugün de birlik, beraberlik ve kardeşliğiyle terörün üstesinden geleceğini ve Türk bayrağının ebediyete kadar bu toprakların üzerinde dalgalanacağını söyledi.

Törene katılan vatandaşlar cami avlusunda dev Türk bayrağı açarak, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' sloganlarıyla teröre tepki gösterdi.

Şehit jandarma astsubay kıdemli başçavuş Nurettin Öztürk'ün naaşı, toprağa verilmek üzere Cebeci Şehitliği'ne götürüldü.

DHA ve AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0